Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bellaru
    15. Lipanj 2016. 18:20

Aurelija onda valjda ja jos nemam te laznjake nego mali guzicu izbija van. 
    Zabice vec ces sad pocet masirat? Ja negdje procitala da ne prije 34 tj hm.... 
    Konzum ima chicco?? A ja isla do king crossa zbog tog😨
    Ja danas radila muzu vratinu i pire a sebi gambere sa zelenim rezancima i muz mi reko da to smrdi ko drek i da to ne kuham u kuci i da kako to moze netko jest🙈🙈🙈 onda je jedva pojeo svoje jer mu moje smrdi. E pa sutra mu kuham govna😂😂😂

deeka
    15. Lipanj 2016. 18:22

Ufff ja sam sad u horizontali, uvatila i mene ludavica ciscenja pa sam se malo preforsirala

Pokreti se prate koliko sam informirana tako da mora bit 10 pokreta u 2 sata...ova moja mala lupne i po 20 puta u uru vrimena, ne da mi mira :)

Elle827
    15. Lipanj 2016. 18:24

t pol, i moja sveki navija za adama...
    ..a laurel je meni baš lijepo ime..vi negdje vani živite?

'

zabica25
    15. Lipanj 2016. 18:26

bellaru, ja sam u Konzumu kupila. Na odjelu pelena su. Nama je primalja na Danima otvorenih vrata rekla od 32.tt počinjemo s masiranjem. Na svakoj stranici drugačije piše. Ja vjerujem živoj rijeci. 

Sutra ću rizi bizi i možda fasirance. Možda uspijem palacinke ispeci ako ne padnem s nogu

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

TPol
    15. Lipanj 2016. 18:35

Ellie, zivimo u Becu, tako da se orjentiram oko imena i prema njima...
    Meni se trbuh nako stvrdne od pupka pa na dolje a bolovi samo u donjem dijelu

Bruna257
    15. Lipanj 2016. 18:35

Ja vec sada divku pijem, ne svaki dan, al meni je i inace fina pa je i sa kruhom, onak ko stari ljudi 😂  ona isto tak konzumirala,kad joj se jeo kruh sa divkom tj kad joj se pila...

Meni znaju bit kontrakcije lokalno, tipa ono mjesto di beba vise lupa,pa mi se tu maternica zgrci... A kako veli aurelija,kad lezim na ledima,onda se cijela maternica stegne pa ju mogu tocno napipat, onda malecka pocne lupat na najjace pa popusti... Sad sam malo setala vani i sad sjednem pred tv i ova ce me rasturit kolko me mlati i lupa... Po zelucu,rebrima ,mjehuru,crijevima...Sve ce mi izresetat...

Za rucak neznam sta bi sutra,mama je kod kuce pa cu nju zicat da skuha nesto 😁😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

CrazyPuppet
    15. Lipanj 2016. 18:57

Žabice poslikam se sutra, sad sam se taman najela, haha
    Bellaru ja to osjetim ko grč, nekad bolno, uglavnom ne... uglavnom pri nekom naprezanju... 
    Rucak sam napravila ajngemahtes da mali pojede nesto krepko na zlicu, ali nije ni taknuo... za sutra ne znam sto bih...
    Sanjarka, tako sam i ja iza prvog poroda beba u jednoj, daljinski ili mob u drugoj ruci... ali samo ti njega nosaj, nije to razmaženo, bebe imaju veliku potrebu za dodirom. Moj je bio u marami non stop... i nikad problema s njim. Ali je bila borba sa starijom ekipom koja mi je tupila da ću ga razmazit nošenjem.... ko da ću ga nosit do puberteta... 
    A je brutalan taj period babinja, ta sirovost od poroda, bole šavovi, neispavanost, hormoni, muke po dojenju... i onda jos nek ti je muž blento... ma savršeno... šaljem vam pozitivne vibre da izdržite...
    Abies sin ti je baš ♡♡♡
    Moj jos kuri preko 39, sad je zaspao jadničak... nije mu do ničeg samo bi Pocoya gledao... bas ga pegla ta temperatura

bellaru
    15. Lipanj 2016. 19:41

Kao tvrd je kad stojim il se krecem. Mozda ja to ne znam prepoznat. Nekad osjecam pritisak u trbuhu, a ne znam. A nemam pojma. Mozda to jednostavno ne znam prepoznat

mare1989
    15. Lipanj 2016. 20:42

Kako ste veceras?
    Napokon sam rijesila zubara 🙌🙌
    Moja beba je jucer i danas mirna,tu i tamo se javi ali nista posebno. Vjerojatno zbog vremena i zbog mene.

bellaru
    15. Lipanj 2016. 20:48

Mare ko i vrijeme! Kaze meni moja prognoza na mobitelu da ce sutra biti maglovito sunce. Ne znam sta im to znaci? 
    Nek si rjesila zubaraaa. Meni nema gore od ici zubaru😮 
    Pa kad je vrijeme glupo beba pava:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.