Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucy16
    02. Srpanj 2016. 08:25

I u utorak krecemo na tecaj. Valjda ce ga biti zbog vrucine ili ako nas dode malo. Vec sam pripremila pitanja. Ispast cu prava streberica kad pocnem ispitivati tamo. Valjda im necu biti dosadna.

Jel se bebe kupaju u vodi dok ne otpadne pupak? Citala sam da se do tad prakticira suho pranje. To je valjda bez vode, samo s vl.maramicama ili mokrom gazicom??

Steznik poslije poroda?? Da/ne?? Ima funkciju/ nema funkciju??

CrazyPuppet
    02. Srpanj 2016. 08:40

Lucy ja svima preporučam stavit malo alkoholnog octa jer je moj imao reakcije na omekšivač (chicco za bebe) Pa sad ti sama procjeni. Ocat ne ostavlja miris, a ako hoćeš možeš dodati i par kapi eteričnog ulja.
    Suho pranje podrazumijeva brisanje vlažnom pamučnom krpicom koju namačeš u toploj vodi. Nikako vlažne maramice.Za steznik poslije poroda moraš sama vidjet nakon poroda. Ne isplati se uzimat to bezveze, čak neki i ne preporučuju jer onda tvoje tijelo ne odradi posao, pa možeš imat i gori rezultat (mlohaviji trbuh) nego inače. Ali u biti, kad nakon poroda probaš napravit neki polutrbušnjak, i kad se stegnu trbušni mišići stavi prste na trbuh opipaj razmak između mišića. Ako je veći od 3prsta mozda će ti poslužiti taj steznik. Ak nije rađe prepusti tijelu da odradi svoje. (Valjda sam sve dobro napisala po sjećanju, Vjeverica je to točno opisala)
    A što se tiče ovog "šarafanja" po cerviksu, možete odbit.. nitko vas neće na silu...

bellaru
    02. Srpanj 2016. 08:49

Crazy ma probala i nece. Ne kuzim😣 ocito je do mene😀

Lucy  ti u gadnim pripremama😀😀 meni su zenske na tecaju bile tako bezveze da ih na kraju nisam nista pitala..cuvam pitanja za ginica😀 al i mene zanima za taj steznik nakon poroda! Dal to ima svrhe il ne. A da pravo kupanje bude kad pupak otpadne a do tad trljacicom il cim vec prebrises bebu . A za pranje robice mislim da ti je vise bitno da ne stavis previse detrdzenta i omeksivaca da ne iziritira bebi kozu. A ja vidjela chicco omeksivac pa me zanima dal to sta valja. Inace ne vjerujem to ako imam slika bebe da je bolje za bebu oa nenznam😕

Crazy i ugolina kad ste to tako lijepo opisale bas jedva cekam te preglede😠😠  

A ja sam sve fino vec pripremila, slozila. Roba je u komodi jedino je komoda na sred sobe jer mi moju veliku komodu muz treba maknut iz sobe da ovo poslozim al i torba mi sprema! Ja sam vec u niskom startu. A na kraju cu prenjet😀 vidjet cemo sta ce reci teta doktor u utorak i jedva cekam vidit malog posranca na uzv😆

Le-Lo
    02. Srpanj 2016. 08:52

Ja sam sa tekućim deterdžentom ali sam stavila malo samo, jer je sve novo pa da se propere i malo omekšivača Lenor baby neki, valjda neće imati nekakvu reakciju, skroz malo samo da mekano bude i malo miriši. Milina peglati, jednom prisloniš peglu ono body popeglan cijeli, ugodno iskustvo nakon muzevih xxl majica 

Bruna257
    02. Srpanj 2016. 11:07

Pozdrav cure....

Evo mi se vratile doma sa pregleda... Otvorili se jos za pola prsta... Sve omeksalo, spremno za bebu,al gin rekao da cemo sacekat ponedjeljak... Sad mi rekao da mirujem sa nogama u zraku da docekamo pon,a u pon hospitalizacija... Onda ciscenje i nadam se bez indukcije da ce krenut... Ako ne, malo cemo potaknut... Zeli da sam od pocetka pod nadzorom radi streptokoka... Uglavnom, 4.7.je nas dan D, osim ako se danas/sutra nesto samo ne promijeni...

Da,i danas zestoki pregled... Mozda nije do njega,mozda sam samo ja tolko osjetljiva dolje... Bar ne krvarim danas... Curka danas puno mirnija, na ctg otkucaji oko 125-130...vecinu vremena spavala...

Sto se tice deterdenta za pranje, kako sam vecinu vremena mirovala,nisam doma radila pa sam u Mülleru kupila onaj Froch za djecju robu,litra i nesto oko 45kn... Bez omeksivaca perem i sa malo tog tekuceg det.... Robica nema neki miris,al je nakon peglanja ful mekana... Mirisat ce po bebi...😍

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    02. Srpanj 2016. 11:10

Ves - moji nisu reagirali. Mali persil ona ariel za bebe. Omeksivac chicco. 
    Kupanje kako je Crazy pisala. 
    Steznik sve stoji Crazy osim jednog... 2prsta je limit. I kupit ga iza poroda ako treba!
    Ja sad pauziram u Le-Lo nocnom poslu...peglanje uz ventilator.

Bruna??????

Abies
    02. Srpanj 2016. 11:11

Dok ja napisem Bruna se javila :)

Abies
    02. Srpanj 2016. 11:15

Bas to Ugolina ne kazu ti nego ti cudno duzi pregled. I fuj osjecaj. Ne zadiri mi toliko u intimu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.