Hello hello 😊
Ja dok obidem po mobu sve sto me zanima junior se probudi 😂
Jutros smo ga bili prijavit, sve smo rijesili bas sam zadovoljna 😊 jos moramo u nasu općinu no to mogu kad god.
Mare sretan rockas tvojoj curki i muzicu ❤
Vjeverice umireeeem! Genijalan san moram priznat 😎 haha zakon koliko detalja!
Deeka tvoj rockas sutra? 😊
Lucy veliki bebo kod tebe 😊
Marigmar bed zbog nagrade....
Crazy takav je dan, drz se nedaj se proc ce 😘
Miska trece ?ha ha, teskoooo 😉
Crnatockica popodne odmor! 😘 koliki su ti stariji klinci?
Dorich nisam cula da mi netko kaze ljetna beba bla bla, no zato su me za ljetnu svadbu svi od reda ispizdili 😠
Kleopatra bogme i ti sitno brojis 😊
Elle super zanimljivo to s istim imenom i prezimenom djeteta... Pogotovo sta ti curka ime ne toliko cesto ime 😊
Bellaru tako i treba samo ostro 😂😎
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka što sve redom ide po prijavi? Prvo mup pa zdravstveno ili kako to?
Ajme thx Ovo san sejvala. Jel ja triban dotad prebacit mjesto prebivališta jer sam još uvik prijavljena kod staraca?
samo da se javim i ovde, fala svima na cestitkama..jos smo u procesu oporavka oboje, malisu su taman odveli kod dr.na kontrolu pa evo koristim prigodu da se javim..ja sam jos iscrpljena i malaksala, uspila sam cak piskit pored svih ovih savova 💪💪💪
sanjarka hvala na info za papirologiju, puno si pomogla 😙
sretan imendan svim petrama i petrima
idem vas sada procitati pa vam pisem kad uspijem opet
Petre i Petri, sretan imendan!
Vjeverice, super san!!
Lucy, vrijeme je da zaboraviš na sram! Kak to Ugolina slikovito kaže, pizda ko pizda, ionak niko facu ne gleda hehe, a dok se porodis, vidit ce te jos barem 10 ljudi! A ako neko hoce komentirat, zaboli me! Ne mora baš predamnom, jedino to!
Marigmar, bas bzvz pregled, al odi sto prije u ta!
Ja na plažii uživam i dalje, a trudnica ima hrpu, barem meni tak izgleda! A more paše ko budali šamar, bilo bi mi žao da nisam išla!! Ko može, nek iskoristi definitivno!
babycoming, čestitke 😘💐
Abies i Sanjarka, sretan imendan bebačima...
...i sretan imendan svim ostalim Petrima i Petrama..
sorry, ljudi , nisam puno zapamtila jer mi se nakupilo stranica opet pa sam nabrzinu preletila ..a evo mene u bolnici..na odjelu..u sobi..
..bila na pregledu pa me ostavili za svaki slučaj jer sam sad još prešla onih 6cm..kaže dr. da će mi za 2 dana dati neki probni drip da vide kako funkcioniramo..sad je upravo jedna od cimerica bila na tome.. kaže da je kao neki menstrualni bolovi ali podnosljivo..to je izgleda neka niža doza il tako nešto, koliko sam ja skužila..
Mare, sretan rođendan mužu i maloj..
Crazy...pusti sad te apartmane...odmaraj malo..
Vjeverice...haha...baš sam se nasmijala za onaj san.. ajme...a valjda si ti to pisala...valjda nisam falila...
joj, a za taj drip ja isto više ne znam...svi živi ga valjda podobivali...još uvijek se nadam da će moje samo krenut... ali po mogućnosti ne danas...ne sviđa mi se datum... može petak recimo...😎
'
Eleee haha datum ti se ne svidja! Ko da te se pita😁 a sad to ja ne kuzim. Ti si otvorena preko 6 cm al nemas trudove? I onda oni poticu trudove dripom il gelom tim nekim il cim vec? Znaci mozes biti skroz otvoren al je imat trudove? A mozes imat trudove a ne otvarat se? Zbunj😨😨😨😨
Sanjarka, hvala na objašnjenju..i ja sam sejvala..trebat će :)
Lucy, ja ću bez epi rađati..
baby, čestitke i ovdje
Marigmar, ništa od nagrade? A dajjj... ja ti isto imala grčeve kod menge i bez neofena sam umirala..ali ima to jednu prednost: baš ćemo bolje izdržati trudove. Nemoj se zamarati tuđim riječima. Meni kuma rekla da sam se zdebljala i da mi se vidi..a jbt pa moram se, pa beba je tu.
cure, kako je bilo na pregledu? Sretno ostalima sutra!
Abies, ovo je odlično..kugla savršeno tijelo..sad ću i ja dalje tako..
mene peru živci kad vidim da kuhinja ima fleku na ploči, ribam ko luda i onda me sve boli. ne mogu si pomoći. imam lažnjake koji mi ne daju mira
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji