I kod mene trudnicki mozak, senilnost i to :) neznam koja pitala za Divku, sestricna mi to rekla, ona pije onaj hipp caj za dojilje i divku,njoj pedijatrica rekla da mlijeko bude masnije i hranjivije... Malecka ima sada 3mj, i samo na cici je,a bucka totalno, nahrani je navecer oko 9 i mora je buditi oko 5 ujutro jer ce joj prsa eksplodirati,nahrani je dok spava, pa se mala sama probudi tek oko 8... Sad ima oko 6200 i 60je dugacka...(rodena sa 3200 i 50)... Rekla je da je samo prvih mj dana pazila na prehranu, poslije je pocela sve jest,i malena nema grceva uopce...
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kratki izvještaj s pregleda:
zatvorena, trbuh narastao za 2 cm, kaj zapravo znači ta KČS?
Dobila 3 kg od prošlog puta i sad sam +11kg..jel to ipak previše za 33. tjedan?
Bebica se pak spustila nisko glavicom i rekla mi je da nisam zatvorena da bi me poslala rađat jer je Hana spremna - više mirovanja.
Sljedeći pregled za 3 tjedna, ujutro prvo CTG a onda pregled i UZV.
Sad mi je
FS: 31
LČS (sonicaid)
Može objašnjenje netko?
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabica, ja nažalost isto nemam pojma šta im znače te kratice, al super što je sve 5 kod vas dvije😊
Abies, baš si me razveselila s tom info o 7 generacija 👍☺ znači stiže još jedan čupavac s mikrofonkom... (iako,ne rađaju se kovrčavi)
'
Ella 😂😂😂😂😂😂😂😂 eto trudnicki mozak😂😂😂😂😂
Zabice ja sam to malo jucer proucavala i ako sam dobro shvatila FS-31 bi bilo 31 mm duzina cerviksa. Al kazem ako sam ja to dobro shvatila😞 KCS su otkucaji srca, al LCS nemam pojma. Za 33 nije puno +11. Ja sam +10 sa 30 mada stagniram vec tri tjedna sa kilazom a ne kuzim kako ako mali raste 200 g po tjednu.zabice jel ti ides vec u bolnicu na preglede?
Žabice ja znam jedino da je KČS kucanje čedinjeg srca.
Mare evo nakon spavanja opet 39,5... dobio čepić i vec je malo živnuo.... bit ce ok do navecer, nadam se. Al mene dolje sve nesto stiska i steže... bemu sve, rano je jos.
Abies za tm... moj isto ima tu crtu... jos si sad puna hormona... trebat će ti živaca. Ja sam svog htjela upucat nakon prvog poroda, mater mi potirao kući, a on nije uzeo godisnji ni dana da mi malo pomogne. I jos se jednom prilikom đubre durilo što kasnim s ručkom... ma stvarno su nekad totalno izgubljeni...
Joj mulati bebice, preslatkeee!
Nisam znala da nakon 7 generacija "nestanu" geni, mislila sam da su zauvijek sve generacije mulati. Fora!
Pišanje u čašu, jaoo zadnji put sam sve prolila po podu, bruke! I onda više nisam ni mokraće imala!
Žabice, ma ak si zatvorena, sve je to super! Kratice, pojma nemam,ja to niš ne dobijem!
Abies i crazy nije to crta, to je musko. Neki u vecoj neki u manjoj mjeri😨 ja jucer svom kazem nek postavi prezice na prozore da bi poceo srat da sta je meni to takav problem a ja kazem pa sta cu ju ja postavljat?? I kao on nadrkan to ode stavit i na kraju se mora penjat na prozor a ja si mislim ziher pa bi ti to ja stavljala. Bolje ti padni kroz prozor nego ja. I masu tako stvari i gorih. Zna rec nisi bolesna trudna si. A ja mu kazem rodi ti sljedeci put. Mi zene smo i ovakve i onakve i kako muski kazu gorke babe al oni su bome...jao😲
I netko reko samo da izadju van iz kuce. Ko da su doma u tamnici. Od muza prijatelj morao djecu cuvat mi dana pa kaze da je poludio. A mislim si jbt cuvas svoju ne tudju. Samo dokaz kako muski ne cjede sta zene sve rade.
Sortiraj odgovore
Najstariji