Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    29. Lipanj 2016. 22:57

I meni nije jasno to naruciti se kad zelis roditi.Kazu kad dijete bude dovoljno zrelo i spremno porod ce krenuti.
    Slazem se s Crazy jedino ako ima medicinski razlog za inducirani porod onda da.

• crnatockica
    29. Lipanj 2016. 23:19

Ma ne mislim ja na inducirani porod...u smislu da odaberem dan...nego vide oni na tim pregledima u TA ...meni pogodio u dan...vidio po plodnoj vodi i valjda vaginalno...veli da dodjem sutra u rodiliste sa stvarima...i ja rodila tu noc..prirodni trudovi bez epi...sve skolski...ali bila neka psiha smirena...nemogu to objasnit...al ono..nece me sikanirati ili ostavit u mukama ko siroce...tako bi najradje i sada...da dobro procijeni na pregledu i da fino dodjem da sve stignemo po ps....a nedaj boze neku traumu doma da umrem od straha..tipa pukne vodenjak il da me uhvate ludi trudovi...ili u autu nedaj boze poroda...i tak..svakakvi strahovi prolaze kroz glavu sad pred kraj....

Elle827
    30. Lipanj 2016. 04:06

Abies, potpisujem ono za dojenje...baš sam se nasmijala na ono s Davidom Coperfieldom..😃 ali tako.je bilo.i.kod.mene...

..uf..a za induciranje ja isto mislim da je bolje čekati prave trudove pa ako baš iz nekog razloga ne ide, onda eventualno pomoći s tim dripom...ili ako postoji neki određeni razlog zašto.je to bolja opcija.....baš ću ih to pitati sutra ili kad već bude ultrazvuk.....naravno zaboravila sam to.pitati.na licu mjesta kad.mi je dr. spominjao...a bio bi mi objasnio da sam.pitala ,jer je neki dobar tip bio...

Crazy, ma pošalji ti njega lijepo u Tri Primorska Mjesta...😎i ostani cool👍

'

Bruna257
    30. Lipanj 2016. 04:30

Jutro cure...

Ima koja budna trudnica?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Ugolina
    30. Lipanj 2016. 06:31

Bruna, trudnicka nesanica?? Hb pa s tim nisam imala problema.. Spavala ko top po 15,20 min,tocnije izmedu odlazaka na sekret pisat i najmanje do 10,11 h

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.