Zabice super ste 👍 lijepo cura napreduje 😘
Ribi oooo jos malo 😊 nadopisem te i na listu.
Fige da se nesto pokrenulo!
Svi zeljno ocekujemo Marin treći porod 😂
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure hvala za savjete sutra ako vidim iskrice izmjerit cu tlak i secer , pa je mozda nesto od toga .
Bellaru uh da moram prestat pit rakiju hahha spala sam da je samo pomirisim, rekla sam prvo kad rodim popit cu si pivu al i to ne moze ako je misli beba cicat hehe
Ribi sretno sa selidbom 👍🏻👍🏻👍🏻😬😬😬
Bellaru,Sanjarka hvala😊i ja se nadam da ce se brzo nesto pokrenut☺️ Javljam svakako cim bude kakvih znakova!
Bellaru ne znam iskreno to sta si pitala da li smijes jest ako pukne vodenjak doma..meni su samo rekli da kad krenu trudovi da se obavezno najedem doma prije bolnice..sad ne znam za vodenjak al ja bi sigurno bar nesto stavila usta prije bolnice☺️Bar cokoladicu.jer poslije klistira ti vise nedaju jest a tko zna koliko ce porod trajat..
Žabice mi tjedan dana razmaka u terminu, a moj bebo pola kile veći... opet će me šivat :(
Lucy ma nemoj si frku stvarat, neš ti ništa doli vidjet... ja znam da ja nisam ni htjela pogledat kako mi gospodična izgleda nakon poroda
Mare ja se mislila zaključat u kupaonicu, pa nek muž zove hitnu kao luda žena krenula rađat, zaključala se, neće otvorit...
Bellaru ahahaha Mac.. dajte mi cheeseburger i epiduralnu, colu i bez epiziotomije, molim
Sanjarka tebi i malom Petru
Curica hehe, beba ćelavica...
Abies kako nam Petra napreduje? bravo za ručak ;)
TPol hvala😄bit ce malo nezgodno sa bebicom al su mi svi rekli da je moja jedina zadaca bit sa bebom a selidbu ce odradit muz i familija☺️Nije ni to lose,ja cu nadgledat😄
Mare 😂 ja ne smunjam da ce tvoj porod proci dosadno😁
Tpol a bome ja popijem jednu visnju il orah ako je neka prigoda. Znam popit casu crnog vina. Bome ne mislim da ce mi se ista desit tj bebi. A kad rodim i ako cu dojit ista stvar. Beba moze jedino bolje spavat😂 mozda netko ne djeli samo misljenje al sta sad..
Ribi a nije ista stvar trudovi i vodenjak?😦 mislim znam da ako ides pod opcu anesteziju moras bit na taste a ne znam dal vrijedi za epi to. Al isto kako ti znas da ces zavrsit na opcoj. Ma nemam pojma😩
Ako sam gladna onda sam jakkooo nervozna i to nije dobro😕
Crazy😂😂😂😂😂😂😂😂 svidja mi se narudzba!!👍👍👍👍👍👍 nebi to bilo lose. Oni spice epi ja jedem chees i tiskam😂😂😂😂
Bellaru nece ti glad bit ni na kraj pameti dok budes radjala viruj mi 😂😂
Vise onako na koji način ces ucinit samoubojstvo 😎
Crazy joj da bar tebe opet ne rezu kad mene jesu 👌🙏🙏🙏
Narudzba u maca vrh 😂😂😂
Joj to s hranom i opcom. Ja sam u srijedu primljena natrag u bolnicu a tek u petak mi je radjena kiretaza oko 13h, i u četvrtak i petak sam do uzv-a gladovala ako mi kazu da moram na kir. da me ne zeznu s opcom zbog hrane 😷.
Ugl ja lezim i pita me anestezologica dal sam sta jela ili pila, ja kazem da nisam. A ona onako kao jeste sigurni ? Ako lazete samo svoj zivot dovodite u pitanje a ja onako 😰 wtf?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Bellaru nije..jer mozes dobit trudove a da ti uopce ne pukne vodenjak..znam par cura da im je tako bilo.ma ja cu sigurno pojest nesto doma prije bolnice,makar cokoladu😁
Sortiraj odgovore
Najstariji