Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    06. Srpanj 2016. 15:33

Tpol meni su ti te iskrice kada mi naglo padne tlak, tak da u takvom slučaju legnem ako je moguće i pijem vode jer nikakve druge simptome nemam, samo te iskrice ( osim onda u Lidlu kad sam se srušila 😜)
    Lucy ja imam frendicu koja se panično bojala svega i igle, i doktora i bolnice i mirisa, svega, o ona je rodila. Kad ti kažem da su njeni roditelji mislili da ona to ne može ali eto može jer žene su nevjerojatne, vjeruj u sebe ti to možeš i kako cure kažu moramo slušati šta nam govore i surađivati, i meni je prvi puta, ništa je znam i strah me ali složila sam si u glavi super usporedbu. Bila sam prošle godine u Gardalandu duuuugo sam gledala onaj novi vlak smrti Oblivion bi išla ne bi išla i tako satima. Na kraju sam otišla kad sam došla na stolicu i kada smo krenuli znala sam nema povratka i prošla sve sa otvorenim očima, tak je i porod. Nema povratka samo se prepustiti bebicama ali u ovom slučaju moramo žmiriti 😂

bellaru
    06. Srpanj 2016. 15:53

Abies mislim da cim.nesto osjetim cu ja fino se otusirat pokupit stvari i za zg..svratit u mcdonalds na gablec i onda prema petrovoj. Sta je sigurno sigurno😀 e al mogu zamislit facu muza kako mu na rotoru govorim daj skreni u mc😂

mare1989
    06. Srpanj 2016. 15:59

Abies bas smo s Baby imali veselo vece😁 da ja sam rekla da beba hoce mlijeko😂 ne valjaju palacinke bez mlijeka

Bellaru covjeku ce pozliti ako kazes da hoces prvo u mc😁

Ribi
    06. Srpanj 2016. 15:59

Bok curke😊prvo cestitke svim novopecenim mamicama!😊💗vidim lista se opako prazni😊ja se dugo nisam javljala ali vas citam tu i tamo kad stignem.imam hrpu posla oko preuredjenja i uredjenja novog stana a onda nas ceka i selidba u 8mj tako da sam na sve strane! Sad sam tek ovaj tj malo stala na loptu posto se termin priblizo da se ne bi negdje u ikei ili emezzeti porodila😂.mi cekamo curicu Luciju!termin 12.7. I iskreno sad vec jedva cekam jer imam osjecaj da sam trudna cijelu vjecnost!hb sve je u redu osim sto su mi noge i ruke jako natecene i pune vode!a ove vrucine bas i ne pomazu ...nadam se da ce se brzo nesto pokrenut iako nemam nikakvih simptoma/bolova...samo tu i tamo tvrd trbuh i to je to..nemam uopce osjecaj da trebam uskoro rodit..sutra ujutro imam pregled pa me bas zanima sta ce dok reci.nadam se da sam se bar malo otvorila :/ pozz svima!!

zabica25
    06. Srpanj 2016. 16:24

Ej curke...ne stignem sad sve čitati, jako mi je vruće i idem u horizontalu.
    Samo da velim da sam danas bila na CTGu, sve super. PAPA test odličan.
    Hana ima 2430 g i 48 cm je dugačka :) Srce mamino :)
    Dobila sam uputnicu za antitijela (test senzibilizacije), porod i daljnje kontrole radim u bolnici.
    Uglavnom, sve je ok, ja zatvorena i dalje..mala moja već glavicom prema dolje.
    Nek nam stigne kroz 2 tjedna :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bellaru
    06. Srpanj 2016. 16:26

Mare mogao bi me onda odvest u jankomir na psihijatrisko ljecenje a ne u rodiliste😂 
    Ribi ti bi bome mogla svaki cas😮 to ces ti kad osjetis prvi znak i ekspresno rodit! Ima nas tu dosta koje naoticemo😕 sretno ti na pregledu sutra!👍

bellaru
    06. Srpanj 2016. 16:28

Cure a jel upopce pametno tipa da mi sad pukne vodenjak da idem jest prije bolnice?

mare1989
    06. Srpanj 2016. 16:55

Bellaru meni su u bolnici busili vodenjak😊 imala trudove,otvarala se a vodenjak nije pucao.
    Zamisli da mi pukne dok se igram s djecom,mislili bi mama se upiskila😂😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.