Cure kad citam kako vas pregledaju zamislim da dr uzme lopatu pa krene dole cackat😨
Kokolo neka nam svakoj bude takav lijep porod. Cestitke❤
jutro cure
Bellaru da imam u dnu leda veliku😊
Ja sam imala burnu noc nikako nisam mogla spavat,malo je falilo da krenem u ponoc cistit kucu😊.
Tko je danas na toboganu? Bruna kakvo je stanje?
Dobro jutro
Ja sinoć do 2 peglala bebinu robicu, iskoristila nesanicu i hladniju noc, sad sam već u pokretu, moram u nabavku ostalih sitnica koje nisam stigla ranije kupiti za bolnicu.
Nadam se da ću danas napokon spakirati torbu i gotovo.
Le-lo svaka cast,ja sam sredila robicu ali jos mi je ostalo kupiti sve sto treba za bebu😊
Danas ce napokon stici i komoda da svu robicu mogu sloziti unutra😍
Jutro cure! Što ima?
Bellaru mučiš se ti s tim slikama, jesi vidila ono što sam ti stavila pred nekoliko str, da probaš preko Imgura to stavit?
A ovo za pokretanje trudova, oni ti dolje malo pročačkaju cerviks, pa to onda malo izazove grčeve u maternici, a od tih grčića bi trebali krenut trudovi. Al mi se čini da su to sad počeli po defaultu radit, a nije to baš samo tako... Meni npr to niš nije pokrenulo, Bebi je izašao kad je on sam odlučio, neće njega niko van potirat samo tako hehe
Le-lo vidim ambiciozna si ti s tim peglanjem hehe... super ako ti se da.. ja se i ovako topim..
Znaci pred kraj mogu ocekivati i preglede koji ce biti bolni i neugodni?? Uzas! Pa sta nam sve rade. Kao da se priroda nije pobrinula da nam bude tesko, bolno i neugodno samo po sebi, jos i dr.moraju pridonijeti tomu.
I sta on s cackanjem dolje moze nesto pokrenuti???? Mozda samo na silu otvoriti. Strasno. Bas sam razocarana. Vidim da si svaki dr.uzima za pravo djelovati na tijelo trudnice, bilo mehanicki, bilo lijekovima i da tu priroda ima najmanje posla.
Ja sam u 34. Tj. Jos nisam pocela prati ni nista. Valjda cu stici.
Cime ste prale baby robicu? Jucer sam kupila tekuci faks sensitive i ornel sensitive. Na jednom i drugom je slika bebe. Stavljat cu malo manje nego inace.
Sortiraj odgovore
Najstariji