bellaru da mozes bit zatvoren i imat trudove, zato je moja mama zavrsila na carskom samo su je jadnu mucili cijeli dan al ok bilo je to pred 30g
I neznam jesi ti isto pitala, beba iako je okrenuta prema dolje moze se okrenut prema gore i obrnuto to mi je ginekolog rekao kad sam pitala gdje je okrenuta
Cuure jeste bile po snizenjima??? Ovde je dosta vec prebrano :(
Elle držim fige da ti krene iza ponoći i vjerujem da će biti brzo s obzirom na otvorenost
Tpol kako ide knjiga? Ja ju imam u planu pročitati do vikenda, imam još 70-ak strana. Ali baš mi je zanimljiva što se tiče sniženja živcira me što stvari koje su snižene na netu nisu u trgovinama. Npr hm na netu ima snižene one bodice na bočno kopčanje a u dućanu nisu. U oysho sam našla grudnjak za dojenje koji je na netu snižen a kod njih nije bio pa sam ih upozorila. Zaboravili sniziti
Sanjarka hvala na ovim uputama, i ja si memorirala treba li ponijeti koje dokumente od mame/tate bebača osim osobne?
Elle ma ti ces u snu rodit kako je Vjeverica pisala.
Bila u zg. Dosla mi strina i sestricna. Bas mi drago vidjet ih. Malo o porodima. Sestricna se rodila u autu. A naslijedila dobre gene pa i ona ekspresno radjala (u rijeci - dosta imam tamo familije i u opatiji, zato sam te elle i pitala).
Uspavana dama se zahvaljuje na imendanskim cestitkama.
Bellaru mislim da epi ide od 4-8cm otvorenosti. Prije si ionako u predrađaoni a kasnije je prekasno (navodno).
Sorry Bellaru, krivo pročitala.. Za drip ne znam kako i kada daju..
Bellaru, da...može biti i da si otvorena ali bez trudova...a i da imaš trudove ali se ne otvaraš dobro, pa ti onda isto daju drip..
Vjeverice, hvala... a ja bi nekako i sutra preskočila..namjerila sam se sad.na taj srpanj 😄😄
Sanjarka, hvala na podsjetniku, ja se isto više nisam točno sjecala kojim redom idu prijave..
'
Meni danas pricao decko koji vozi sanitetsko vozilo kako je jednu zenu porodio u liftu u bolnici a drugu na rotoru u zagrebu i onda si mislim jbt sta mora biti da zovem hitnu da mi dodje?? Sta preblizu trudovi il sta?😨
Jbt puna sam upitnika danas.
Usput bila opet na trudnickom i zena prica ko da je dojenje macji kasalj kao ako boli, nesto ne radis dobro. I sve zene imaju mlijeko bez obzira dal cice narasle il ne. Tak da ocito je u zenama problem 😯
hehe, Abies...a ne bi to uopće bilo loše....probudim se, a ono beba lijepo ćori pored mene...😇😴
'
Bellaru, evo meni možda mrvicu i laknulo što su rekli da ostanem u bolnici jer je i meni palo to na pamet....ono...da ne bi ja u autu na kraju...😄😄
'
Sortiraj odgovore
Najstariji