Hahaha Abies ti pomislila na mene i eto me... 😂😝
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ma ja perem ves za bebu normalno arielom nikakav posebni sensitive deterdent,samo sto ga malo stavim,al ajde kupila sam omeksivac sensitive preporucujem svima zutu tetu violetu, tak lijepo mirisi..mislila sam da nakon zutog lenora necu nikad nac bolji i mirisljaviji omeksivac,al ima teta violeta..i ja mislila,pa cu posebni prasak pa posebno ovo ono,pa peglat temeljito pa sam skuzila da u bolnici ono sto su im oblacili ne peglaju pa djetetu nis nije bilo..previse ih zasticujemo
Netko rekao da to "cackanje" mozes odbiti. Sumnjam da nas pitaju " jel mogu biti grub s vasim cerviksom da potaknemo porod, bit ce bolno i obilno cete krvariti, ali nije opasno." I koja bi pristala na to???
Ne volim kad mi se nesto radi a da ne znam sto i zbog cega??
Pocinjem danas prati, nema vise cekanja. Vrijeme leti ko ludo. Neke s 32 tj.vec spremne, a ja nista!!
Bas mi je zao sto vas muce s tim pregledom cervixa koji je totalno nepotreban i vani se ne radi . Tako da slobodno malo to istrazite , cak vas dovode u vecu opasnost s infekcijama s tim pregledima, citala sam malo strane clanke na tu temu posto me iznenadio opis vasih pregleda , i naravno vani je praxa da se to ne radi. Ovdje u au gledaju jesi otvorena tek kad dobijes trudove ili ako imas neke bolove,krvarenja i sl.
Nemojte se ljutit da dosadujen s time ali jako me ljuti kada cujem kako ti doktori starinski postupaju a bas bi trebali ici napred a ne nazad 😡😡😡
Mi smo danas kuoili komodu pa kad je slozimo onda krenem u pranje robe , nadam se da nece bebica bit alergicna kupila sam frosch sensitive omeksivac i deterdent.
Ovde je pakleno vruce 😬😬
Lucy mene je dr pitala nakon sto sam usla u 41tt. Kao ona ce mi to probat malo potaknut ako hocu. Je to malo zabolilo ali nista strasno. Ona stvarno pazi. Kad sam isla u TA tamo su samo bili ful grubi, nisu cervix dirali.
Abies kuzim tu silnu sterilizaciju u bolnici di tu robicu nose svaki put druge bebe, ali recimo za sina nikad nisam to peglala, oprala bih na 90, osušila na suncu i gotovo. Jedino mi je na taj omeksivac reagirao. A i što, kad to operes popeglas, do nosenja je to jos uvijek sterilno? Mos mislit... drugo su stvari koje stavljaju u usta, ali ova silna sterilnost robice meni nema smisla. Sve sam vise cula mama koje su sve sterilno u kuci imale da dijete nije razvilo imunitet nego jos zavrsilo s respiratornim alergijama...
Ja sam svu novu robicu oprala na 90 i 60 ovisno o boji, ajde neke finu robicu na 40 i sve poparila s peglom kao da ubijem živine neke ak ima. Dalje ću sve prat na 40/60 jel mi je žao sve te divne boje uništit, a peglat isto nemam namjeru. Perem home-made tekućim i umjesto omekšivača ocat+eterično kako kaže Crazy, sušim ionako sve u sušilici pa bude mekano.
Slažem se da ne mora bit sterilno milijun posto zbog imuniteta, no više mi je žao trovat bebu kemijom ako baš ne moram. Ni u svoju robu ne stavljam prašak i omekšivač
Sortiraj odgovore
Najstariji