Bellaru ovo vrijeme je uzas ili nek pada kisa ili nek grije sunce ovako ni kisa ni sunce

A teeek pritisak!! Sparina uzasna. Pa puse pa se naoblaci pa kao padat ce pa ipak kao nece. Ko neko neodlucno zensko😁
Bellaru i tko je još pitao- trbuh se stegne kao da vas je uhvatio grc u trbuhu, ali ne onako jako i ne boli. Bar je kod mene tako. I to tocno osjetim kad se dogada i kad sam u pokretu.
Upravo pojela red čokolade i već 10 min ležim i ništa?? Osjetila sam ga danas skroz na kratko par puta a prije je znao češće se javljati i jače. Zvat ću sutra dr.i pitati.

A mene kao pritisak jaci . Ma samo nek prepoznam kad krene pravo.
Lucy zovi doktora i samo pitaj. A mozda je danas malo ljen. Mozda sutra se razbudi.
Moj za sad stalno kad legnem tulumari. A do kad ce tako...valjda do 18 godine
Lucy moja pomalo lupne,ali vjerojatno je od vremena su mirni,kako god je nama tesko vrijeme tako i njima i oni osjete promjene.Moj mm kaze da mi se ovako znalo desiti u prve dvije trudnoce.On to sve pamti a ja zaboravila skroz sve😊

Jutro cure ☀️
Gita jos jednom cestitke na momku 👶👶
Lucy mozda je samo lijen, mozda mu je takav dan,ali za svaki slucaj,cisto da budes mirnija (jer i stres utjece na bebu jaaako) provjeri sa doktorom..
Jutro,.cure..
a vidim, ima još ranoranilaca,,,ajme meni ovaj moj mali nije dao.sinoć zaspat,a jutros me probudio u 5h..
Lucy, bit će sve ok...i kod.mene.je bilo perioda da sam se znala zabrinuti jer mi je izgledalo kao da ga manje.osjetim...ali nije dobro da si baš cijelo vrijeme pod stresom zbog toga pa odi vidjet danas što se događa da se umiriš..
što se tiče brojanja pokreta, meni je.moja patronažna rekla da bi trebala izbrojati bar oko 5 do 7 pokreta u sat vremena...i to izabereš bilo koji sat u danu, pa ako ne.bude, onda pričekaš,pa.odabereš neki drugi sat... ja obično čekam da mi se javi,pa kad počne ,onda ja počnem brojati...i ponekad se dogodi da se samo 2-3 puta javi u tih sat vremena,.ali onda kasnije u danu ponovim,.obično nakon ručka ili.negdje.poslijepodne pa nabrojim... a ponekad,kao jučer, se pak zabrinem jer je bio strašno aktivan skoro cijeli dan,a inače ima svoje periode spavanja ...tako da...vidiš nas trudnica..zabrineš se kad je bebo mirniji,.pa kad te "posluša" i počne se javljati, e pa onda se opet malo zabrineš jer, eto, sad ti je pak previše aktivan...

'

.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji