Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Abies
    29. Lipanj 2016. 10:15

Spol! Mnogi pate od sina. Tako je meni muzev tetak rekao da je bitno da je musko a ne cura za prvorodjenca. Ja sam mu lijepo odgovorila da od kceri znam 100% da ce mi rodit unuce, a od sina nikad ne znas. Ne znam zasto vise nema kreten potrebe razgovarat samnom 😮😝
    Svim Petrama i Petru sretan imendan!
    Mare sretni rodjendani tm i kceri!

CrazyPuppet
    29. Lipanj 2016. 10:29

Ooo danas sv. PETAR... Abies i Sanjarka sretan imendan vasim bebicama! 
    Ma to za spol danas vise uopce nije bitno, nema vise zakona o nasljeđivanju di samo muska djeca mogu nasljedit imovinu i da samo muski mogu radit određene poslove ili prenosit obiteljsko ime... mislim da cak danas vise ljudi preferiraju cure, jer su kao poslusnije i lakse za odgojit... mislim da ako svoje dijete odgajate da bude cjelovita osoba, moze bez problema ostvariti svoje potencijale bez obzira na spol. Cure mogu biti snazne i hrabre, a decki mogu biti i suosjecajni i njezni. Treba vidjeti osobu iza spola...

Lucy16
    29. Lipanj 2016. 10:33

Baby čestitke!!!!! 

Dal sa epi osjetis da moras piskiti pa stignes traziti kahlicu?? Ja sam mislila da to dolje nista ne osjetis kad ne daju ni kretanje ako ju imas. A pisat pred muzem u kahlicu, ili pred bilo kim- strasno za moj pojam. Mozda me porod bar promijeni sto se tice tog srama. 

Bila na pregledu. Cekala sat vrenena. Dr.obavila potiv i pisala poruku dok sam sjedila kod nje. Uopce me nije pregledala, samo uzv napravila. Beba je veca za 2 tj., ima 2600. U tj.dana dobio kilu.  Plodna voda na gornjoj granici pa me narucila za 2 tj.  Rekla da ju to malo brine. A ja nisam pitala i sad ne znam sto to znaci ako ima vise vode.

bellaru
    29. Lipanj 2016. 10:37

A bas trebalo bi samo musku djecu radjat da na kraju budu sami pederi😕 sori ako sam kog uvrijedila.

Ja cula da su kad su mali skroz decki bolji a cure zlocestije a kad odrastu da je obrnuto.

Koliko se ceka nalaz za streptokok ako ti uzima socijalni ginic? Isto ko i drugi prisevi?
    I nesto negdje procitala moraju ti krv vadit prije nego dobijes epi? Jel to istina?

Abies
    29. Lipanj 2016. 10:40

Da krv ide prije epice ili spinalne. Bris par dana se ceka

bellaru
    29. Lipanj 2016. 10:51

Abies sta stigne nalaz krvi na vrijeme da ti daju epi??

Ugolina
    29. Lipanj 2016. 11:15

Bellaru,kako kome.. Ta epi je ocito lutrija

Bruna257
    29. Lipanj 2016. 11:31

pozz curke...

evo da se samo kratko javim... nema promjene stanja kod mene... još uvijek isti iscjedak ko i jučer, blago smeđkasti i sluzavi, menstrualni bolovi prisutni povremeno, kontrakcije trbuha malo češće al ništa alarmantno.. jedina promjena da me sada obje prepone rasturaju... i puuno mi teže ustati iz kreveta, češće idem na wc i tako...  vidjet ćemo kako će se dalje razvijat... :)

sanjarka i abies sretan imendan vašim smotuljcima :)

i sretan imendan svima nama (Petra,Petar,Pavao :) )

mare tvojoj curki i mužu sretan ročkas, uživajte danas svi zajedno 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Dorich
    29. Lipanj 2016. 12:01

Samo još malo od mene o komentarima, ali me jako zanima - jel i vama komentiraju ljetno dijete, kao pa kud baš sada po najvećim vrućinama, kako ste si to isplanirali, bit će ti jako teško itd...ništa, mužu ću reć iš od mene po zimi, smiješ mi doć od tog do tog mjeseca

Lucy, i moja bebica je 2 tjedna veća. Prije me to dosta brinulo i stalno sam nešto proučavala ali iskreno onda sam se prestala živcirati. Veća i je i šta da ja sad radim? Ginić mislio da imam gestacijski dijabetes, ispalo da nemam i eto...A opet da mi je rekao da je manja, isto bi se živcirala. Čovječe, kad pogledam pošteno sam se naživcirala oko svačega u toj trudnoći Što se tiče plodne vode, nažalost ne znam što to znači, možda netko ima više iskustva. Nisam najbolji primjer, ali stvarno probaj biti što smirenija i ne razbijati glavu sa svime time jer ništa od toga nemaš a bude sve ok.

Crazy ti stvarno samo polako, pametni bebač se smjestio tako da ne moraš u bolnicu. Još malo i u terminu si pa onda nema straha.

Čestitke Petre i Petrići!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.