Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Srpanj 2016. 12:25

Aurelija hug tvojoj mami

mare1989
    01. Srpanj 2016. 12:44

Aurelija bas mi je zao za mamu,brz oporavak joj zelim

Bruna257
    01. Srpanj 2016. 12:47

Bellaru znam kako ti je....nije ni meni svejedno, posebno jer vidim da ce to i prije,po svemu sudec....
     Ja sam se skoro ukenjala na pregledu od muke, posteno me prodrmao dole, i bez toga su mi bolovi strava, on to jos pojacao... Al brijem da me i u pon i danas malo zesce pregledao,da to potakne da brzije krene.... Ufff... 

Aurelija nek je mama ok, drzim fige da nis nije opasno i za op... I nadam se da se curka okrenula....🙏 pa da ni ti ne moras na cr.... Ko zna, u utorak se mozda i vidimo u rodilistu 😁😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    01. Srpanj 2016. 12:51

Bellaru kopiras ono img....cijeli tekst sa zagradams

CrazyPuppet
    01. Srpanj 2016. 13:03

Kokolo cestitam!!!! Nadam se da je sve dobro proslo, Abies neke trgovine spominje hehehe! Uzivaj s bebicom, zelim vam sve najbolje!♡♡♡
    Aurelija bas mi zao za mamu, neka se brzo oporavi. 
    Abies ne mogu ni ja bez kave, obavezno ujutro crna bez secera.. inace mi glava otpada...
    Mi evo gotovi smo sa svime, nisam se bas taaaako jako preforsirala. Stigli prvi gosti, odusevljeni su apartmanima pa mi je bas drago. Kao puno bolje izgleda uzivo nego na slikama :-)
    Sad samo odmor...

bellaru
    01. Srpanj 2016. 13:09

this HTML class. Value is

uykmyjh
    01. Srpanj 2016. 13:25

Elle, Nessah, Curica i Kokolo čestitam 

bellaru
    01. Srpanj 2016. 13:25

Ocito sam retardirana😠😠

Aurelija drzim fige da na kraju sve dobro ispadne na kraju. Biti ce sve ok.

Kokolo cestitke❤

Crazy gdje su apartmani?

kleopatra1606
    01. Srpanj 2016. 13:39

Elle, Nessah, Kokolo i Curica cestitam Vam od ❤️! 

Ja sam sretna jer me napokon pocelo nesto boliti, pa imam osjecaj da bih mogla i ja uskoro, idem sad kuhati rucak pa skakutati na lopti 😊

[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.