Abies i Sanjarka vasim bebacama sretan imendan 💕
Dorich komentiraju cesto kako bas po ljeti i kao cijelo ljeto ces biti trudna.Ja samo reknem nismo ranije stigli da pravimo bebu😁.I jos kad cuju da je trece onda kazu nek ti je Bog na pomoci,svaka cast na hrabrosti.Pa ne idem u rat,kako je moja pokojna baka s 11djece prezivila.
Baby bravo i cestitam! Ti si ono u St rodiliste, tvoja iskustva?? :)
Meni su najdraži oni koji me pitaju za spol pa kad kazem da je curica me bas pogledaju suosjecajno ka ono jadna ti. Ja svim kazem i stoji i uvik ce stat da je bitno da je zivo i zdravo, a ne kojeg je spola. A dragi su mi vec i oni koji me zamaraju sa imenom, buduci ga nikom ne zelimo rec da me ne pilaju. Daju prijedloge, najbolje da se zobe po babi, didi, a i sad je novo buduci je termin oko Velike Gospe da obavezno mora bit Marija. Samo im odbrusim da su radali svoju dicu i imali dat prilike imena koja su tila, a da ja svoje dite radam sebi i muzu, a ne drugima.
Haha Ugolina poznato mi to, a i svak me pita kad me vidi kako podnosis trudnocu, jel imas mucnine...ne bi da je to jedini simptom trudnoce, onda kad kazem da ih nisam ni imala, kazu ajme onda ti je super. A nitko ne prica o umoru, pospanosti, otecenim zglobovima, znojenju itd. oni samo culi za mucnine.
Dorich ja sam cula isto tih komentara za ljetno dijete, ali me nije uopce briga za te gluposti. Iako sam i ja muzu rekla prije par dana, da sljedecu dicu radi na prolice ili lito :P
Ja sam danas u pripremama kolaca i torte za sutrasnji dan :)
Baby cestitam! <3
Abies i Sanjarka sretan imendan vasim smotuljcima! :)
Sto se tice komentara o debljini, na to sam skroz otupila. Prije trudnoće sam bila jako mrsava i sad sam dobila 17 kila, ali imam samo trbuh. Ljudi ce uvijek pricati.
Ja jos uvijek nisam svjesna da beba stize i da je sada samo pitanje dana :O .
Jos uvijek nemam nekih pretjeranih bolova ni nista slicno - na svu srecu.
A sto se tice slijedece bebe, moja sigurno nece biti ljetna :)
Tko nam je slijedeci na toboganu?
[url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker
Ola žene; hm od kuda da krenem. Dakle bila danas na pregledu ako se to može zvati pregled, uzela mi bris za streptokok upalila UZV rekla srce kuca to je super i glavica je dole, ugasila UZV i to je to. Ja reko pa kaj nećete cerviks pogledati veli ona ne pa bili ste prije mora kod mene, ja reko istina ali to je prije 3 tjedna i jos i more i hodanje pa brinem se, veli ona tak i tak vam dajem uputnicu idete u bolnicu oni će dalje 😤 I kaj da ja vama sad kažem pa fakat nisu normalni, sad kada se i idem naručiti u TA ne budu me primili slijedećoj 2 tjedna a ja nek si mislim kako je i šta je 😔
Druga stvar na uputnicu za bolnicu mi napisala gestacijski dijabetes, pa za nepovjerovati, meni samo na prvom vađenju šećer bio granični 5.1 i nakon toga stalno super, ogtt super sve super a ona ne odustaje, i kaj sad, sad me mogu jos i mrcvariti u bolnici i tko zna šta zbog toga. Da pi ja mogu odbiti hospitalizaciju ako slučajno im tak nešto padne na pamet?
Treće ali ne manje bitno ja kod mame danas i zvoni mob kaže dostava ovdje imam paket za vas, kolica mi došla 😀😀😀 ja sva sretna reko čekam vas no naravno oni imaju krivu adresu za dostavu, zovem muza da zbriše sa posla i preuzme da bi na kraju me zvao dragi i veli da su mi dostavili samo Jake i ništa drugo 😡 Pa mislim stvarno, poludila sam reko di je kraj, zovem Slovence oni poslali sve, zovem dostavni službu vele joj kao drugi dio bi vam trebao sutra doći. Super kakve su to fore, sva sreća pa li za početak samo i jaje treba jer ja cu se poroditi dok mi kolica dođu 😂
Eto malo sam se ispuhala tu vama ali zato smo tu 😜
E i jos nešto me zanima, zašto toliko forsiraju taj drip, tipa babycoming je bila otvorena 5 cm i odmah su joj sibnuli drip, kaj ja to mogu reci da neću ako sve ide svojim tokom ili moram pisati onaj plan poroda, je netko od vas rekao da neće ako nije bas potrebno?
