Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    01. Srpanj 2016. 11:38

Bellaru tinypic i kopiras kod tu u post

Kokolo cestitam! Po trgovinama ovog puta seces, nisi u banku otisla? Skoro ti to u helikopteru odradila kako si najavila 

Abies
    01. Srpanj 2016. 11:42

Sanjarka bas se tebe sjetim s novom caricom. Mislim da bi bolje prosla s carskim nego onako. No bilo proslo i sad si ok. I junior(i).

Bruna ajde tobogan ceka, popni se vise 😜

bellaru
    01. Srpanj 2016. 11:44

Evo dobila dijagnozu

this HTML class. Value is

bellaru
    01. Srpanj 2016. 11:45

Nece😮

Bruna257
    01. Srpanj 2016. 11:50

Zasada jos nisam na toboganu... Al uza sve bolove se otvorila na 2prsta, sutra ponovno pregled... Uopce ti pregledi nisu tek tako, opet me raskrvarilo...😥 i sve bolno... Bitno da sam si epicu dogovorila...👏

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Sunshine1
    01. Srpanj 2016. 11:57

Curica,Nessah i Kokolo cestitke od srca!

url=https://lilypie.com]

bellaru
    01. Srpanj 2016. 11:58

Bruna kad vidim da ti pise dole u ovom 9 days to go , ja se zaserem😨

Aurelija
    01. Srpanj 2016. 11:59

Gotov lipanj jeee! Ellie, curica, nessah, čestitke na vašim bebicama, uživajte i mazite se!!  
    Ellie, dugo si i izdržala 6 cm otvorena, znali smo mi da će to tako brzo ići! Curice, žao mi je na teškom porodu 
    Mis

Aurelija
    01. Srpanj 2016. 12:07

Miska, bit ce lažnjaci neki? Izdrži jos dok dragi dođe!

Žabice, frendica te zove za kumu 5 dana prije termina?? Mislim stvarno, meni se to ne sviđa nimalo... I onda ak se porodis prije jos ce se i naljutit il kaj? 

Lelo, nemaš tu što...ja sam u istom sosu, al ak moram birat između cr i mučenja s bebom na zadak, definitivno cr!! Ne samo zbog mene, nego i bebe, da moraju glavicu s forcepsom čupat, nedaj bože!! Ja sam se nekak vec pomirila s tim, iako i dalje se nadam da će se okrenut. Vanjski okr

Aurelija
    01. Srpanj 2016. 12:18

Pa ne vjerujem, glupi mob! Svaki put stisnem slučajno pošalji!!

Bruna, sad će to svaki čas, kako je brzo došao i taj dan!

Ja usla u termin i dalje ne vjerujem da cu za max 3 tj drzat bebicu u rukama! Danas sam skinula prstene, sad sam lagano počela naticat, pogotovo stopala i bole na dodir užasss! Ne vidi se jako, al osjetim. Cure koje imate s tim problema, sto vam pomaže?

Ja jučer stigla s mora i imam sto vidit! Mama slomila trticu, pala po stepenicama, a prije toga 2 operacije kralješnice!! Nije mi nis htjela rec po telefonu!  Sad se brinem dal će imat neke posljedice, a jos ak budem morala na cr, bit cemo obje ko invalidi, nit ja njoj mogu pomoc, nit ona meni... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.