Elle ima ranoranioca, a i nas koje ne spavamo nocu 😂😁 samo nemam dostupa mobu jer mm smeta svjetlo... Druga svjetla mogu paliti al mob mu smeta 😝 moja malecka non stop lupa, cak i dok hodam i krecem se, osjetim kako se krece u trbuhu... Sad ima vec i puuuno manje mjesta,al to ju nista ne sprecava..😊😍😂
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Good morning ☀ + juzina ooooo ne pase mi.
Junior mi spava na rukama. Dreci od 8h ujutro, sad mir bar kratko. U jednoj pauzi sam se popisala sad u drugoj cu doruckovat 😂😂 zakon je ovaj pocetak.... Sreca pa me savovi više ne bole.
Bruna ti jos ne spavas? 😰
Elle dobro si rekla brinemo se kad su manje aktivni, brinemo se kad su puno aktivni.... Lude žene 😂
Crazy kakvo je danas stanje? A babinje vrh jelda? 😂
Lucy i Mare kakvo je danas stanje?
Tpol uzivaj u Hr! 😎 super za zadnji radni dan a ime mi je top! Super 😍
Bellaru nasmija me s muzem seronjom Haha 😂😂 meni bi trbuh cili bia tvrd i to dok stojim i hodam. Dobila normabel zbog toga
Abies vec kontrola u pedijatra?? Zasto?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka kod mene standard, samo sto me sad prije slomi pa prije zaspim, al redovno budenje oko 2, za prvo nocno pisanje... Onda knjige citam... Ili cismo ili sto vec ulovim 😂😁😝 pa kad muz ode radit, zaspim na kojih sat-2...
Vidim junior stalno na rukama.. A falila si mu, sad to treba nadoknaditi 😊 ti se osjecas bolje? Nadam se...😘 jel juniorka pomaze? Ona je sada curka i pol, sigurno uziva pomagati....
Pitanjce za sve nove mame: nakon poroda, kada ste presle sa chicco na vir, odnosno sa vira na nocne/dnevne uloske? Da znam sve pripremit si 😁 mm je vec sada zbunjen svim tim, a kasnije ce bit skroz izgubljen, vec vidim...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro cure
Sanjarka bebac se javi tu i tamo,ovo vrijeme je fuj pa ocito kako se ja osjecam tako i ona.Mm mi je jutros savjetovo da se smirim da je sve ok,sto sam vise zivcana to je ona mirnija.
A bebe imaju ugraden senzor kad mama hoce jesti ili piti oni u akciju ja sam prvih dana bila i gladna i zedna
Sanjarka kad te citam pauza pisanje pauza dorucak. Sve me strah svega i poslije poroda😟
Ja evo cuvam necaka koji ce sad godinu dana al to dijete ne treba nikog. Daj igracke. Ako je gladan nahranu ako mu se spava samo ga lezi u kindac i sve sam odradi. Pa mislim da cu se sokirat kad rodim😁
Eto rekla muz seronja pa mi jucer postavio sva ogledala i lampe ko kupaoni i wcu. Eto sama sam se sebi pokakala u usta😂
Cure ne znam kako vi al od ovog vremena ocu sa balkona skocit.
Evo meni sad trbuh tvrd al ne kuzi. Jel beba il laznjak😦 koliko to traje da trbuh bude tvrd?
Lucy report? Kako je?
Lucy kakvo je stanje s bebom?
moja evo javlja se
Bellaru nisi jedina koja bi skocila s balkona,ja upalila klimu jer crkajem od sparine
Bruna uh ja jedva cekam da ti rodis da odspavas normalno naravno ako ti Sofia dopusti 😎
Je zazelilo se dijete mame 😍 upravo spava na mudrici dok sam ja obavila po kuci sto trebam ❤ mudrica je divna prema njemu.
Ja sam ok, brzo se umorim zna mi se zavrrit ako sam duze na noge no valjda je to normalno s obzirom na trenutnu krvnu sliku. Bit ce bolje
Chicco mene spasio i 2 paka otisla, no to zbog komplikacija. Vir nisam ni koristila tj jesam od radjaone do sobe ubij Boze 😂, sad sam na normalnim uloscima jer ne osjecam više ni jedan sav pa mislim da je to sad doli sve ok
Mare super za curku ❤
Bellaru mozda te tvoj malac iznenadi pa bude dobrica velika 😊 bravo za muzaaaa
Elle sveki je vrh! 😎
ej Sanjarka, a šta, vir nije dobro držao ili?..ja nemam iskustva s vaginalnim porodom,pa ne znam kako je to sa šavovima dolje...
..ja sam imala dosta dugo lohije i bile su dosta obilne na početku,ali sam znala staviti dva uloška ponekad.. mislim da će muž tri put preokrenut očima ako mu kažem da mi sad uzme te chicco,nakon što je.upravo kupio 3 paketa vira😄
'
Nista 2 vira do sobe potop.
Vir je meni za posli dobar kad se krvarenje smanji a jos je rana dole. Chicco su ogromni i stvarno bar prva 2-3 dana zlata vride
No to opet ovisi od zene do zene i jacine krvarenja
Sortiraj odgovore
Najstariji