Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    06. Srpanj 2016. 14:46

Tpol prestani pit😜 dobro je dok ne vidis bijele miševe😜
    Crazy vidjela sam taj "prirodni" carski i koliko to prirodno moze biti i koliko tek to onda samo traje. Malo mi to glupo zvuci😕

Lucy16
    06. Srpanj 2016. 14:53

Curice i Kleopatra- cestitke!!!  Nije bilo lako, ali svaka cast!!

Pocinje me hvatati strah kako cu ja to izdrzati. Problem je sto inace ne podnosim krv i bolnice, dolazi mi slabo. A kad vidim bilo kakvu ranu, padam u nesvijest.

Jucer zena samo opisivala epiziotomiji i meni doslo slabo. Samo dok slusam o tome??!!!! Kako to onda prezivjeti?? Cijeli zivot sam takva, od malena.

bellaru
    06. Srpanj 2016. 14:54

Mare ma bez brige! Meni do bolnice treba 33 km!😨 sad isla vidjet. S tim da moram proci pol centra. Nisam o tom razmisljala jbt uopce!! 😱

curicax3
    06. Srpanj 2016. 14:55

razbit cu tablet.vec treci put pisem kilometarski post i izbrisem
    Kleopatra cestitam
    ne znam na kraju razlog.mozda sam ja negdje zakazala.na otpusnom pise prijeteci zastoj srca,a i ona je bila jos jako visoko navodno

bellaru
    06. Srpanj 2016. 14:55

Lucy nisi ni prva ni zadnja kojoj  je to sve fuj. Budi bez brige. Ti tako neces sigurno pol tog  bit svjesna

curicax3
    06. Srpanj 2016. 14:59

seke su genijalne,stalno je maze i sve bi pomagale oko nje.ovu manju trebamo imat na oku,jer ona misli da je velika,da je to sad ko njena beba celavica
    Abie,zasad me jos svi dvore.sad sveki na go pa ce bit mama.vidjet cemo kad ostanemo same.Al cure idu u vrtic.Ugolina ne zamjeri

Elle827
    06. Srpanj 2016. 15:12

Lucy, ne brini za krv i to sve, ionako ti niš ne vidiš što se dolje radi.. ja isto ponekad znam biti gadljiva na te neke stvari, al u tim trenucima ne razmišljas o tome... samo sve prodiši čim bolje i po mogućnosti bez zvukova jer kažu babice da tako gubiš previše energije.... samo onaj s,s,s,s,s,...i misli kako će bol proći...

'

Abies
    06. Srpanj 2016. 15:20

Bellaru hehe to je i meni anus radio kad sam zbrojila km a muz radi na zumberku. 😉
    Na kraju nis od toga.

Curice da HB na vrticu. Meni moj velik pa kad sam sama sam ko na pokretnoj traci. 

Lucy mislim da neces imat vremena razmisljati o bolnici krvi iglama... neki trans. 

Mare ti o parkingu razmisljas... ja te vidim na 9cm kako ribas doma kadu 😂   steta uprljat oribanu kucu pa skok u kadu i hop evo cure. Auto parkiran doma.

Jeee rucak u miru napravljen. Ponosna na sebe 🏆

mare1989
    06. Srpanj 2016. 15:21

Lucy bas kao sto Elle kaze,samo trebas disati i slusati sta ti babica,sestra ili doktor govore. Od vikanja nikakve koristi. Meni je babica govorila samo tiho i disi.

Taman sam se bila ponadala da je proslo povracanje i sad vec sat vremena rigam😱 stvarno da nisam trudna pomislila bi da sam trudna😊.

mare1989
    06. Srpanj 2016. 15:23

Abies 😂😂😂 bas me nasmija
    Sad sto vise o svemu razmisljam,mislim da cu prvo da se dobro najedem😊 pa cu onda polako sve ostalo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.