Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    01. Srpanj 2016. 20:35

Aurelija reko mi je dok da smatraj epi rijeseno, ako bude bilo vremena,ak ne krene tak brzo... Bez obzira na vikend i ostalo.. Vidit cemo jos sutra u detalje, dosla bude ta cura kaj ce samnom na porodu bit, pa cemo sve dogovorit.... Molim boga da ju uspijem dobit...🙏🙏🙏🙏😊😊

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    01. Srpanj 2016. 21:50

Bellaru i Aurelija on kaze zavisi od anesteziologa neki nema problema s tim a neki nece dati epi bas zbog tetovaze jer mogucnost ulaska boje u mozdinu. Ja ne znam stvarno sto izvode s tim.

Crazy ja cu to ko iz topa odradit😂

Abies
    01. Srpanj 2016. 22:00

Bruna jesi vadila krv? Zbog epi.

Prezivile skok il sto vec. Sad sam u fazi da nisam ni umorna al ne mogu nista ni radit. Niti mi ista smeta. Samo moram malu obuc. A strah me prici joj da se ne probudi.
    Mm zeza malog da ce ga skakljat, onda krece vriska. Obecala sam mu da cu se zakljucat u sobu. Koji mir u kuci aaahhh

Aurelija
    01. Srpanj 2016. 22:17

Abies, ti kombiniras cicu i ad ak se ne varam? Kak to uspijevas, da ne odbije cicu zbog flašice mislim?

E da, sad sam se sjetila Ugolininog posta, hoće zasrat beneton il plac hahaha, koja carica!! Uvijek se pitam ko kupuje (i zašto pobogu) te dječje prnjice za 200,300 kn komad! I hm je preskup za neke stvari

Abies
    01. Srpanj 2016. 22:28

Aurelija 95%cica. Navuklo se mlijeko. Danas nisam vise znala sto cu pa je dobila flasicu. Jucer nije. 
    Mali je imao flasicu na dan. Jedna zenica mi je rekla da se drzim sisaca s jednom ili 2 rupe ne oni veci jer se onda ulijene cicat. No nije bilo s njim problema. Mozda jer je ad stvarno dobivao minimalno. 
    Svaka cast mamama koje vrte ad i flasice. Muke jezeve imaju po tom. 
    Robica - nek je pamuk samo. I sebi sam skrtica kupit majicu za 300kn a kamo li djetetu pa da to ni ne obuce.

Bruna257
    01. Srpanj 2016. 22:31

Nisam jos vadila krv... Danas sam samo pitala... Bio je izmedu 2op ginek pa nismo previse raspravljali, sutra cu vidit...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

deeka
    01. Srpanj 2016. 22:39

Crazy otišla u DM-a po čaj od brusnice, a njima nestalo, sta je takva nestasica :O...jel ima u ljekarni taj od Enciana?

Bellaru nadam se i ja da ce proc s ovim antibioticima, da se nece oduzit. Iako mi nije jasno kako me to uvatilo :/

Aurelija prilikom pregleda mi je vidila da mi je mokraća zamućena, tj.puna tih nekih proteina. Pa mi je dala uputnicu da odem jutros vadit kompletnu krvnu sliku za sve zivo i nezivo i prvi jutarnji urin.
    Onda sam oko podne bila kod nje i pročitala je nalaz da su povišeni leukociti i da ima klica u mokraci  i da je to upala mjehura. Pitala me jel mokrim često, ja kažem da ali sam too pripisivala trudnoci, a ne tom mjehuru. I onda mi je prepisala antibiotike 8 dana pit i vaginalete tako da dok se mjehur lijeci, da automatski ubija i gljivice koje bi vjerojatno nastale zbog utjecaja antibiotika. I onda kad zavrsim s tim, moram doc opet po uputnicu za provjeru mokraće da vidimo jel to izliječeno.

CrazyPuppet
    01. Srpanj 2016. 22:59

Deeka trebalo bi to bit i u ljekarni. Dm mi se bas nekako pokvario u zadnje vrijeme, cim je nesto na akciji - nestane i roku keks. Nikad nemaju dovoljno...

Aurelija
    01. Srpanj 2016. 23:00

Deeka, ma mislila- nije ti valjda dala atb bez antíbiograma, di piše koji atb je djelotvoran, a koji rezistentan

bellaru
    01. Srpanj 2016. 23:41

Marigmar 😂😂😂😂 bas ti hvala! E al isla ja okretat sliku pa mislim ako je bocna a ovo govno stavi bocno onda bi trebala bit normalno al drek!! Ostavi je tako bocno. Majkemi nije mi jasno😨 

Mare a ti imas tetovazu po kicmi? Ja mislila opcenito tko ima tetovazu. 

Deeka mi zene dobijemo svaki drek na ne znam kakav nacin i kad se pazis i kad se ne pazis. Ovi muski nis i ako dobiju nit ne znaju a nama odma dole boze sacuvaj. I proci ce ti to sigurno sa antibioticima bez brige.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.