Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    30. Lipanj 2016. 11:25

Bellaru nije problem raditi te nalaze bolje to obaviti pa sam mirna.
    a ja sam u obadvije trudnoce smrsala a poslije poroda se udebljala,a sad bas jedem sta stignem,slatko,slano i u noci se znam probuditi gladna sjednem i jedem. Ja sam mislila sad kad stanem na vagu bit cu ko prase,kad sipak kaze ona meni ti se vratila na kilazu kao prije trudnoce😊. Samo nek beba bude dobro a kile cemo skinuti kasnije😊

mare1989
    30. Lipanj 2016. 11:29

Cure ne brinite za dojenje,mene su takoder puno ljudi osudivalo sto se nisam potrudila sto nisam forsirala,aj ti forsiraj kad npr sin nece cicu ja mu stavim on dreka,grci se bas nece a imala sam mlijeka,izdajala sam se i davala mu sta drugo,ali opet nije htjeo moje mlijeko. Na kraju sam odustala. Sa kceri sam dobila upalu,temp i antibiotike morala pit i doktor rekao nista od dojenja.
    I opet su mi djeca ziva i zdrava

Bruna257
    30. Lipanj 2016. 11:42

Bellaru ma pokakim se na to sta ce netko rec, meni bitno da mi dijete bude zdravo, sretno, sito i cisto... Sta da ja radim ako npr mlijeko niti nakon mj dana ne nadode ni kapi kao sto se mojoj sestricni desilo?? Jel bi i sebe i dijete morala jos mucit? Mala htjela biti na prsima i vukla ko luda al djabe kad ni kapi nije izaslo... Druga sestricna kojoj nakon cr odmah doslo mlijeko, jos sada malu ima samo na prsima,maloj puna 4mj, kaze za ovu da se nije dosta trudila... Ma mislim, a sa prvo dvoje ti nisi imala ni kapi mlijeka i sad se usudit nekog kritizirat... Ja takve price samo na ignore stavim... 😁😂 kako bude bit ce...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    30. Lipanj 2016. 11:45

Ma cure drage jednostavno ignorirajte te komentare. Ako vas nece za dojenje uhvatit će vas s nečim drugim pilat i nikad kraja. Ja dojila i sve pa su mi uvijek neš našli za komentirat... neš ti, ako ti je komotno dojit doji, ak ne ubaci AD i đenja. 90% nase generacije je papalo AD... to su ionako tehnikalije. Bitno je da odgajate sretnu djecu, da ih volite i posvećujete im se... 
    Deeka sretan ti rođendan!☆☆☆
    Sanjarka hug i tebi ;-) ♡ 
    Mare sretnice s kilažom... plus si jos i visoka... meni se svaka kila vidi ko tvojih 5...

deeka
    30. Lipanj 2016. 12:05

Hvala curke!!
    Sanjarka evo ima bijele ledene kocke, ferero torta i kolac na metre. Doc ce mi par prijatelja popodne, a vec sam krepana, a za vikend cu obiteljski rucak.

Idem jos pocistit sta imam, slozit neku platicu pa gibam na pregled u 2!
    Cmok :*

bellaru
    30. Lipanj 2016. 12:07

A da jos ono povijanje svedsko kako se vec zove. Ja koliko sam skuzila da se to vise ne radi?? Kao povijaju tako u bolnici i to je to dalje se ne mora a ova kaze da se mora prvih mj dana
     Ne znam iskreno dal da uopce zovem  patronaznu da mi dodje kad rodim. 
    Svako tupi svoje😕
    Bruna imat ces platnene pelene? Svaka cast! Ja preljena za to😀 iskreno ne znam ni kako to ide vise. Zadnji put sam to.vidjela.kad sam.bila.klinka

Bruna257
    30. Lipanj 2016. 12:27

Bellaru svedsko kod nas u rodilistu ne prakticiraju, ja cu tako povijat bar mj dana, ionako su to kombinirat sa tetranjem...😊  tako smo mm i ja zajedno odlucili, mislim si, i mi smo svi bili u tetrama, pa nije bilo ni susilica ni neznam ceg, ovo je prakticki zbacaj u masinu, pa u susilicu ili na strik na sunce i gotovo... I brzinski prepeglat,da ih para obide...  Makar ne tvrdim da necu povremeno posegnut za jp...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    30. Lipanj 2016. 12:32

Mi cemo isto tetrat, vec sam i s prvim i nije mi bio problem. Nemam ni sušilicu (još hehe) a necu ih ni peglat jer tako bolje upijaju. Za van i za noc sam koristila JP. Al isto sto komentaea na to hehe, svi misle da si neki hippy... onda kad sam mami pokazala origami fold i zastitne gacice bila je odusevljena

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.