Evo kako ja gledam na epi! Ne dam zubaru da mi se priblizi bez anestezije jer zasto trpit boli kad ne mora bolit. Nece mi zub vadit bez anestezije. Ista stvar sa epi. Neka ja samo dodjem na vrijeme da oni meni daju epi. Mogu imat posljedice i ako ketonal doma popijem i od anestezije kod zubara a isto tako i od epi. A mogu sutra izac u dvoriste pa mi se meteor srusi na glavu. Ne volim da me se pika , ne volim doktore, bolnice, zubare,ginekologe ali ako si mogu olaksat nesto da nemam kasnije traume zasto ne?? A ne da na kraju ja bi epi pa kasno pa umirem od bolova i vise ne zelim nikad rodit.😕
Bellaru, razumno razmisljanje. I ja se bojim ruznog iskustva koje ce me sprjecavati u sljedecoj trudnoci. Sad ne znamo sto nas ceka, ali drugi puta vec nece biti tako.
A sad razmisljam o tom kateteru. Kako to izgleda imati?? Kad HB nikad nisam bila bolesna da mi je trebalo ista od toga.
Za sad sam za epi ako ju uopce budem mogla dobiti, posto je termin za vikend, pa poslije je Gospa, pa godisnji...... Pitanje hocu mi ju imati tko dati.
A sad smo sve u terminu kad je vrijeme godisnjih odmora a mora bit netko tko daje epi. Treba trazit. Nisu valjda svi u isto vrijeme na godisnjem😀 mozda ja bas uranim pa rodim na gospu😀
Bellaru tako i ja razmisljam, ne znam zasto se mucit vise nego je potrebno.
Doci cu u rodiliste s listicem na glavi gdje ce pisat pripremi epi ja stigla 😜
Znam da bi izdrzala i bez jer bi morala ali si ne zelim davat dodatne traume (sto naravno ne znaci da ih necu imat i s epi, ali ne zelim sama sebe zaje pa da ju na kraju zelim a bude kasno). Ja sam se uvijek nadala da ce izmislit nesto dok ja budem radala i da ce me uspavat i probudit kad se zavrsi (a da nije carski ili neki operativni zahvat) ali ocito nis od mog plana 😂😂😂😂
Miska dobar ti taj plan bio nisi blesava al eto kako ide medicina i tehnologija a zene i dalje se muce kod poroda😨 da nisu nista izmislilo za to😱
Hehehe,bas ste mi smjesne, radanje u snu i to!!! Obicno zene kazu da prirodni trudovi bole,al ne tako bas neizdrzivo, jer trud kao stisne pa boli pa pusti, naravno,sve cesce sto si blize izgonu..ja sam bila na induciranom porodu tako da ne znam sto su to prirodni trudovi ali ovi gel+drip+rucno otvaranje su koma,bez pocetka i kraja itd.ali epi totalno umrtvi tu bol, svjestan si svega i osjecas pritisak ukoliko trebas tiskat ak vas to muci,ali bol u potpunosti prestaje tako da se nemojte dvoumiti,ak mozete uzmite..a ubod,ko je rekao da ne moze vadit krv nit vidit iglu, ovo ide iza u leda pa ne vidis kak ju daju,hihihi,a dvoumljenja nema kad osjetis porodajnu bol
A strah da nece biti anesteziologa je zapravo nelogican..mora biti u bolnici barem jedan,primjerice,sto da se mora napraviti nekome hitan carski rez??!! Pa nece nikog na zivo operirat jer je anesteziolog na godisnjem, hahaha tak da mislim da se zbog tog ne treba brinut
E da,a kateter,malo je neugodno dok ti ga stave ali koja milina..ja sam ga imala valjda 24 sata,malo vise.. u trudnoci sam isla pisat svakih 15 minuta i tako skoro svih devet mjeseci, koja milina nakon toga cijeli dan uopce ne osjecat da ti se pisa,ajme..
Hahahaha kak sam glupa,sad tek kuzim da pricate o epiduralnom kateteru gdje ti daju analgeziju ma to uopce ne osjetis da imas
Sortiraj odgovore
Najstariji