Ok znaci drip i otvara i potice trudove?? Jer kao ima.ginica sa kojima dogovoris porod. Tipa sve ok 38 tj ili koliko vec, beba zrela za van i platis doktoru, on kaze sutra sam uj dezuran i dodji. Ti dodjes, on da drip, epi i ti rodis .
Elle al onda znaci da nebi toliko bolilo kad bi tako kasno krenula da rodis u autu sta ne??
Sanjarka e sutra je rockas. Sad sam za ic lec iako mi se kolac taman pece.. Danas sam se preforsirala s pripremama da mi slucajno ne ostane sta za sutra (to ti ja dozivljavam ko osobni praznik). Cak sam i rucak za sutra osigurala :)
Bellar..kak mislis platis dokt...i dogovoris?u rodilistu
?...koja je cifra cca?...
Crnatockica to sam cula za dva ginica mislim da u petrovoj. A to bi morala pitat cifru. kod ovog jednog u petrovoj koji jos dan danas tamo radi je moja tetka tako tri put isla jos prije 20 i nesto godina. On joj reko dodji sutra sam dezuran ona bi dosla i prikopcao ju na drip i epi i ona rodila za par sati. Al prije tog sam cula da si jedna cura izabrala datum i rekla oce tad rodit al nisam sigurna jel ta cura isla na carski il ovako😕 ja nisam mogla vjerovat da uopce tako neceg uopce ima.
Bruna i tebi sretan imendan :-)
Elle drzim fige da sve dobro prođe pa kad god krenulo!
Meni dr rekla da se mozes otvoriti a da ni ne znas, mogu to biti neki jaaaako blagi bolovi koje ni ne skuzis u pokretu. A onda kad krene bolit vec je izgon... mene isto strah da ne rodim u autu hehe
Mm i ja smo se tako posvađali sad u autu i to pred malim i mojom sekom, kao nemamo para i samo ja sam za to kriva... pa sam od bijesa strgala diners i bacila mu u glavu.... ne mogu stoti put to vise slusat... prestrgana sam vise... do ovog mirovanja rintala sam ko konj bez stajanja, totalno sam vise psihicki i fizicki iscrpljena, a beba tek dolazi. I sad umjesto da me se malo postedi pred porod, jer ocito vise ni tijelo ne moze izdrzat... NE! Pilaj me sa svih strana i radi mi stres bezveze... Uf! Sorry sto vas zamaram, nakupilo mi se :-(
Crazy😦😦😧😧 nemoj se sekirat. Najbolje odslusat sta ima za rec a ti dalje po svom.
Al ovo potrgala diners i bacila mu u glavu😁😁😁😁👍👍👍👍👍
Bellar
..ja sam za sve kombinacije i dogovore...cisto info kolko da pripremim..hihihi...ja cu u vinogradskoj probati okvirno dogovoriti epi i tak malo da ispitam teren....
Crazy…hehe , dobra ti je ova s dinersom 😄😄
Bellaru, može se dogoditi, što kaže Crazy da imaš bolove ali možda ne jos tako.jake koji te dobro.otvaraju i onda kad krenu jači,nekome počne ići ful brzo tako da te prevari..prekasno kreneš i eto ga na...
'
Crazy hvala ti 😘
Ma nek se ti nama pojadas, bitno da ti lakse.... Hahaha strgala mu diners... 😂 smijeh.... Gle, za takve stvari ja si napravim propuh u glavi i bude ok... Ko i za komentare oko trudnoce,debljine i inih stvari... I bude mi lakse...
Mene danas cijeli dan ovo moje bicence tako rasteze, sav trbuh me vec boli, o preponama da ne pricam... I pojavile mi se prve 3strije, mozda svaka 1-2cm velike, i sve s lijeve strane, tu mi je i trbuh najtezi, tu joj je kicma i guzica...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji