Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    deeka
    01. Srpanj 2016. 15:00

Sanjarka dobra festa, samo me iscrpilo totalno, i jos ova sugava upala me samo pripala. Cekam da mm dode s posla da rucamo i onda na spavanje.

Crazy koji caj od brusnice preporucas? 

Cestitke mamama, ooooo jos 18 beba do moje princeze. 😊😊😊

zabica25
    01. Srpanj 2016. 15:37

Gdje u Zgu ima ASOS MATERNITY? Kod nas naravno ništa.
    Pronašla sam si predivnu haljinu, barem se meni taj stil sviđa..

http://www.asos.com/ASOS-Maternity/ASOS-Maternity-Midi-Dress-With-Knot-Front-In-Floral-Square-Print/Prod/pgeproduct.aspx?iid=6533130&cid=8343&sh=0&pge=3&pgesize=36&sort=-1&clr=Multi&totalstyles=256&gridsize=3

ne znam kako do nje a narudžba preko neta, ne hvala jer ne znam kako će stajati. baš moram probati.

mare, tvoja haljina je odlična..
    TPol, glavno da si se snašla :*
    Aurelija, ona je znala da sam trudna, ali me prije toga pitala za kumu, a i ona je meni. Nema ljutnje ako ne dođem, njezin brat mi je zamjena.

deeka, ja sam dobila te gljivice nakon atb..užas

Kaj se tiče marki, nisma ni ja baš za..nepotrebno bacanje novca.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

bellaru
    01. Srpanj 2016. 15:44

Zabice to ti je internet trgovina. Tog ducana nema nigdje pa tako ni u hr

bellaru
    01. Srpanj 2016. 15:46

this HTML class. Value is

deeka
    01. Srpanj 2016. 15:57

Zabice zbog cega si ti pila atb? A znam to za gljivice, tako mi je bilo davno nakon upale desni atb i one. :(
    Zato mi ih je i odma dala!

mare1989
    01. Srpanj 2016. 15:58

Zabice ova haljina je bas lijepa😍

Mene danas bas neka fjaka ulovila,nista mi se neda raditi,samo bi lezala.I ulovilo me da bi stalno plakala😢

miska
    01. Srpanj 2016. 16:02

Peppe cestitke jos jednom na Mari, moram priznat da si me sad prepala posto smo bile na 10ak dana razlike a ti sad rodila 😂😂

Sanjarka ja bi na tvom mjestu malo pricekala s kupanjem, ipak i u moru ima svega a najmanje ti sad treba jos neka upala ili infekcija. Imas jos cijelo ljeto 😜
    A kod mene se ocito priprema nesto, ja imam te laznjake vec tri mjeseca ali nikad nisu bili bolni ni tako cesti. Jos tocno 16 dana moramo izdrzat da nam tata dode! 😯😯😯

Zabice pogledaj na h&m stranici, dostava ti je 5 e i sad su ti snizenja i mozes vratit za neku malu postarinu ako ti nije dobra. I dode ti za 3-4 dana

Marigmar
    01. Srpanj 2016. 16:06

Bellaru 😂😂😂 vidim da se mučiš ja bi ti stvarno pomogla al ne znam mi ja

Marigmar
    01. Srpanj 2016. 16:08

Uf al je danas vruće ne znam možda jer sam pećnicu upalila ali preznojavam se. 
    Tak mi je zao sto me nije doktorica pregledala neki dan uopće ne znam ni koliko je malac ni kako napredujemo ništa 😔 Poslala sam mail u Vinogradsku nadam se da me ne budu tek za 3 tjedna naručili jer cu poluditi do tada 😔😔😔

CrazyPuppet
    01. Srpanj 2016. 16:28

Deeka imaš od enciana čisti od brusnice, ima u DM-a

Bellaru, probaj uploadat sliku preko imgura (Imgur) evo kako

a evo ti i link od mojih apartmana ;)
    http://www.apartmanija.hr/apartmani/sabunike/apartmani-raus/6529 (moram nove slike stavit)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.