Da unala sam da nesto nisam pisala. Crazy joooj ta fibra. Bas si me sjetila muke po cepicima na zabavan nacin.
Sutra bi trebao biti onaj treci dan kad krene na bolje. No mi mame od muhe radimo slona. Viroza koja ce proci, a opet tako tesko.
Zvala pedijatra, narucila prvi pregled ujutro. Muz odmah zvao da bi popodne. On bi htio prisustvovati. No to se m. sestri tako lijepo izrazio "kako ce ona sama?". Kao da sam nesposobna. A tko je sam non stop. Aaaaa.
Lucy netko je pisao u sat treba biti 10pokreta ili u dva sata. Sori ne znam.
Ja jos 15min odmora onda budim princezu, nije bas posaugala zadnji obrok. Sutra vaga, valjda ce biti bolje.
Klinjo mi je bio nocas medeni. Ova mini bestija klopa gleda i nikako okinut u san. Mali mi dosao u krevet i pitam sto ne spava nego oboje sjedimo na krevetu. Cekam tebe mama... ah srce malo
lucy...slažem se i ja sa svima ovo oko.odlaska.u bolnicu ili gdje je već hitna služba za trudnice kod vas...bar ćeš dobiti neke.odgovore za ono što te brine..pa ćeš biti.mirnija..
vjeverice, da,nema puno mulata kod nas ali ima par familija za koje znam...u svakom slučaju,imam feeling da pola rijeke pozna mog muža,a.pogotovo njegovog mlađeg brata..
a što se slikica tiče,inače nemam ni slike Noemi na.netu osim ove tu gore s mužem..to smo bili u Makarskoj.. .kad stigne bebo, probat ću stavit tu.na.profil.kratko da pokažem,pa brisati..😊facebook uopće ni.nemam...
..znači, i ovdje je ekipa najviše za Arona, kao što je rekao i MM...oki doki😀
bellaru, mislim da ti je to.ok kilaža...ali žene su različite građe pa svatko različito dobiva...
'
Ja se nemam sto zalit na mm, za sada 😁😂 ali to se moze samo tako promijenit 😝😝 uglavnom, danas me s posla zove da ne kuham rucak jer ce kasnit s posla... Ja naravno zaspala,a on stigao na vrijeme, nisam ga cula..skuhao kinesku za rucak(piletina sa hrpom povrca i riza) i probudio me kad je bilo gotovo.... I kupio mi omiljeni sladoled-king double 😁😂😋😋😋
Ja uzela chicco jedan paket i jedan paket vira... Sada vidim da je u bubamari akcija na chicco-nisu 70kn nego 50kn na klub karticu...pa ako ce mi zatrebat jos, saljem mm po to...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hello 😘
Ja cekam muza da dode s posla da mu podgrijem ručak. Junior mi na jednoj ruci mob u drugoj 😂 netko mi ga je dobro razmazio dok ga nije bilo jer najvise voli na rukama bit 😰 moram ga preodgojit 😂 al upravo se smije u polusnu pa mu je sve oprosteno 😍
Mozak mi postao pileci nemam pojma sto ste pisali 😰
Elle joj mulat 😍 Aron 👍
Babycoming sto ima na pregledu?sretnooo
Kika uspori nije jos vrijeme 😘 i ti Crazy. Jel pala temp?
Marigmar uzivaj na moru 😎
Zabice Hana znaci spremna? Neka nje jos malo u toj slatkoj busi 😍
Deeka Aurora predivnoooo 😍
S osobljem sam u svađi 😂 osim ekipe u radjaoni nemam dobra iskustva.
