Aurelija reko mi je dok da smatraj epi rijeseno, ako bude bilo vremena,ak ne krene tak brzo... Bez obzira na vikend i ostalo.. Vidit cemo jos sutra u detalje, dosla bude ta cura kaj ce samnom na porodu bit, pa cemo sve dogovorit.... Molim boga da ju uspijem dobit...🙏🙏🙏🙏😊😊
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bellaru i Aurelija on kaze zavisi od anesteziologa neki nema problema s tim a neki nece dati epi bas zbog tetovaze jer mogucnost ulaska boje u mozdinu. Ja ne znam stvarno sto izvode s tim.
Crazy ja cu to ko iz topa odradit😂
Bruna jesi vadila krv? Zbog epi.
Prezivile skok il sto vec. Sad sam u fazi da nisam ni umorna al ne mogu nista ni radit. Niti mi ista smeta. Samo moram malu obuc. A strah me prici joj da se ne probudi.
Mm zeza malog da ce ga skakljat, onda krece vriska. Obecala sam mu da cu se zakljucat u sobu. Koji mir u kuci aaahhh
Abies, ti kombiniras cicu i ad ak se ne varam? Kak to uspijevas, da ne odbije cicu zbog flašice mislim?
E da, sad sam se sjetila Ugolininog posta, hoće zasrat beneton il plac hahaha, koja carica!! Uvijek se pitam ko kupuje (i zašto pobogu) te dječje prnjice za 200,300 kn komad! I hm je preskup za neke stvari
Aurelija 95%cica. Navuklo se mlijeko. Danas nisam vise znala sto cu pa je dobila flasicu. Jucer nije.
Mali je imao flasicu na dan. Jedna zenica mi je rekla da se drzim sisaca s jednom ili 2 rupe ne oni veci jer se onda ulijene cicat. No nije bilo s njim problema. Mozda jer je ad stvarno dobivao minimalno.
Svaka cast mamama koje vrte ad i flasice. Muke jezeve imaju po tom.
Robica - nek je pamuk samo. I sebi sam skrtica kupit majicu za 300kn a kamo li djetetu pa da to ni ne obuce.
Nisam jos vadila krv... Danas sam samo pitala... Bio je izmedu 2op ginek pa nismo previse raspravljali, sutra cu vidit...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crazy otišla u DM-a po čaj od brusnice, a njima nestalo, sta je takva nestasica :O...jel ima u ljekarni taj od Enciana?
Bellaru nadam se i ja da ce proc s ovim antibioticima, da se nece oduzit. Iako mi nije jasno kako me to uvatilo :/
Aurelija prilikom pregleda mi je vidila da mi je mokraća zamućena, tj.puna tih nekih proteina. Pa mi je dala uputnicu da odem jutros vadit kompletnu krvnu sliku za sve zivo i nezivo i prvi jutarnji urin.
Onda sam oko podne bila kod nje i pročitala je nalaz da su povišeni leukociti i da ima klica u mokraci i da je to upala mjehura. Pitala me jel mokrim često, ja kažem da ali sam too pripisivala trudnoci, a ne tom mjehuru. I onda mi je prepisala antibiotike 8 dana pit i vaginalete tako da dok se mjehur lijeci, da automatski ubija i gljivice koje bi vjerojatno nastale zbog utjecaja antibiotika. I onda kad zavrsim s tim, moram doc opet po uputnicu za provjeru mokraće da vidimo jel to izliječeno.
Deeka trebalo bi to bit i u ljekarni. Dm mi se bas nekako pokvario u zadnje vrijeme, cim je nesto na akciji - nestane i roku keks. Nikad nemaju dovoljno...
Deeka, ma mislila- nije ti valjda dala atb bez antíbiograma, di piše koji atb je djelotvoran, a koji rezistentan
Marigmar 😂😂😂😂 bas ti hvala! E al isla ja okretat sliku pa mislim ako je bocna a ovo govno stavi bocno onda bi trebala bit normalno al drek!! Ostavi je tako bocno. Majkemi nije mi jasno😨
Mare a ti imas tetovazu po kicmi? Ja mislila opcenito tko ima tetovazu.
Deeka mi zene dobijemo svaki drek na ne znam kakav nacin i kad se pazis i kad se ne pazis. Ovi muski nis i ako dobiju nit ne znaju a nama odma dole boze sacuvaj. I proci ce ti to sigurno sa antibioticima bez brige.
Sortiraj odgovore
Najstariji