Gita i Teja, čestitke!!
Žabice, super izgledaš!
Mare, znaš da kažu da loši snovi znače dobre stvari!
Vjeverice, super je ova slika, al dok hitna dođe po mene i dostavi me do bolnice, prođe sat vremena, ne znam kako bih izdržala u ovoj pozi! Baš me frka toga da vodenjak pukne, a beba na zadak... Nisam mislila da možeš osjetit, ne znam kako?! Idem googlat!
Kike, super da se stanje smirilo, malo ti je još prerano rodit!
bellaru, ta trudnička zaboravljivost izgleda stvarno zahvaća većinu nas...ja sam pak već dva puta kad sam išla.na.pregled zaboravila piškiti u čašicu...ono...sestra izmjeri tlak,kilažu i kaže ajde sad piškiti u čašu i ja odem direktno u wc i piškim....ali ne u čašu 😒😄
'
Sto se tice zaboravnosti jos sam dobra😊 ali zato stalno mi nesto ispada,sve ce to proci jos koji mjesec😁😉
Crazy ova moja zubarica samo odugovlaci,ja ko slon ogromna😂 a ona dodi sutra pa opet prekosutra,rekla sam joj doci cu prekosutra da sve zavrsite i ne dolazim dok ne budem umirala od bolova ili ne ispadne zub😐.Em moram voziti auto,em moram kcer vodit sa sobom,sin ostaje s mm,guzve po gradu,trazi parking a auto veliko (range rover) odma mi treba parking za dva auta😁.
Ella kako mi se nebi svidjali😁😁😁 moja sestra nekako uvijek ispadne sa nekim tamnima. Al indijci, pakistanci, kurdi i to pa moja mama fraze dobije😁😁 joooj nece simun jer se moja mama djevojacki preziva šimun...pa nastavak. A ne volimo taj dio familije pa zato. A ja iskreno nisam uopce to povezala sa prezimenom kad sam nasla to ime al dobro. Ja mu napravila popis pa je on sa tog popisa rekao andrija, lovro, luka, karlo pa na kraju je izabrao karlo. A ja ustvari htjela najvise pavao, Šimun, matko, franjo. Al ajd bar je sa mog popisa!
Oj oko imena je uvijek ludnica,nasa kcer se zove Clarissa ime smo odabrali tek u 35tj trudnoce jer do tad nismo znali spol posto je uvijek dupe doktoru okrecala,sin je dobio ime Leonardo,i njemu smo ime odabrali dok me mm vozio da rodim
nikako se nismo mogli odluciti.Sad imamo ime Lara ali opet se dvoumimo.
Super su vam imena, elle i adam i aron su meni favoriti, ali mm neće. Ja sam isto slaba na tamnopute, mm malo vuče na nekog arapa hehehe... ali samo je Bračanin hehehe.
Mare tvoji isto imaju bas super imena... Clarissa je bas posebno ime ♡
Hej!
Elle mulat muz. Genetski treba 7 generacija samo bijele rase da se izbiju geni crne rase. Naravno ne u potpunosti. Jako dominantni geni.
I ovo s casom, piskis u wc ne u casu 😂
Oftamologija - valjda kako tko specijaliziran, moju mamu sa sa rebra na sv duh dio pretraga poslali. Vinogradska isto sam cula da je strucna. Ukoliko je nesto teze salju u austriju mislim. A koliko god ludo zvucilo, koliko znam vrhunski oft je u st petersburgu. Nadam se da neve trebat nikome.
Vjeverice, prisilila muza. Da mu pokazem da mogu skuhat i sudje prati, najezila sam. Bas sam zlocesta.
Ma i neka, misli da u kuci se nista ne radi. Atomska bomba me docekala u svakoj prostoriji. Uzas.
I sad jedva docekao kosit travu. Samo da nije u kuci. Sutra pocinje radit iako nije ispucao placeni dopust. Koliko u klub toliko iz kluba. Plus hormoni koji pucaju vise nego u trudnoci = jack pot na lotu!
Postavila babyphone, sad malac bi 0-24 pricao na njega.
Jos sam nesto htjela pisat no vise ne pamtim. Ovaj babyphone me izbacuje iz misli
Basgledam listu, ajme u trenu se napunila.
Pusa ekipici
Sortiraj odgovore
Najstariji