Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marigmar
    28. Lipanj 2016. 18:57

Bellaru i ja se u potpunosti slažem sa tobom za epi, meni da nisu izmislili tablete protiv bolova menstrualni bolovi bi me u ludnicu strpali tako da sva sreća pa su otkrili epi tome i sluzi medicina da stalno nešto otkriva se novoga za olakšanje. Mislim svatko gleda za sebe kako hoće međutim epi je identična i za carski samo se daje u drugo područje znaci kad ide carski spinalnu onda nije problem a epi je problem nije mi to bas jasno. I da nema dokaza da to dođe do bebe ništa vise od koktela lijekova sto ti daju u infuziju protiv bolova tako da i to pada u vodu. Kažem ja nikoga ne budem uvjeravala isto kao sto ne želim da se mene razuvjerava 😜

Marigmar
    28. Lipanj 2016. 19:00

E da i moja frendica je anesteziolog i kaže da naravno kora biti dežuran u bolnici međutim može se dogoditi da su zauzeti u to vrijeme sa carskim pa kada dođu je već prekasno a jbg to je peh 😂

Sanjarka88
    28. Lipanj 2016. 19:22

Meni je fascinatno da sam ja prvi put se zeznula i ne trazila epi, i drugi put opet. Stvarno sam specijalac.
    Tko god moze izbjec bol trudova nek izbjegne 👍 neznam jel trud svakoga boli isto vjerovatno ne, no cemu riskirat 😂
    Prvi porod trudovi bolniji cijelo vrijeme, drip bez predaha. Drugi porod trudovi pizdarija do 9cm (da se razumimo isli su visoko visoko na ctg i svi se cudili kako to dobro podnosim a meni stvarno nisu bili strasni valjda jer sam znala sto me ceka posli 😂), drip dobila i svejedno imala predah medu zadnjim trudovima.
    Btw meni izgon pizdarija, toliko je olaksanje bilo tiskat usljed truda da nisam dozivila ni rezanje, ni skakanje po trbuhu ni rucno širenje....
    Zato sivanje psmt 😠

Miska extra plan 😂😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Elle827
    28. Lipanj 2016. 19:32

...epiduralna na.tapeti..znači...
    ..nemam u pravilu niš protiv...uzela je prošli put jer sam se usrala kad su se spremali dat mi drip, a već su mi bili zapičili nešto prije toga isto za pojačavanje trudova...
    .. baš je fino prestalo boljeti kad je krenula epi...a onda mi je nakon minutu,dvije poludio ctg i bebi pali otkucaji tako da sad imam malu mentalnu barijeru..iako znam da ne mora uopće biti povezano s epi...al eto.. zapisalo mi se u pamćenje... ako krene prirodno ovaj put ,mislim da ću bez , iako nisam čak 100% sigurna da se neću opet ukenjat kad krene rasturat... ali možda ni ne stignem do epi ako ispadne da sam još više otvorena nego sad...sutra idem u TA,pa ćemo vidjet...

'

Abies
    28. Lipanj 2016. 19:58

Epi ne znam. Spinalnu znam i ona ide dublje. Nije bezbolno, al nije ni bolno. Recimo kao da te komarac malo duze bode. Vece mi je sr bilo kopkanje da dodje do pravog mjesta.
    Klistir i kateter Ugolina potpisujem.
    Bruna nek krene i druge. No tebe sam upamtila po nesto vecem opisu straha. Prvu trudnocu su mi sve radili to a ja se ne otvaram. Bolje da ide nego da te 6dana mrcvare kao mene pa zviznu na carski
    I prijava grlobolje (angina moja mila) i temperature. Sutra doktorici moram. Sranje 😭😭😭😭

bellaru
    28. Lipanj 2016. 19:58

Ugolina ja jos gledam sta ti stave urinarni kateter???😁 cek sta stave??

Ma i ja kazem svatko zna za sebe najbolje al ono sigurno i doma popijes tabl protiv bolova . Je ovo ide u kicmu i bla bla al stvarno zasto da trpimo teske bolove ako ne moramo? Mene samo frka da cu doci prekasno za epi a da ce me spojit na drip😕

bellaru
    28. Lipanj 2016. 20:03

Znaci vise mi dosta da mi se ljudi iscudjavaju kad kazem da moram rodit za dva mj a imam tako velik trbuh😠😠😠 jedna me sad pitala jel blizance nosim😱😭😭😭😭😭

Marigmar
    28. Lipanj 2016. 20:50

A meni idu na živce prijatelji od mm, nitko nema djecu pa nemaju pojma kak trudnica izgleda, onda kad mene vide glavni komentar je Isuse koliki ti je trbuh, no shit Sherlock a di bi trebalo stati beba od 3 ili 4kg, već mi lagano idu na jetra pogotovo zato jer bas volim svoj veliki trbuh i bas mi je lijep 💙

bellaru
    28. Lipanj 2016. 21:04

A ja pokunjeno kazem a mala sam pa mora prema van trbuh ic kad nema mjesta za bebu. A ustvari si mislim sta to tebe boli k*** i sta nemas doma ogledalo. Najbolje kad mi netko debel ide govorit kolka sam. 
    Bas sam ratno nastrojena u zadnje vrijeme i jedva cekam da mi netko sjedne😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.