Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    07. Srpanj 2016. 10:11

Abies jel nam Petra vec ima mjesec dana? :-) cestitam! ♡
    Ajme ovo kad odes u ducan sama na 15-20min... neprocjenjivo!!! Ja sad kazem da nakon poroda opet krecem s treninzima, i za to ću se borit da imam tih pola sata samo za sebe i nek muz uskoci. Mislim da to nije puno za trazit, jelda?

bellaru
    07. Srpanj 2016. 10:20

Crazy trazi i vise! Ne samo tih pol sata za vjezbanje

Abies
    07. Srpanj 2016. 10:21

crazy bili vani koju min više od 1h (ok plus 20 min vožnje amo i tamo). divota.
    u  da 1 mj koka ima. idem veš složit. poslije poslikam da ju upoznate. jbt ova zasere sve što ima. pa min 3 put na dan ju moram presvuć, malog sam jednom u 3 dana trebala. non stop mašina šljaka. jučer dobili robicu na posudbu, ne stignem imat čisto.

TPol
    07. Srpanj 2016. 10:26

Jutro cure, vidim planiraju se 3,4 bebe hehhe , opasne ste . 👍🏻👍🏻👍🏻

Hvala na savjetima za selidbu, ekipu za pomoc imam , samo treba vidjet hoce li se sve vremenski uspjet jer treba stari stan rascistit a u novom ugradit kuhinju, ukoliko se odlucimo za selidbu . Muz je vec poceo panicarit oko toga, a neznam kako ce on taj porod samnom izdrzat izgleda da cu ja bit smirenija hahha 
    Sanjarka joj nasmija me s tim ultrazvukom hahhaha pa vidi se sve dobro hehhehe 
    Moja beba najvise mrda kad sam na ledima , po noci spavam na boku ali preko dana volim lec na leda. 

Idem peglat ostat robice i oprat jos pa nek je sve spremno, puse svima 😘😘😘

Ribi
    07. Srpanj 2016. 10:43

Bok curke!!evo mene sa pregleda. Danas me stavili prvi put na ctg.(s duh) sve ok .al i dalje sam zacementirana!😩 maloj se ne ide van izgleda😄.kaze mi dok ako ne dobijem trudove kojim slucajem da cu sigurno prenjet😕ne znam vise sta da napravim .hodam ko ludjak svaku vecer, pijem caj od lista maline,tople kupke(kuma mi rekla da je njoj tako dva puta sluzni cep ispao)al nista!😐 😩pregled u uto na termin pa cemo vidjet kakvo je stanje.  
    Fani mogao bi biti sluzni cep... 
    Ivf sretno!!
    Tpol i mene ceka selidba,da sam mogla definitvo bi prije bebice al zbog radova necemo stici.ako mozes prije bebija definitivno seli..
    Crazy svidja mi se stav o porodu😉 i ja sam odlucila ne dramit i biti zen koliko mogu! 
    Pozz svima😊☀️☀️

Abies
    07. Srpanj 2016. 10:58

Mami jedan od najlijepsih perioda dana. I da to je burazova odjeca 😉

bellaru
    07. Srpanj 2016. 11:13

Uspavana ljepotica❤

curicax3
    07. Srpanj 2016. 11:27

Abies,totalni medenjak
    Ribi,probaj s ananasom za otvaranje.ja cula za to i vecer prije uz tekmu popila litru soka i ujutro trudovi.ne znam jel slucajno,al vrijedi pokusat

Dorich
    07. Srpanj 2016. 11:33

Abies preslatka je!

Evo mene s pregleda u TA, otvorena 3 cm! Jeeee! Bellaru meni ko da je netko rekao da sam dobila na lotu! Kaže i doktorica veselite se da bude ranije jer je beba velika.
    Marigmar, došla sam oko 8 ujutro a na redu bila prije 10. Cure u čekaoni su komentirale da ide dosta brzo?!:D Prošli put su čekale i po 4 sata ako sam dobro čula...I daj si zapikiraj stolce s lijeve strane kad uđeš u čekaonu za TA, ti su udobniji (ja nisam skužila na vrijeme)
    Svašta ste pisale, sjećam se za ležanje na leđima - ja ne mogu jer imam osjećaj da me guši. Pa onda ležim na boku pa me sve boli:( Blaženo spavanje na trbuhu!
    Kleopatra čestitam!!!
    Aurelija drži se! Nadam se da ti je lakše, nek si to izbacila iz sebe.
    Crazy daj mi malo svog optimizma oko poroda!

TPol
    07. Srpanj 2016. 11:35

Abies joj malena je preslatka, koji obrascici 😍😍😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.