I vidim da sam super napisala sve treba vam Google translate da bi razumjele šta sam pisala 😂
Moji ce sinovi obojica bit ljetne bebe, i isto kao pa kud bas ljeto po najvecoj vrucini... pa samo kazem da se macke tjeraju u veljaci, a ja u listopadu pa tak ispadne... ;-)
Jel babycoming napisala pricu s poroda? Na fejsu? Nadam se da je proslo ok...
A drip spice da te se sto peije rijese... mozes odbit.
Marigmar bas te ide... svo zlo bilo u tome ;-) a gin ti je definitivno cudna... ja svejedno ne kuzim zakaj vas tak rano salju u TA... u zd to ide tek tjedan prije termina...
Ja sam danas sva neka zivcana, sa svih strana neke gluposti, posvađala se s mm i najrađe bi solirala cijeli dan da mi niko ne dođe na oci... zovu iz ureda za nekoliko stvari, zovu iz vrtica, ima jos tona posla u apartmanima, mm stalno kuka oko novaca i ja sam mu sve kriva i bla bla bla...
Pa da se mene pita ja ne bi nahodavala po bolnici ako ne trebam, a pogotovo ne 4h čekala svaki tjedan, mogla me komotno jos jednom kod sebe naručiti u 38 tt pa onda dati uputnicu ali valjda me se hoce riješiti.
Da baby je priču stavila na fejs pa zato pitam jer već je to koja po redu da je napisala da je odmah drip dobila, ne kužim zakaj to rade na kraju se napatila a možda bi bilo bolje sa prirodnim trudovima 😥
Marigmar meni je secer bio 5.2 kad sam dosla kod gin kaze on meni de ti meni reci jesil ti jela slatkise sinoc,reko jesam pojela cijelu cokoladu.Kaze on zato ti je povisen i kraj price.Nista vise mi nije rekao,kaze imas dva poroda iza sebe,zdrava djeca.nema potreba za brigom😁 Vidjet cemo sta ce sutra reci
Crazy ja sam jutros rano bespotrebno plakala,a jucer sam imala napadaj zivcanosti,kcer sta god da napravi ja popizdim,kaze mm fali tebi sexa pa ti sve smeta.
Marigmar stvarno te nece danas.
Bas su ti neki ginici glupi😯 sta im je to takav problem ne kuzim😠 meni moj na google-u trazi sta me sve zanima😁 zajedno googlamo😁😁
Mislim da si svakantreba trazit ginekogloga dok ne nadje onog bas koji joj pase.
Marigmar pa ako ti daju epi nek ti daju i drip. Brze ce proci sve.
Crazy kod nas valjda u 36 tj ides u bolnicu . Ja se ne kuzim u to vas pa ne znam. Valjda da te i oni malo gledaju😀
A muzevima smo mi uvike sve krive naravno ko i oni nama😁😁
Pozdrav curke ! Vidim veselo je!
Babycoming cestitam i ovde!
Sta se tice dripa to sam i ja primjetila, moram bas pitat mog gink kako je to ovde u Au , znam samo da se moze Odbit a citala sam da oni prouzroce duplo jace trudove od prirodnih.
Za epi idem na predavanje pa cu se odlucit kad pocnu bolovi 😬😬ako ne bude prekasno.
Sta se tice komentara imala sam ih dosta na pocetku kad se nije tolko vidio trbuh jer onda sam se malo popunila u licu pa su to svi komentirali, a jos imam jacu celjust pa im valjda izgleda velika moja glava hahahha, al zapravo ne kuzim cemu to kometiranje? Ako nemas kaj lijepo za rec bolje suti 😬😬😬 a sta se tice ljeta kometirali su kako je super bit po ljetu trudan jer se ne treba puno oblacit 😀😀
Stvarno cudno kako vas zezaju za taj secer ovdje moraju bit dvije vrijednosti povisene da bi imali gestacijski dijabetes
I marigmar mislim da se ne moras brinut sta te ne gleda stalno , jer preko uktrazvuka vidi jel ti gornje usce otvoreno. Ovde nema gledanja dok ne dobijes trudove 😬
Mare zabavite se 👍🏻👍🏻
A ti crazy odmaraj ❗️❗️
Sortiraj odgovore
Najstariji