Crnatockica znam da jedan doktor u petrovoj uzima 500€ al to ti je valjda onda all inclusive😕 al navodno tesko doc do tog doktora. A ovaj jedan uzima navodno sve sta je u plavoj koverti 😕 tako da ne vjerujem da ti u vinogradskoj ako ponudis da ce ti odbit😀 ipak ti jadni doktori i nemaju bas neke place sa tim koliko studiraju i sta rade😕
Elle ma ja bi potpisala da ne osjetim pa odjednom osjetim jako al samo nek sve brzo prodje! Kad procitam kako prvorotke radjaju po 12 sati smuci mi se😢😣 onda bi rado ono probudis se a bebica pored tebe 😀
Marigmar a navodno tako kad nekom das 500€ je sa tobom od do. Oces epi moze neces drip moze, drzi te za ruku i gabla pored tebe. A isto ima slucajeva platis pa dobijes jedan veliki drek😀
Abies a da ne pricam kako kaze mozda nece ici pa ce beba plakati al istrpite malo to je jedan dan ne morate odmah davat adaptirano. Mora beba i malo plakat. Onak...nek beba bude gladna i ja da ju moram jadnu gledat kako place jer je gladna jer ja to ne znam dobro dat il beba ne zna povuc. I rekla sam joj da ona kad to prica to zvuci tako lako a ustvari nije. Kaze morate bit strpljivi. Ocu picku materinu. Ide ide neide neide. Kaze morate samo bit opustenim jedino da se nakljukam xanaxom pa sam zen . Znam koliko je sestra bila jadna kad joj nije islo a on nije znao kako i svi skupa placu. Kak da se ti smiris? Pa kad mi jedna kaze da je mj dana kod svakog dojenja plakala od bolova. Ma joj majcino mljeko moze ne znam koliko puta bit bolje od adaptiranog al cemu takvo mucenje ??? Jos kaze morate kad cica ispraznit cicu do kraja. Jbt kak znas da jenprazna?? Onda nakon par min kaze ne moze se do kraja skroz ispraznit.👩🔫
Ugolina da nesanica... Vec 3,5 mjeseca a mozda i duze,ne pamtim vise... Zaspim,spavam 2sata, wc i gotovo spavanje... I zaspim jos pred jutro na mozda sat.... Navikla... Kako tvoja beba? Jel uz nju mozes spavat?
Moji laznjaci se umirili, u noci bili zestoki... Vise nista.... Cak sam od 6 do sada uspila malo odspavat, s obzirom da od bolova nisam cijelu noc.... Mozda me otvore pa ce u bolnici ici brze kad dodem na red...😝😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro ljetnice
Ja evo cekam na pregled,jedina trudnica ali moram cekat dok se bakice izredaju😠 stomak me boli kao kad dobijem mengu. Najrade bi ustala i isla doma.
Bruna bitno da se smirilo makar malo da si odspavala😚.Drzim ti fige da te otvore pa si u bolnici gotova tik tak😊
Sto se tice dojenja ja cu probati. Kcer nisam uspjela zbog upale i zbog antibiotika,sin nije htjeo ni blizu cice ja sam mu gurala on je vristo i na kraju nisam vise imala snage se boriti s tim.
sad cemo vidjet sta ce biti s ovom bebom.Treca sreca😊
Mare hvala ti... Nadam se i ja da ce to tak bit... Bilo mami 2x, pa zasto nebi i meni 😁
Kod mene strah i dalje prisutan al kak se pomalo nesto pocelo desavat,nekako mi to normalno i strah se smanjio.. Sad je samo briga veca,da bude sve ok... 😊
Ja cu isto probati sa dojenjem... Ako bude islo, super.. Ako ne, ne, prvenstveno necu curku mucit i da mi bude gladna... Vidit cemo kak ce to ic 😁😃
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro cure!
Prejake ste mi s ovim komentarima na mm ;-)
Zlatne ste!
Nama je dojenje islo, isto je u pocetku bilo malo grbavo dok se nismo uhodali. Bellaru puna cica je tvrda i teska, a kad se isprazni je ful mekana. Po tome ces znat. A i beba prestane kad vise nema bas sto povući.
Ne sekirajte se puno ako nebu islo, danas bar ima adekvatne zamjene. Al opcenito se pripremite na to da cete mozda bit u boxu 10-ak sati, da ce vas bolit i da to sve skupa nije bajno. A pogotovo se pripremite u glavi za babinje, dolazak bebe je ooogromna promjena i treba vremena za prilagodbu. Bit cemo osjetljive od hormona, jos sirove od poroda, neispavane i svakakve, i onda je tu jos to malo bice koje non stop place, pa ne cica pa ne spava, pa kolike pa tjemenica i tako sto stvari, trudnicki problemi i porod bit ce ko da ste odradili pred 10godina a ne 2 tjedna...
Crazy tacno tako
Meni je prvi porod trajao od 6ujutro do 10h ujutro,jer sam cijelu noc bila doma i kad sam dosla bila otvorena 6prstiju,dobila sam klistir drip i selo veselo😊. Drugi porod je trajao od 10ujutro do 13h opet ista prica doma otrpila vecinu trudova dosla u bolnicu otvorena 5prstiju dali klistir drip i tiskaj mala😊
Sad ne idem u bolnicu dok ne mognem stojati makar i u autu rodila. Jer ne znam kako cu djecu pustit doma😢
Ja se dobro naceka od 8:30cekam,jer sam dosla kad sam narucena ali bilo prije mene 5baba i sad cekam da one zavrse pa onda sam tek ja😠😠
Bruna ti si nam u terminu, tako da jos malo izdrzi.
Mare drzim fige da si uskoro na redu i da brzo obavis.
Sortiraj odgovore
Najstariji