Bellaru znaci veselo 😂 cuj najbolje da legenes u krevet i ne izlazis do kraja dana hehe
Vjeverica plasis ti muza preventivno? 😂
Mare joj nadam se da ce noćne more brzo proc, virujem da nije ugodno
Abies ljuti me taj tvoj muž 😠
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sve sam vas procitala pa jedno malo javljanje od mene samo tolko ste tema okrenuli pa vise neznam ko sta hahha
Mare nadam se da ce snovi prestat ja sma prije trudnoce obavezno sanjala bas nako zive snove a sad uopce se ne sjecam nicega mozda mi smeta to budenje po noci
Vjeverica joj ne volim takve klince goste koji sve okrenu, ipak se moze odgojit, brat i ja smo bili kao bubice gdje god otisli,
Elle pa neznam meni se svida Adam vise nego Aron ! Al muz i ja se ne mozemo dogovorit zapravo jedino sto nam se zajednicki svidalo je ime Lea (ovde nije bas tako poznato i svi kazu da bas lijepo ime ) a drugo ime ja hocu Laurel (cita se Lorel) znaci Lea Laurel , al nemozemo se dogovorit haha
Lucy i ostale cure koje boli trbuh i stvrdava se, meni je eto od 16tjedna tako, kako koji dan boli vise ili manje, kad setam boli onda vise pa odmorim , ali rekla bi u principu bol je prisutna , no uvijek na ultrazvuku je sve u redu a moj ginekolog kaze da je to normalno sad neznam hehe , ne preporuci ni mirovanje ni nista, s takvim bolovima sam jos i radila
Crazy nek ozdravi brzo tvoj deckic! A mene su moji tako hranili, tata je glumio nesto a mama kad zinem stavila bi brze u usta nesto.
Sanjarka mislim da cu i ja tako s jedne strane beba s druge strane mobitel hahha vec vidim
Eto moj zadnji dan na poslu ej lijepo prosao, pocastila sam kolegice koje su bile tamo ostalo torte za one koje ce doc ovih dana. Sutra putujemo u hr , da malo namocim noge u more prije neg stigne beba, tako cujemo se mozda malo rijede 😀😀😘😘
Napisala i sve obrisala😣
Chicco uloske ima i u chicco ducanu ( king cross ne znam gdje drugdje je njihov ducan) i ja sam platila njihove uloske oko 50 i nesto kuna.
Meni su rekli da su ti chicco najbolji odmah nakon poroda jer su ogromni a vir dan poslije i ostale dane.
Ma nije muz tako los. I usisava i pegla al i zna bit seronja. Al znam si mislit ko zna kakva sam ja i kako je njemu samnom😨
Lucy sta te briga zovi ginicku i budi dosadna. Ko da ona nebi tebe zvala da je obrnuto. I meni zna bit tak bed nekad al si onda mislim moja beba sta mi je vaznije od toga.
Dali netko meni moze tocno objasnit to stvrdnjavanje trbuha?
Ja imam osjecaj ko da se on gnjezdi unutra pa bude tvrdo. Dal cijeli al bas cijeli trbuh bude tvrd ? Il tipa dole dno ne i gore ispod cica ne? Ni to nista ne kuzim😕
Bellaru, meni se cijeli stvrdne, mogu točno napipati maternicu ko balon. Također ako se to dogodi dok sam na leđima i trbuh je onako malo spljošten, kad dođe kontrakcija ispupči se. Nadam se da si shvatila! A ovo lokalno što ti se čini tvrdo, moguće da je glava ili nešto!
bellaru, saznala sam za kratice: KČS je kucanje čedinog srca, FS- fetalna starost djeteta...koji broj ti piše pokraj, u toj je tjednu razvoj djeteta. Ja ti hodam još uvijek k ginekologici, ona ima u ordinaciji i CTG tako da još ne idem u bolnicu.
Kad me pregledavala, tak me peklo jer mi je napela donji dio međice..moram ja to češće masirati da ne bih umirala od pečenja na porodu.
Kaj budete sutra kuhale? Ja nemam ideju
Crazy, stavi sliku sebe...molim te da vidim kako napreduje tvoja bebica
Sanjarka, zacementirana sam pa joj ne dam da još pokuca na vrata. Jer ako bude, rekla budem da nema nikoga doma
Ja sam kupila jedne chicco uloške u Konzumu za 50 kn.
Bruna, Divka za masnije mlijeko? Nisam znala...dal se to može početi sad u T ili tek kod dojenja?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji