Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    01. Srpanj 2016. 23:45

Cure kad citam kako vas pregledaju zamislim da dr uzme lopatu pa krene dole cackat😨 

Kokolo neka nam svakoj bude takav lijep porod. Cestitke❤

Ugolina
    02. Srpanj 2016. 07:36

bellaru

Cure kad citam kako vas pregledaju zamislim da dr uzme lopatu pa krene dole cackat😨 

Kokolo neka nam svakoj bude takav lijep porod. Cestitke❤

Hahaha,a nekad se tak i osjecas!!! Jedan dr.me pregledo ko kravu,tolko me prokopo da sam krvarila cijeli dan ko drugi dan menge, htio nes valjda potaknut jer sam vec bila prenijela..bas je bio hard core.. Aj reko bar malo akcije da vidim, nisam se sexala ne znam kad,hahaha

bellaru
    01. Srpanj 2016. 23:51

this HTML class. Value is

bellaru
    02. Srpanj 2016. 07:52

Al kako on to tocno nesto pokrene?

Ugolina
    02. Srpanj 2016. 11:09

bellaru

Al kako on to tocno nesto pokrene?

Jedna dr.mi objasnjavala  pokusaju prstima odvojiti djetetovu glavu od ovoja nekog, sto god to znacilo, neugodno i bolno al ovisi ko ti to radi..kad mi je ona,nije bila gruba i nije jako bolilo, a onaj majmun, uzas

mare1989
    02. Srpanj 2016. 08:00

jutro cure

Bellaru da imam u dnu leda veliku😊

Ja sam imala burnu noc nikako nisam mogla spavat,malo je falilo da krenem u ponoc cistit kucu😊.

Tko je danas na toboganu? Bruna kakvo je stanje?

Le-Lo
    02. Srpanj 2016. 08:06

Dobro jutro 
    Ja sinoć do 2 peglala bebinu robicu,  iskoristila nesanicu i hladniju noc, sad sam već u pokretu, moram u nabavku ostalih sitnica koje nisam stigla ranije kupiti za bolnicu. 
    Nadam se da ću danas napokon spakirati torbu i gotovo.

mare1989
    02. Srpanj 2016. 08:11

Le-lo svaka cast,ja sam sredila robicu ali jos mi je ostalo kupiti sve sto treba za bebu😊
    Danas ce napokon stici i komoda da svu robicu mogu sloziti unutra😍

CrazyPuppet
    02. Srpanj 2016. 08:15

Jutro cure! Što ima? 

Bellaru mučiš se ti s tim slikama, jesi vidila ono što sam ti stavila pred nekoliko str, da probaš preko Imgura to stavit?
    A ovo za pokretanje trudova, oni ti dolje malo pročačkaju cerviks, pa to onda malo izazove grčeve u maternici, a od tih grčića bi trebali krenut trudovi. Al mi se čini da su to sad počeli po defaultu radit, a nije to baš samo tako... Meni npr to niš nije pokrenulo, Bebi je izašao kad je on sam odlučio, neće njega niko van potirat samo tako hehe

Le-lo vidim ambiciozna si ti s tim peglanjem hehe... super ako ti se da.. ja se i ovako topim..

Lucy16
    02. Srpanj 2016. 08:16

Znaci pred kraj mogu ocekivati i preglede koji ce biti bolni i neugodni?? Uzas! Pa sta nam sve rade. Kao da se priroda nije pobrinula da nam bude tesko, bolno i neugodno samo po sebi, jos i dr.moraju pridonijeti tomu.

I sta on s cackanjem dolje moze nesto pokrenuti???? Mozda samo na silu otvoriti. Strasno. Bas sam razocarana. Vidim da si svaki dr.uzima za pravo djelovati na tijelo trudnice, bilo mehanicki, bilo lijekovima i da tu priroda ima najmanje posla.

Lucy16
    02. Srpanj 2016. 08:21

Ja sam u 34. Tj. Jos nisam pocela prati ni nista. Valjda cu stici. 

Cime ste prale baby robicu? Jucer sam kupila tekuci faks sensitive i ornel sensitive. Na jednom i drugom je slika bebe. Stavljat cu malo manje nego inace.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI