Deedee ja se nekako nadam da ce ostat na toj jednoj. Nadala sam se da nece nijedna izac buduci mi sestra ni mama nisu imale, ali eto vidis :( E i samo ti obavjestavaj o popustima, dobro ce nam svima doc :)
Sanjarka nadam se da uzivas doma i da si se sprijateljila s osobljem u bolnici...da me preporucis kad budem isla hehe :)
Baby za sad jedna i to mala, jedva sam je i vidila...morala sam ogledalo stavit da je popratim bolje. Mazem se ja, pa cemo vidit sta ce sve bit do kraja.
Zaposli i ti muza za uredivanje gospodicne :) Ja se uopce nisam ni potrudila sama, odma sam njega zaposlila da se ispraksira ;)
Sretno na pregledu!!
Vidim da pisete o ispadanju stvari i zaboravljivosti, mene je uvatilo i jedno i drugo...al od svega me najvise muce ovi rucni zglobovi zbog nakupljanja vode, jel ima ko problema s njima isto?
Sta se tice imena, mislim da smo mi definitvno odabrali da se cura zove Aurora :)
Stezanje se i danas nastavlja i sve češće, ako radim bilo što pa i kad samo hodam. Noćas me i bolio trbuh nisko, bio mi je mjehur pun pa sam mislila da je možda i od toga. Beba se miče nešto slabije nego inače, prije je jače lupao, sad slabije.
Moja dr.ne voli kad joj se dolazi van dogovorenog termina. Prije sam joj dolazila kad god bi nešto osjetila pa bi mi znala svašta reći.
Ne mogu samo ležati jer treba i skuhati i uvijek nešto.
lucy, jel brojiš pokrete?
u kojem si ti tjednu? bebe se počnu slabije micati kad počnu imati manje mjesta u trbuhu...
ako se ne možeš obratiti svojoj dr.,.probaj se prijaviti na cybermed.hr, tamo ti ima ginekolog koji odgovara na pitanja redovno..obično treba pričekati dan,možda dva na.odgovor jer puno ljudi valjda traži savjet,al čovjek uvijek odgovori..
'
Marigmar uživaš ti na moru, lijepo! što kažu, koja je temperatura vode?
Kika to su trudovi usporili jer uzimaju zalet za one prave
Elle da, da, to mi je doula objašnjavala - ovo vrijedi samo kod puknuća vodenjaka. Ma bit će sve i više nego ok, nema sekiranja pred kraj! znači tebe i muža da sretnem u rijeci ne bih vas falila, nema puno mulata tamo
Aron je baš lijepo i uklapa se u obiteljsko stablo
baš bih voljela vidjeti sliku tvog bebača kad se rodi
Bellaru to je neki prosjek debljanja, no ne mora biti da ga sve bebe slijede... Nadam se da će i moj ipak nešto manje dobivati jer će po toj računici imati skoro 4 kg do 40. tt Ja također malo drukčije zamišljam kućni odgoj djece, vjerujem i mm, oboje smo dosta strogi po tom pitanju
Aurelija doula mi kaže da se to baš osjeti, kao da ti je nešto ispalo, no da se jako jako jako rijetko događa...
Lucy ako si zabrinuta odi na hitnu, reci da ne osjećaš bebu (malo napuhni) i moraju te pregledati ako tvoja doktorica nije zainteresirana...
I meni su tamnoputi muškarci zgodni i prije upadnu u oko, a mm čisti arijevac ajde ja tamna, neka pokupi moju kosu i njegove oči, ja sretna
Nisam brojala pokrete. Danas je bas miran, zadnjih 2-3 dana malo mirniji nego inače. Sutra punim 32 tj. Još je rano da nema mjesta.
Znam za cybermed. Hvala.
To stezanje me brine. Točno osjetim kad se trbuh stegne i postane tvrd. Čim ustanem počne. Ne boli ništa, ali osjetim kao slab grč.
Lucy ako je bebonja miran, nadi broj svog rodilista pa nazovi,sigurno ima netko tko se javlja na telefon,pa pitaj za savjet.. Sigurno postoji neka hitna ginekoloska ambulanta... Moja je ko zvrk, non stop me udara,a u 37tt smo... Mozda je samo od ljenijih beba... Probaj i pojest nesto slatko i popit vode pa legni na lijevi bok.... Imas na netu savjeta kako potaknut bebu na ritanje, probaj, ako nebude rezultata onda na hitnu, cisto da se umiris... Mene nikad nisu odbili,a 3-4puta isla jer sam se iz nekog razloga zabrinula...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Lucy kad imas dogovoren uzv? Ja bi za svaki slucaj nazvala dr... bebe se slabije osjete ako si stalno u pokretu. Pojedi malo cokolade, lezi na lijevi bok i pricekaj, pa ces vidit sto se zbiva. A za kontrakcije, to je cesto... ako te puno peru dr. će ti propisat normabel, ali inace je mirovanje najbolja terapija.
Cure žao mi je stvarno što vas muževi ne slušaju Ja svog moram pohvalit, najbolji mi je, sve napravi što god ga pitam
E sad, ovih dana mislim spremati polako torbu za rodilište, uopće nemam pojma odakle počet Šta smo na kraju zaključili, chicco ulošci bolji od vira ili?
Sortiraj odgovore
Najstariji