Pozdrav okruglice i mamice :)
Vjeverice to kupujem od zene iz Slovenije, teglica staklena(od krastavaca) dode 5€.... Mukotrpan posao,prosle godine isla sama brat i rekla nikad vise, 2 sata za 1,5 takvu teglicu, znojna i mokra, kukovi i kicma bole(niski grmovi oko 30cm visoki) a moje dupe savrsena meta za komarce-sva sam bila puna plikova i jos 5dana nisam normalno mogla sjedit... Pa radije kupim 😂
Jooj i sama se nadam da bude porod ekspresan...niko sretniji od mene... 😁😊
Mene i nocas 2-3 puta oprali laznjaci i sad trenutno me peru, aali nekako blaze... Umaraju me,lezim cijelo vrijeme,danas sam samo ustala pojest nesto i skuhat si Divku kavu...😋 em mi fina,em sam cula da pomaze kod stvaranja mlijeka... Stetit ne moze 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Gita i teja….cestitam mamicama...brzo se oporavite...i brzo dodjite domeka..sinovima sve najljepse zelje za pozeliti💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
vjeverice, hvala...hehe... baš je cool slika... al ne daj Bože da mi treba taj položaj..ponekad bi rađe da neke stvari nisam čula...iako, dr. je to u biti povezao s puknućem vodenjaka, pa je rekao da je prvi potez da ne bi došlo.do tog ispadanja da legnem u vodoravni položaj...tako da u svakom slučaju je dobro da znam kako reagirati odmah da spriječim tako nešto...moram priznati da me jučer malo to opterećivalo,ali danas ne razmišljam više o tome toliko... bit će vjerojatno sve ok...👍
a evo mama se sad isto javila, kaže da su rekli kako po njima ipak ne treba hitna operacija(kao što su htjeli u Ri) .nego.misle.da ima još šanse da sve zaraste od onoga što.su joj radili na.prvoj operaciji u Ri..i da treba redovno na kontrole i pratiti stanje..☺👍
'
Sanjarka samo uzivaj s Petrom, nadoknadite propusteno ♡
Žabice, bas lijepo od tebe sto mislis na mene. Buša ti je bas fina lijepa taman. Moja je skroz nekako drukcija... sretno na pregledu!
Bellaru cice će ti jos narasti nakon poroda kupi i 2 velicine vece nego što si imala prije T. Ja kupila neke sportske bez žice u c&a jer me žice ubijaju u pojam. A ovo s potrganim rebrima ne znam sto bih rekla, osim da ženska mozda nema osteoporozu?!?!
Babycoming hvala ma vibrama, a ti se fino odmori nakon pregleda. Sretno!
Mare nama se nekako iste stvati zbivaju, ja taman jucer napokon zavrsila sa zubarom. Mrzim ih. A snovi, mislim da ti je to normalno u T pod ovim koktelom hormona... non stop nas neka paranoja puca. Za pupak nama rekli samo sterilne komprese i alkohol.
Vjeverice dobro nam se stanjila ova lipanjska lista... a na sliku sam odvalila...
Gita i Teja iskrene čestitke!!! Nadam se da je sve proslo super i da uzivate s bebicama.
Ja doma s malim, bili malo prije po kruh, 5min od kuće, al sve me stišće dolje, bas imam osjećaj da će mali ispast van ako ne stisnem noge. Pregled je za tjedan dana pa se nadam da se nisam previse otvorila.
Vjeverice slika je TOP🔝🔝🔝😂😂😂😂😂😂😂
Znaci grudnjake mogu komotno otic i kupit dva broja veca. Mrzim kupovat grudnjake jer mi ih se neda probavat. A to se i ja nadam ako sve spremim mozda malo urani jer ako sad ima 1800 g a deblja se 200 g tjedno do 36 tjedna jen3000g pa je to ok al vec to 40 tjedna je 3800 pa bi radnje kad je manji😂😂😂😂
A joooj ja ne volim kad dodje netko sa djecom i onda puste klince da po tudjoj kuci rade sta hoce😨😨😨 dosli mojoj sestri kumovi sa klincima i ovaj veci nabija rukama po tv-u a sogor sav pozelenio jer je kupio novi veliki smart tv taman koji dan prije a starce od malog tak boli dupe😠
Marigmar moci noge, malo se zalij tek toliko da si malo slana i udisi onaj fini morski miris i uzivaj bez interneta!
