Marigmar da te utjesim kazu za vikend kisa a slj tjedan paklene vrucine. Jeeej😨😨😨😨
Crazy ajme pa predivno jeeee. Da nisam ovako visoko u trudnoci bi dosla na more😣 osim ako me neces ti porodit u plicaku😁 ti tamo i zivis?
Hvala cure!
Bellaru samo ti dođi, zadarsko rodilište je vrlo dobro, a vidim imaš ti još skoro 2 mj do termina, samo navali na kupanac ;) planiramo neku nadogradnju tamo na jesen, pa ćemo onda valjda tamo živjet. Al ovo na netu su stare slike, svake godine nešto sredimo.
Hvala vam cure na podršci! Nekak budemo valjda, ak nis drugo morat će dragi naučit peglat i kuhat, iako ga s tim nisam bas mislila maltretirat...
Kokolo čestitke! Jel opet bio filmski porod? Nisam u toku, to je valjda s fb?? javi nam se i ovdje!
Peppe, ajme ne mogu vjerovat, pa mi smo dijelile termin a ja nisam svjesna jos da mogu svaki čas!! U svakom slučaju, čestitam na maloj Mari, brz oporavak i javi se!
Deeka, ah te beštije, ne možeš protiv njih, al u svakom slučaju bolje u urinu nego u brisu! Al kak si dobila atb bez urinokulture, na blef?!
Crazy, nadam se da će se popunit s ovima što čekaju zadnji čas, jer apartmani su ti super! Mene živciraju ovi što nude sve i svašta, ko da su gosti ovce! Baš sam neki dan čitala kako je došlo do " hiperprodukcije apartmana" , a gostiju manje više isto... Tj rastu ovi drugi oblici turizma, kampovi, hosteli, hoteli. Trebala bi na bookingu oglašavat, airbnb i sl.
Bruna, tebe doktor baš hoće na silu porodit?! Čačka dok ne krene! Kad ideš opet?
Sanjarka, jesi bila već na pregledu kod gin? Čekaj njegov blagoslov za kupanje ipak
Žabice, ajde dobro pa ímaš backup!
Ne pamtim više, ovih dana ste se opet raspisale, a s moba sam
Aurelija sutra sam opet gore... Rekao je da po tome kak se otvaram,mogao bi biti brzinski porod.... Al ja ipak pitala za epicu, nek se nade.... Od ponedjeljka sam lagano krvarila do preksinoc(tj sluzni cep valjda to bio), jucer prestalo a danas opet isto... Nije bas nesto njezan, da... On cacka a ja ga onak debelo izbeljeno pogledam i on se meni samo nasmije... Mislim se, ok ovo boli... Kaj me jos ceka.... 😭
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Crazy super apartmani, mozda dogodine ja dodem jer svi vole pjesak (ja ne) a i beba voli vise kopat po pjesku 😬😬😬
Pepe cestike!
Aurelija pripremi si i zamrzni neku hranu pa da imas iza poroda. Muz valjda moze malo usisat i pobrisat, i eventualno nesto skuhat. Oce oni kad je frka.
Bruna što te već sad krenuli šarafit, mene su tek kad sam bila u 41.tt... i to je bila neugoda u usporedbi s porodom, al nemoj panicarit, bolit ce i to je tako... sjecam se kako sam seki vikala u trudovima "nemoj se nikad sexat!!!" ahahahhaha
Sortiraj odgovore
Najstariji