Dorich a kad ti je termin?? Pa i meni rekla ginicka da mi bolje da ne dodjem do 39 tj jer je velik😨😨😨 a ja si mislim cerviks mi 29 mm pa necu se pocet otvarat do zime
Abies ajmeeee kako je medena ♡♡♡ osvetit ce ti se za ovu bratovu odjecu kad bude tinejdzerka ;-) :-P
Ribi datulje papaj 6komada dnevno. Pomaze otvaranju i omeksava međicu. Ne uzrujavaj se kad ce krenut, jer tu se gotovo nista neda poduzet. Krenut će beba kad bude ona htjela.
Dorich jos malooo ;-)
Ma slat cu ja vama optimizma kolko hocete ;-) ako bar jedboj pom
Abies😨😨😨 sad razmisljam ...napisala mi ginicka da za 2-3 tjedna odem u trudnicku ambulantu pa si ja razmisljam mozda da odem za 2 tj da vidim sta ce ovaj ludi doktor reci
Abies, sretna vam mjesečnica!! A kako samo slatko pavam... Sunce mamino! Bravo za izlazak!
Dorich, oo super vijesti s pregleda! Kad ti je termín?
Ribi, ti pak štrajkaš ha? Držim fige da što prije krene!
Ja jučer dobila vec drugu vrecu rabljene robe. Imam osjecaj da se ljudi hoce riješit hrpe pa ono... Izvukla 2 stvari, ostalo flekasto ili muckasto od pranja. Ili zimske stvari za jednogodišnje dijete ( što mi sigurno nece trebat!) ne želim zvučat nezahvalno,al tolko imam novaca da mogu priustit djetetu novu robicu, a hrpu cu jos i dobit, bake jedva čekaju! Kak da uljudno odbijem i vratim takve stvari??
Aurelija zahvali i reci da vec puuuno previse imas i da nemas vise mjesta... ja sam isto od dobivenih stvari mozda 5% koristila...
Aurelija jel te nazovu i pitaju il samo donesu? Ako donesu samo kazes hvala al ja stvarno nemam kuda sa tim. Bake su kupile toliko stvari da vise nista nigdje ne stane
Bellaru 26.07. je termin, napunila 37 tjedana, to sam čekala. A sad kažem - bring it on! Meni nalaz dugo bio da sam zatvorena (al uloživa), ovo otvaranje se desilo u periodu od 6 dana?! Tak može i tebi
Crazy samo ti šalji pozitivu!
Sortiraj odgovore
Najstariji