Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    30. Lipanj 2016. 12:37

Crazy kod moje mame ista reakcija, kad sam joj pokazala origami i mini kite fold, pa kad su mi coveri dosli, odusevila se 😍 kopcas tetre snappy kopcom ili svedskom ucvrscujes?  Kak slazes pelenu na bebu, tetra,svedska pa cover ili tetra pa jos jedna tetra za siroko,svedska pa cover?

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    30. Lipanj 2016. 12:43

Sanjarka bas tako,ljudi ne pitaju kako je beba nego jel dojis.

Lucy16
    30. Lipanj 2016. 12:48

Isto, plabiram dojiti ako bude islo, ako ne, onda ne i gotovo.

Zivce mi dizu s pitanjima koliko mislim dojiti kad ne znam ni hocu li moci uopce??? Jos nista nemam, sise ko prije trudnoce.

Danas me frendica pita jesam se pripremila za malog kmečavca????!!!!! A kako da se pripremim to?? Jel ima netko recept? Prvo mi je dijete, ne znam kako ce biti, uhodavat cu se u skladu s prilikama. Sta ja znam sto ce biti?? Mozda bas ne bude kmečao!! Ne znam jesu hormoni ili sta ali svako pitanje na temu trudnoce i djeteta me zivcira.

Zadnja dva dana kao da sam napuhana. Trbuh mi je na ocigled narastao. Obavljam nuzdu, ali slabo nesto, kao da su mi crijeva puna pa kad se mali okrece boli me. Ne znam jel boli zbog punih crijeva ili neceg drugog. Boli skroz dolje nisko, na stidnoj kosti.

bellaru
    30. Lipanj 2016. 12:55

Sanjarka dobro kazes ko javno dobro. Kako ne pitaju jel ti muz mjesi sise?? 
    Mislim cure mene iskreno uzasava pomisao moje cice u djetetovim ustima al valjda te to prodje i mislim da od danas kad me netko pita za dojenje cu mu rec to nisu magarece brige il cu rec neeee to je fuuuj i skroz out! Vise nije moderno dojit.
    E al kad mi kazu to je nesto najljepse i najprirodnije riga mi se. 
    Dao bog da meni to islo ko iz sale! Al cisto sumnjam

bellaru
    30. Lipanj 2016. 12:57

Lucy kmecavca? O boze. Ta sigurno ni decka nema. Zveknula bi ju majkemi😨

Lucy16
    30. Lipanj 2016. 13:07

Ja se uvjeravam kako ce porod proci dobro, beba ce biti dobra, snaci cu se, sve ce biti ok, a onda mi netko dode tako i samo sve lose spominje. Da porod boli, pa ovoj se dogodilo ovo, onoj ono, bebe stalno placu, nista neces stici, koliko ce ti trebati da se oporavis,......

Koja trudnica to voli slusati?????

bellaru
    30. Lipanj 2016. 13:14

Lucy sta joj nisi rekla: nemoj srat?! Onda cu bebu dat na posvojenje🙈 boze glupace

CrazyPuppet
    30. Lipanj 2016. 13:18

Abies odvalila sam na tvoj opis za dojenje u Petrovoj. Ovdje u zd HB nije tako. 
    Sanjarka hehe sise javno dobro ahahahhaha
    Bruna: tetra, snappy i cover. Nisam švedsku stavljala niti dodatnu tetru. Prevruce je bilo za široko povijanje.

mare1989
    30. Lipanj 2016. 13:23

Lucy dosta nas ovdje ceka drugo dijete,ja npr trece znaci da smo sve prezivile. Snaci ces se,u pocetku ce trebat vremena da se uhodate i poslije ce ici sve super. Te sto ti kazu kmecavac ja bi im rekla odjebi u skokovima,jer Bogu hvala mora nekad i plakat kako bi znala sta muci bebu.

Abies
    30. Lipanj 2016. 13:39

Sanjarka he he ovo s patronaznom i primaljama u bolnici. O da zgrabi cicu i stisne. Neka trazi i dozvolu. A moje minijaturne pa im jos bolji izazov. 
    I jos rez gledali. I patronazna. 

Bellaru super pregled bio. Od porodjajne 600g dobila od otpusne skoro 900. 55 duga. Imamo neke vjezbice za radit koje smo i poceli vec. To mi bedara ima puno vjezbica za bebe a nitko ti nista ne pokaze. Nadji na netu ili odi i plati igraonice il kako vec. 
    Siroko povijanje. Meni super iz mtc pelena za to. A povremeno povijam. Nocu ne. Doma nekako kad idemo van zao mi bebicu kuhat

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.