Elle da kao mali ju tako sutirao unutra da joj je rebra strgao. Nisam dalje gledala kako je oporavak isao al strgana rebra sama po sebi su uzas a kamoli da te jos netko iz unutra po tom sutne tu i tamo😰
Bruna divka za mlijeko?? Nisam to cula! Znam da to starci sa kruhom doruckuju obavezno!😁 meni sestra kupila neki caj Rooibos kao isto za to. Ako je tko cuo za to? Nisam ga jos pocela pit. Nenznam ni kad se pije ni kako.
Zabice jooj kakav slatki trbuscic imaaas. Ja imam.osjecaj da je moj veci😨 a ne znam kako stavit sliku. Evo i mene stiscu pa prelazim na ove bezzice. A mg cude mi se svi pa i ove u ljekarni i idem bas provjerit u papire i bas pise 2-3×375mg😕
Crazy svatko pegla svoje za pupak. Valjda od patronazne do patronazne pa od doktora do doktora. Ko i za natezanje pimpaca!. Tog se uzasavam😀
Cure koje ste rodile cestitam vam od ❤❤
I evo isla u ljekarnu i zovu me iz ljekarne da sam torbu zaboravila kod njih😨😨😨 bolje da ne izlazim iz kuce
aha da, a evo mi napokon i došli na.neki.izbor od 3 imena za malenog..bome nam je.dugo trebalo...nije da se nismo mogli odlučiti,nego nam nikako nije padalo na pamet nešto što bi nam se svidjelo...
..stvar je u tome da smo htjeli nešto što.je dovoljno muževno za odraslu osobu,ali da se može smiksati neki nadimak.za bebu, da nema dijakritičke znakove jer smo htjeli da može proći internacionalno i na kraju ono najteže...nešto da nam dobro zvuči uz našu bebu koja će vjerojatno,kao i kćer biti malo egzotičnijeg izgleda jer je moj muž mulat i mala je pokupila skoro sve s njegove strane, na.moju veliku radost
tako da....bez posebnog redoslijeda.. Adam,jer je prvi unuk u obitelji s obje strane ..ili Aron (inače,Mojsijev brat) a moj muž se zove Moise (francuska verzija Mojsija) i njegova sestra Myriam pa da nastavimo u tom duhu, hehe..i na.kraju još Darian..jer mi se svidjelo kako zvuči..a muž isto kaže da je zgodno..
..inače, svi su prijedlozi na kraju bili moji jer mužu nije niš padalo na pamet, a kaže da mu je Aron nekako možda najbolje...al nismo još 100posto odlučili...
'
Bellaru nis cudno za torbu, ja imam barem jedan rakav incident tjedno :-)
A rooibos je super!!! Prefini čaj, meni jedan od omiljenih! Ne sadrzi kofein iliti tein i moze se davat i bebama.
Danas mi je bolje da legnem i pokrijem se po glavi do navecer. Idem odmrznut gambere i stavim u sudoper i pustim vrucu vodu i zaboravim i sve mi se prelije voda😣😣😣😣
Ella muz mulat? Blagooo tebi😁😁😁😁😁 ja kad sam muza trazila takvi se nisu djelili😁
A od ta tri meni je najbolje aron👍 i adam. Ma sva tri su lijepa! Ja htjela šimun al moj ni da cuje😕
Crazyznaci pijem caj slobodno koliko hocu i kad hocu?
Ma joj osjecam se poluretardirano. Vise stete nego koristi napravim. Ne znam kako ti izlazis sa tim na kraj
Sortiraj odgovore
Najstariji