Bruna ja bome reknem kad boli,ma nek se goni u k...
Jucer sam pitala doktora da li mogu dobiti epicu ako imam ovu tetovazu na ledima kaze on meni de da je vidim,kad je vidio kaze nista od epice. E jbg sad,nisam je bas toliko htjela al reko ako se odlucim kad ono sipak bit ce Mare trpi bolove i guraj bebu😂
Crazy bas sam se nasmijala😁 mogu mislit kako te seka gledala.
Ja sam oba dva puta bila sama,pa sam bila dobra i tiha,i lomila onu sipku na krevetu😂 i sad cu opet biti sama,rekla sam mm necu te na porodu jer u tom stanju be te dole ulovila i iscupala bi ti ponos😂😂
A da, cacka on po malo.... Ko zna, sutra cu mozda bit na 3-4prsta... Vidjet cemo kako ce proci noc, luda sam od ove vrucine... 😓😤
Crazy bas si me utjesila... 😳😥 dobro da sam za epicu pitala, ako mogu,zasto si ne pomoci bar malo... Inace se bojim boli, imam traume i od zubara...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mare ovo za epi i tetovazu je zezancija jel???
Crazy 😂😂😂😂 sve me strah sta cu se ja derat😁
A ja bas volim taj pjesal ilti mulj kako vecina kaze. Inace se bojim dubine, morske trave, riba, kamenja i sveg zivog i nezivog pa zato volim takve plaze😀
Booook ljetniceee!!! Evo da vam se javim nakom duuuugo vremena. Nemojte mi zamjerit, ali toliko ste vrijedne da ako vas i jedan dan preskocim, nagomilate mi po 20-30 stranica za pohvatat...a nije lako uhvatit vremena za to, pa radije ni ne pisem kad nisam u toku. Fejs mi lipo stavi sam pod nos sta nisam procitala ;)
Cestitam i ovdje svim novim mamicama!!! 😚😚😚
Kao sto znate, iznenadila me moja princeza 😍 vec sam mislila da cu je prenijet, a svaki dan je bilo zivo mucenje zbog ogromnih oteklina, radi zadrzavanja vode+vrucine.
Evo copy pejstam izvjestaj s fejsa za cure koje nisu na fejsu 😊 prilicno je opsezan pa preskocite ako vam je tlaka 😉
Jucer cijelo popodne landrala po shoping centrima, emmezeta, lesnina, mall, city, ex-mercator...nahodala sam se ko velika! I dosla ljuta doma jer se opet nista ne događa, samo mi stopala otecena za cetiri broja (Frodo, nice to meet you 👣). I izvalim se ja na kauc, dignem noge u zrak da to splasne, i opet pocnem osjecat trudove...mislim se, aj zaj...te me jos malo i vi, da barem neka korist od vas... (Vec par dana me peglaju laznjaci...ponadam se pa stanu) I stavim ih na ignore...dok ne skuzim da su postali prilicno neugodni, toliko da su me natjerali da stanem na sve cetiri ko pas. Muz me nađe takvu, i uspanici se...ja ga posaljem lec, i umirim ga da neka mirno spava, da nema nista od ovog, kad se smiri dolazim i ja u krevet. Tako i bi. Bol je bila skroz podnosljiva i odo ja na spavanac. Nisam nego legla, eto novog truda i cujem BuM! Pljusne voda iz mene...e jbg sad. Opet se presvuci, sredi i aj za bolnicu. Dosli u 2:45. Ostavilo me na hodniku dok mi muza poslalo na glavni prijem Firula da me prijavi. Prikopcali me na ctg, dosla dr, kaze 6 prsti otvorena, aj pici u box...stavili me u isti di se rodio i sin 😍
Ugl, muz odmah usao sa mnom, prigusili nam svitla, mi pricali i zezali se, sjecali se proslog poroda... kad su trudovi postali bolni, a bilo ih je svega 3-4 takva, podsjecao me na disanje, mahao lepezom i stavio u usta mokru gazu da ju grizem...ni pisnula nisam 💪💃
Osjetim vrlo brzo da moram tiskat..i kaze babica 'aj provaj'...nije racunala da sam ozbiljna 😂 malecna izletila u prvom pokusaju..jedva se babica snasla da ju uhvati ni rezana, ni sivana, jeeej!!! Sve bilo gotovo malo prije 5:45
Eto sad ona opet spava, vec smo i sikili, za sad nas ide ok 👍👌
Crazy, draga moram ti se zahvalit na onim tvojim uputama kako prezivit porod...stvarno su vizualizacije mocna stvar! 💪 apartmani su ti stvarno super, i Sabunike su posebne (i tamo me posao vodio 😂) ali ova godina je malo losija, zbog eura'16 i olimpijade, uvijek tako bude, uglavnom...inace, kako si? Kako maleni?
Aurelija, zao mi je zbog mame, stvarno los 'tajming' za tebe...brz oporavak joj zelim!!!
Abies hahaha, pa naravno, moram nekako iskoristit te puste kartice koje sam onda izvadila 😂 dobro pamtis i zakljucujes 😉
Sanjarka nema odmora za tebe, i dalje azurna i vrijedna, kraljica tablica 😘💙 svaka ti cast!!! 👍
Eto, svih vas od srca pozdravljam, i zelim srecu svima koje jos imaju za rodit! Puseee od mene i Leni! 😘😘😘
Mare ja to njoj s vrata vikala.kad smo odlazili u rodiliste. Ma sto ce ti epi za treci porod, to ces ti s lakocom odradit ;-)
Bruna dobro ti je dr. reko, ako si vec sad dva prsta, moglo bi to bit brzo. Ajd i neka je, dosta je tebe ova trudnoca izmucila. Bar da je porod za pozeljet ;-)
Kokolo cestitam ti jos jednom, i bas mi je drago da si imala ovako super porod!!! A maloj Leni želim sve najbolje♡
Drago mi je da su vizualizacije pomogle ;-)
Crazy kod mene nikad nista lako nije islo, nisam ja te srece 😂 bojim se da bi i sada mogli bit tako.... Al prezivit cu,nadam se.... Jedino me frka zbog moje tahikardije, ostala je ko posljedica hipera... I pri svakom vecem naporu otkucaji mi skoce iznad 140 i gusi me....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bellaru umirem od smijeha sad sa tom profilnom 😂 Nemoj se ljutiti 😂😂😂
Kokolo, ovakav porod bi svaka trudnica poželjela! Ohrabrujuće je čut takve primjere! Tebi i Leni sve naj naj!
Crazy, ma počistit će mm sve šta treba i bez da mu kažem i dodat mi svakih 5 min nešto i noge izmasirat, al kuhača i on haha nikako!
Mare, ipak nije mit to sa tetovažom! A koji je razlog?
Bruna, a kako ćeš s epiduralnom ak dođeš u dežurstvu? Il je to dogovor s onom tvojom poznanicom pa ona uskače? Doći ću ti mahnut ispod prozora ako se porodiš do utorka!
Sortiraj odgovore
Najstariji