Pitanje sa cure koje su krenule u TA..sa koliko tj su vas prikopcali na ctg prvi put?ja jos nisam bila na ctg-u uopce..sutra mi je treci pregled u TA..mozda sutra budu..
Ribi izgleda da to ima veze sa bolnicom vidim da su tu cure već neke bile na CTG-u dok frendica koja ide na Sv.duh njoj je doktorica tamo rekla da tek u 39tt, meni to malo čudno al eto, možda i bolje ako vide da ne treba jer ne znam kako ležati po sat vremena po ovoj vrućini 😀
Bas i mene zanima neka se cure jave u kojoj su bolnici bile i kada su radile CTG? Ka idem u petak na prvi pregled u Vinogradsku pa cu bas njih pitati.
Ribi kako to da nikako nisi bila na ctg-u?
Cure bas ste me nasmijale
Ma samo nek nam porodi produ kako treba,nek nam bebice budu dobro. Sad trebamo jesti dok nismo rodile,kad rodimo imat cemo mini alarm koji kad mama sjedne rucat i oni ce se aktivirat😁
ja svom mm govorim ne znam kad sam zadnji put otisla sama u wc ili stoje oba dvoje ispred vrata ili jedno uleti unutra. Ja ne znam kako smo napravili ovu trecu bebu😂😁
Cure hvala na ohrabrenju, ali meni jednostavno dode slabo i padam u nesvijest. Kako cu takva suradivati u porodu i raditi sto mi govore??
Nadam se da u tom trenutku od adrenalina i svega uspijem prezivjeti tu slabost. Nikad nisam bila dulje u bolnici, na operaciji, ni bilo cemu. Bila 2 puta po 2 dana na infuziji samo i to nisam mogla gledati na braunilu ni kad mi vade krv. A poslije vadenja krvi x puta pala u nesvjest.
Znam da sam djetinjasta al jednostavno to je jace od mene. Pokusavam duboko disati i ne misliti na to, ali pocne zujanje u usima, crnilo pred ocima i ja gotova.
Sjecam se da su me pustili sestri poslije prvog poroda. Trazila me da ju odvedem na wc. Kad sam ju vidjela s popucanim kapilarama u ocima, par kapi krvi na krevetu, bila sam gotova da mi ona sama rekla ajde ti vidim da ti nije dobro. Ona poslije poroda bila je bolja od mene koja sam ju samo dosla vidjeti.
Marigmar,mare da,izgleda da ima veze sa bolnicom.i ja idem na S.duh.vjerojatno je tamo takva praksa.znaci da ce me vjerojatno sutra stavit na ctg.bas me zanima.
Ne znam jel koja od vas planira epi..?cula sam da neke bolnice znaju zavlacit sa tim i onda ti kazu da vise ne stignu dat jer ili si previse otvorena (ok to mi je jasno ) ili ne nalaz krvi ne stignu na vrijeme napraviti.ja ne znam hoce li mi trebat (vjerojatno hoce😁)ali sam za svaki slucaj prosli put trazila dok uputnicu za vadjenje krvi ako ce mi trebat za epi.sutra prije pregleda idem to obavit.nalaz vrijedi dva tj.nek se nadje!da ne bi bilo da na porodu hocu epi a oni pokusavaju zavlacit sa nalazima krvi kako se znalo nekim curama desiti.
Vidiš Ribi pametno to za epi, ja cu bas u petak pitati u Vinogradskoj da li da izvadim krv u domu zdravlja i koji parametri im trebaju, nisam znala da vrijedi 2 tjedna nalaz, mogu vaditi u 37 tjednu pa opet u 39 tt nije problem samo da dobim epi 😜
Marigmar da,nije lose imat spremno😉trazi da ti dok u TA da uputnicu za vadjenje krvi .reci da je za epi.mislim da to odmah u vinogradskoj mozes obaviti.da ne trebas u dom zdravlja bzvz.ja sam dok u TA na s duhu trazila i odmah mi je dala i objasnila gdje kod njih izvadit krv
Super, eto jos nešto sam naučila 😀 E sad jos jedino da mi se ostale zvijezde poklope i 👌🏻
Meni su oba dva puta izvadili krv cim sam dosla rodit,nalazi su bili gotovi za 1h. Ja sam bila potpisala za epi ali ju nisam trazila,porodi su isli brzo pa nije bilo potrebno.sad nit cu vaditi krv niti je planiram traziti.a i doktor je rekao zbog ove tetovaze na ledima da mi je anestezilog nece dati😩
Lucy u tim bolovima najmanja ce ti briga biti krv,neces nista ti vidjet. Ti slobodno reci babici i sestri za svoj strah one ce znati kako da te okupiraju
Ja se bojim onog klistira vise od poroda😋😂 dva puta sam vec rodila i svaki put kad kazu ajmo klistiranje ja se pocnem trest od straha 😂😂😁
Sortiraj odgovore
Najstariji