Bellaru ma odslušala bih ja sto on ima rec i 5 puta, ali bas da svaki dan u zadnjih 2mj moram slušat istu priču i da sam samo ja za sve kriva i da ce me poslat na kolodvor da se ku**** za lovu i slicne spike pa da konjske zivce imam popucali bi...
Crazy slobodno se ti izjadaj.
A svaka cast za diners karticu😉
Ja sam slomljena,nije nam nitko dolazio al dok sam pripremila rucak,pa oko djece,u kuci uvijek imam sta cistit.Jos na kraju mm dosao s posla i govori sve sam novce dao za neki lak sto je musterija narucila,na kraju sam plakala. Ajme majkonsta rade ovi hormoni od nas zena😖
Crazy bome bi mu sljagu zveknula da mi tak nešto kaže, trebala si mu nekaj drugo u glavu zafitiljit 😤
Ja znam za slučaj da je plaćena ginekologica u Petrovoj i to dan danas, iako mi nije bilo jasno zašto frendica to radi jer nismo u srednjem vijeku ali eto.
Bellaru joj ti trudnicki tecaji... sto ne daju realne zene? Prvi mi je bio super prije 4,5god ovaj sad katastrofa. I nisam dosla na drugi sat.
Dojenje BOLI PRVIH 10AK DANA!!! Beba navlaci bradavice i to boli. Prvo sam dojila i muz me zeza da knjigu mogu napisat. Dakle znala sam bebu primit ugurat bradavicu i sve pravilno i lagano popucalo i booolilo. I nije istina da sve mame imaju mlijeka. Osobito elektivni carski - mlijeko kasni tad. A primalje u rodilistu su od k... pomoci. Dodju kazu lezi gurnu cicu bebi da ulovi i nestanu ko david copperfield. Nakon 3 smjene dodje jedna i kaze sjedni ustani dubi na glavi i tako doji.
I da kazu smiri bebu pakreni dojit. A kako da ju smiris?? Snadji se. Opet primalja misteriozno nestane
Vjeverica i ja imam jos otprilike tolko stranica, knjiga je zanimljiva sad kolko ce mi bit od pomoci vidit cemo hihih
Crazy :(
Moja bebulja isto skace nenormalno po trbuhu pa me skaklja ispod rebra , s nekad tocno kao osjesjetim da s nogom prode ili lupne
Sutra imam pregled bas me zanima kako napreduje beba
Laku noc svima naspavajte se
Hvala vam cure na potpori, zlatne ste. Odmah mi je malo lakse.
Ja ne kuzim ovo s placanjem gin za indukciju... nejde mi u glavu taj pristup problemu, al ok sto ljudi sto cudi... da ne spominjem ilegalu cijele stvari... kolko ja znam bebin mozak salje signale tijelu da je beba spremna za deložaciju i tad pocinje porod (drugo kad postoje med opravdani razlozi za razne intervencije) ne kuzim zasto zene same sebi oduzimaju porod svoje bebe i daju drugima da obave stvar. Pa nek ti onda nastanu komplikacije da se beba ne spusti ili zapne, a ono epica prestane djelovat, pa puknes i sto problema, a bezveze... Samo moje misljenje...
Ova moja nije platila indukciju već da ta ginekologica bude prisutna 🤔 Nije joj datum bio bitan niti ništa takvoga
Sortiraj odgovore
Najstariji