Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CrazyPuppet
    29. Lipanj 2016. 22:20

Bellaru ma odslušala bih ja sto on ima rec i 5 puta, ali bas da svaki dan u zadnjih 2mj moram slušat istu priču i da sam samo ja za sve kriva i da ce me poslat na kolodvor da se ku**** za lovu i slicne spike pa da konjske zivce imam popucali bi...

mare1989
    29. Lipanj 2016. 22:20

Crazy slobodno se ti izjadaj.
    A svaka cast za diners karticu😉

Ja sam slomljena,nije nam nitko dolazio al dok sam pripremila rucak,pa oko djece,u kuci uvijek imam sta cistit.Jos na kraju mm dosao s posla i govori sve sam novce dao za neki lak sto je musterija narucila,na kraju sam plakala. Ajme majkonsta rade ovi hormoni od nas zena😖

mare1989
    29. Lipanj 2016. 22:25

Crazy a jbg bas je pretjero,i ja bi na to popizdila.

Marigmar
    29. Lipanj 2016. 22:34

Crazy bome bi mu sljagu zveknula da mi tak nešto kaže, trebala si mu nekaj drugo u glavu zafitiljit 😤

Ja znam za slučaj da je plaćena ginekologica u Petrovoj i to dan danas, iako mi nije bilo jasno zašto frendica to radi jer nismo u srednjem vijeku ali eto.

Abies
    29. Lipanj 2016. 22:42

Bellaru joj ti trudnicki tecaji... sto ne daju realne zene? Prvi mi je bio super prije 4,5god ovaj sad katastrofa. I nisam dosla na drugi sat.
    Dojenje BOLI PRVIH 10AK DANA!!! Beba navlaci bradavice i to boli. Prvo sam dojila i muz me zeza da knjigu mogu napisat. Dakle znala sam bebu primit ugurat bradavicu i sve pravilno i lagano popucalo i booolilo. I nije istina da sve mame imaju mlijeka. Osobito elektivni carski - mlijeko kasni tad. A primalje u rodilistu su od k... pomoci. Dodju kazu lezi gurnu cicu bebi da ulovi i nestanu ko david copperfield. Nakon 3 smjene dodje jedna i kaze sjedni ustani dubi na glavi i tako doji. 
    I da kazu smiri bebu pakreni dojit. A kako da ju smiris?? Snadji se. Opet primalja misteriozno nestane

Abies
    29. Lipanj 2016. 22:43

Crazy big big hug

TPol
    29. Lipanj 2016. 22:47

Vjeverica i ja imam jos otprilike tolko stranica, knjiga je zanimljiva sad kolko ce mi bit od pomoci vidit cemo hihih
    Crazy :( 
    Moja bebulja isto skace nenormalno po trbuhu pa me skaklja ispod rebra , s nekad tocno kao osjesjetim da s nogom prode ili lupne 
    Sutra imam pregled bas me zanima kako napreduje beba 

Laku noc svima naspavajte se

CrazyPuppet
    29. Lipanj 2016. 22:48

Hvala vam cure na potpori, zlatne ste. Odmah mi je malo lakse. 
    Ja ne kuzim ovo s placanjem gin za indukciju... nejde mi u glavu taj pristup problemu, al ok sto ljudi sto cudi... da ne spominjem ilegalu cijele stvari... kolko ja znam bebin mozak salje signale tijelu da je beba spremna za deložaciju i tad pocinje porod (drugo kad postoje med opravdani razlozi za razne intervencije) ne kuzim zasto zene same sebi oduzimaju porod svoje bebe i daju drugima da obave stvar. Pa nek ti onda nastanu komplikacije da se beba ne spusti ili zapne, a ono epica prestane djelovat, pa puknes i sto problema, a bezveze... Samo moje misljenje...

Marigmar
    29. Lipanj 2016. 22:56

Ova moja nije platila indukciju već da ta ginekologica bude prisutna 🤔 Nije joj datum bio bitan niti ništa takvoga

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.