Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    06. Srpanj 2016. 14:11

Crazy 😂😂😁 ma ja cu kod kuce da rodim i onda hitnu zvati.

CrazyPuppet
    06. Srpanj 2016. 14:12

mogu ti reć da se i meni ta misao vrti po glavi hehhehe

Aurelija
    06. Srpanj 2016. 14:20

Sanjarka, psihicki i emotivno, kad sad vec na filmice placem! Il ce me panika ulovit, ne znam...
    Crazy, vidjela to, al mislim da nismo jos tako napredni! 
    Mare, sigurno mora bit neki način, kako hitna prilazi?! Odi u izvidnicu prije, raspitat se

mare1989
    06. Srpanj 2016. 14:24

Aurelija je li sigurno moras na carski ili ipak postoji neka mogucnost za vaginalni porod

A vjerojatno ima neki drugi prilaz,jos cu ja pitat

TPol
    06. Srpanj 2016. 14:25

Ma mare zasto da ne, kad ti vec tako dobro ide, uopce ti ni ne treba bolnica 👍🏻👍🏻
    Crazy nema problema za knjigu 👍🏻👍🏻
    Kleopatra nakon tvog iskustva bas si mislim o epi dal il ne, mi imamo oredavanje 21 i doktor odma potpise oen dokumente pa mozda odem za svaki slucaj da se nade. 
    Curice bas mi nekako zao , ali da sta je zapelo na kraju? Uzas ja bi se bas uspanicila
    Bellar da i mene kod svakog okretanja boli ok barem me to tjesi da je "normalno" 

I da jedno pitanje, evo vec dva dana za redom vidim u jutro kao bijele iskrice da lete pred ocima, nakon 5min prode, sto mislite da bi moglo bit na netu nisam nesto korisno nasla

vjeverica8
    06. Srpanj 2016. 14:30

Tpol kakav ti je tlak?
    Curice dobro je čuti da su barem doktori ljudski postupali... bome nije ti bilo lako...
    Kleopatra svaka čast na maratonskom porodu! sad to ostavi iza sebe i lijepo se mazite 
    Aurelija ma moći ćeš ti to! sad se isplači ako trebaš, pa ćeš na porodu biti ko nova 

Elle827
    06. Srpanj 2016. 14:33

Aurelija, bez straha... nije spinalna ništa strašno....a kad već znaš da moraš na carski, pozitivna stvar u tome je što ćeš , eto, preskočiti trudove.. 
    ..inače, sa mnom u sobi dan,prije poroda bila i ženskica koja je,isto na zadak i njoj su planirali prirodni porod,,.ne znam,kako,je prošlo jer su mene odmah ujutro drugi dan poslali na rađanje..

Kleopatra...čestitam od srca i bitno da je na kraju sve super s tobom i Davidom..želim ti brz oporavak ☺

curice..žao mi je zbog šokova koji su te strefili,vjerujem da je bilo horor... ali super za 10-tku i da je sve iza tebe sada...također, brz oporavak želim...☺

'

mare1989
    06. Srpanj 2016. 14:43

Bellaru ja sad malo panicim ali bit ce to sve ok.

Aurelija ja tek sad se sjetila da je beba na zadatak,bit ce sve ok.

TPol
    06. Srpanj 2016. 14:45

Vjeverica inace je nizak tlak

Aurelija drzi se dobro ce to proc, naravno nije ti svejedno a i bolje da se isplaces nego da to drzis u sebi ,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.