Bellaru tinypic i kopiras kod tu u post
Kokolo cestitam! Po trgovinama ovog puta seces, nisi u banku otisla? Skoro ti to u helikopteru odradila kako si najavila
Sanjarka bas se tebe sjetim s novom caricom. Mislim da bi bolje prosla s carskim nego onako. No bilo proslo i sad si ok. I junior(i).
Bruna ajde tobogan ceka, popni se vise 😜
Zasada jos nisam na toboganu... Al uza sve bolove se otvorila na 2prsta, sutra ponovno pregled... Uopce ti pregledi nisu tek tako, opet me raskrvarilo...😥 i sve bolno... Bitno da sam si epicu dogovorila...👏
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Gotov lipanj jeee! Ellie, curica, nessah, čestitke na vašim bebicama, uživajte i mazite se!!
Ellie, dugo si i izdržala 6 cm otvorena, znali smo mi da će to tako brzo ići! Curice, žao mi je na teškom porodu
Mis
Miska, bit ce lažnjaci neki? Izdrži jos dok dragi dođe!
Žabice, frendica te zove za kumu 5 dana prije termina?? Mislim stvarno, meni se to ne sviđa nimalo... I onda ak se porodis prije jos ce se i naljutit il kaj?
Lelo, nemaš tu što...ja sam u istom sosu, al ak moram birat između cr i mučenja s bebom na zadak, definitivno cr!! Ne samo zbog mene, nego i bebe, da moraju glavicu s forcepsom čupat, nedaj bože!! Ja sam se nekak vec pomirila s tim, iako i dalje se nadam da će se okrenut. Vanjski okr
Pa ne vjerujem, glupi mob! Svaki put stisnem slučajno pošalji!!
Bruna, sad će to svaki čas, kako je brzo došao i taj dan!
Ja usla u termin i dalje ne vjerujem da cu za max 3 tj drzat bebicu u rukama! Danas sam skinula prstene, sad sam lagano počela naticat, pogotovo stopala i bole na dodir užasss! Ne vidi se jako, al osjetim. Cure koje imate s tim problema, sto vam pomaže?
Ja jučer stigla s mora i imam sto vidit! Mama slomila trticu, pala po stepenicama, a prije toga 2 operacije kralješnice!! Nije mi nis htjela rec po telefonu! Sad se brinem dal će imat neke posljedice, a jos ak budem morala na cr, bit cemo obje ko invalidi, nit ja njoj mogu pomoc, nit ona meni...
Sortiraj odgovore
Najstariji