Hello, evo mene konacno... mali zaspao. Blažene jaslice! Još se nismo izvukli, vidit ću sad kakav je kad se probudi, ako naraste temp idemo opet do dr. Ovo vrijeme je ubitacno, samo mi se spava.
Bruna 1 paket chicco ti je sasvim dovoljan, kad njega potrosis trebat ce ti 3-5 vira, a ako jos ima neceg mozes dalje obicne koristit.
Sanjarka da da babinjače su užas, a onda kad krene pubertet onda cemo plakat kako su bili slatki kad su bili bebe, hehe. Svako razdoblje nosi svoje... nemoj se previse forsirat, jos ti treba vremena za oporavak. Da se ne srušiš negdje...
Bellaru, takav je i moj kad je kod nekog, šogi ostala u šoku kad ga stavljala spavat, izuo je papuce, spremio ih pod krevet, popeo se okrenuo i zaspao. A doma šou...
Bravo za tm! Neka su samo oni nama dobri :-)
Elle sveki ti je zakon!
Elle, chicco su jedno 3 puta veci od vira, isto pamucni i ako se hoces postedit nosenja 2-3 vira odjednom, curenja sa strane, svakako uzmi jedan paket za prvih par dana. Kad to potrosis, prebaci se na vir, mislim da ces potrosit i jedne i druge, bez brige. Trenutno su ti chicco u bubamari na akciji.
Moja juniorka isto kako koji dan, malo mirnija pa malo divlja. Stvarno ne znam jel to do vremena ili sto. Danas mi je bas tezak dan, jedva disem, kad stojim mi je mucno...
Popodne idem doktoru i napizdit cu ga jer mi nikad nis ne kaze niti napise, AFI, FL, težinu i sve to, samo " dobro je" . Nisam radila ni ogtt, ni tsh, niti ponavljala testove senzibilizacije iako sam A-. Jedino kaj mjeri taj vražji cerviks stalno. Baš sam se nabrijala sad, uff čut će me!! I tražit ću ga uputnicu za TA sad!
Crazy, još uvijek čekam sliku
Bellaru, jel beba aktivna?
Elle, ja sam kupila 7 paketa VIRa i jedne chicco..chicco su ti jako velike, kao pelene..al ne premoci krv koliko sam čula. Bubamara i Konzum po 50 kn
Sanjarka, blago tebi. Imaš svojega anđela doma, a mi koje još čekamo po toj sparini.
Meni je skroz nisko, osjećam ju u pubicnoj kosti kako bi van a ne može jer sam zatvorena.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Žabice, poslikala se jesam ali imam malo tehnickih problema... bu bu ;-)
Crazy a mis mali kako ga je složilo. Jel ga boli sta?
A znam ja sebe mogu mogu pa me slozi, nikad mira. Jutros sam skrivecki sredivala sudje da me mater ne vidi ona je posebno u deliriju odkad se sve dogada, gore od mene sve prozivila o Boze
Zabice brzo ce i tvoja bebica ❤ nije to tako lako
Elle nek muz koluta 😂 svakako Chicco preporuka
Aurelija samo žestoko 👍 nadam se da ces već popodne bit bolje
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
ajme koja sparina 😓 ja se preznojavam to nije normalno😨
Crazy ima li maleni jos uvijek visoku temp?
Moj nikako da zaspe a ja umirem od vrucine😌
Sanjarka pedijatar pregled s mj dana. No kako idu na go, tjedan ranije.
Chicco ulosci - meni ostala vecina paketa. Prvih par dana imala i poslije stavila na rez kad su makli flaster. Da gacice ne idu gumicom i ono sto jos rez slini. Ako kojoj treba urliknite 😉 saljem ili se nadjemo nzg/klc potez.
Da Elli ja se isto prvi porod opskbila virom pa promasaj, sad chicco i opet promasaj. A cijelu trudnocu se radovala vaginalnom porodu; c est la vie (ako se tako pise, nisam ucila francuski, budem valjda jednog dana)
Lucy???
Crazy ako sin reagira na cepic, to je dobro!!! Nadam se da je kulminiralo i da ide kraju bolestina.
I da dojenje zujanje pauza za wc. Ponovo, pauza jelo. Ponovo pauza ekstra brzo tusiranje.... ko da nam je feferon u guzi 😂 a najbolje od svega, s drugim znas da sad jos i imas vremena
Patronazna bila, fino napredujemo. Pisala na ljetnicama mame bebe.
Kiss
Sanjarka ti pomalo izdrzi jos koji dan da prode odredeni period od svega.Ako imas pomoc super😊
Ja ovaj put cu imati pomoc samo svog mm kad rodim,mama ce mozda moci pomoci,sveki nikako😡 ovaj put cu bas naj....
Jucer sam saznala da cu postat tetka male princeze😍😍,bas sam sretna.Jer jako dugo je brat i snajka pokusavali da zatrudni i bili su odustali i htjeli su ici skupljat papire za posvajanje i desilo se cudo da je ostala trudna😊
Abies super da malena napreduje 😊
Ja sam se cudila kad je sveki pricala kad je rodila samo sto sjedne jest beba place,ode se tusirat opet place😊
Tako je i meni bilo,kazem imaju senzor za mama malo odmara ajmo akcija😁
Sortiraj odgovore
Najstariji