bellaru ne znam stvarno,nista ozbiljno me ne muci,kao i svaku trudnicu da li imam sve za bebu,hocul sve stic pripremiti.
Gita i Teja cestitam od srca,brz oporavak vam zelim
Hvala mare :)
Naravno da se javim s pregleda
Mene opet počeli mučiti umnjaci. Trebam to izvaditi, kako ste mi rekle, kad je najjači trud da ništa ne osjetim..haha
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
mare, u dm-u postoji onaj komplet za njegu pupka u kojem su sterilne gaze, a ja sam osim.octenisepta imala i tyrosur prah...
'
elle i ugolina hvala na informacijama,sterilne gaze imam znaci jos samo sprej i puder,ja sam prije 3god rodila i zaboravila sam sta treba
Jutro!!
Abies pa super vi to hendlate, podjela poslova i svi sretni
Bruna želim ti porod kao što je tvoja majka imala Gdje nabavljaš te divlje borovnice? Hoćem i ja!
Babycoming da, da, počele su i srpanjske bebe stizati! Lipanjska lista je sve kraća i kraća i onda nakon srpanjskih dođu i kolovoške (ne znam kako bih ovu riječ pravilno napisala
)!! Jupi!!! Kad gledam sve ove smotuljke na fejsu, mmm, nikako dočekati svog!!
sretno ti na pregledu danas!!
Elle cure su ti sve već rekle, čekaš u niskom startu bit će to ekspresan porod! Lajkam! Što ti je mamom i očima? Oftalmologija u Vinogradskoj je najjača tako da je u najboljim rukama tamo
Malamimi svaka ti čast s dvoje tj troje malenih!!
Mare tako su dva dana mirni pa treći sve nadoknade moj me sad već pošteno rasteže iznutra...
Elle pupčanu navodno osjetiš ako ti "ispadne" malo. Uglavnom ima položaj u kojem moraš čekati hitnu - no taj slučaj je vrlo vrlo rijedak. Zalijepim sliku ako nađem...
Crazy ti si u full pogonu pa se uopće ne čudim za kg!
Kika je li se što događa? Trudovi i to?
Sanjarka jesi li onda vidjela Betty ili Lunale u bolnici? Mislim da ste u isto vrijeme bile
Bellaru i mi polako uređujemo sobu i skupljam stvari za torbu. Ne smatram da je prerano, bolje čekati spremna nego da se živciram pred kraj. A i sigurno nam se neće toliko dati po vrućinama... Nekako si mantram ako se prije spremim, možda i mali urani Ja sam dobila uputnicu za bolnicu od 34. tt ali samo zato što je tad moja ginekologica na godišnjem a ja se vodim pod rizičnom trudnoćom zbog štitnjače.. Cicke navodno pred kraj hoće rasti a tek nakon poroda još više buknu!!
Tpol meni je to doula već objašnjavala pa sam taj dio znala.. Morat ću malo do psihoterapeuta na psihičke pripreme i budem onda ekspresno rodila sretan ti zadnji dan na poslu!! napokon i ti dočekala svoj porodiljni
Maja hvala što si me se sjetila! Drago mi je da ste oboje dobro i tješi me kompetentnost doktora koju opisuješ! sad slijedi uživanje u malcu
Žabice mislim da je tu sliku ručka stavila Ivalea na fejs sretno ti na pregledu!
Ja sam noćas bila budna od 3-5h, umorna a nikako zaspati
Jučer su nam popodne bili prijatelji s dvoje klinaca, 6 i 4 godine. Živahna djeca, svud ih je bilo Dragi je, nakon što su otišli, komentirao kao da je tornado prošao
on nema toliko iskustva s klincima dok ja s njima radim na svakodnevnoj bazi pa mi nije nepoznanica. Sad već razmišlja kako će zaključavati s ključem ladice na radnom stolu, hahaha
neka se malo uči
Pozdrav žene, evo mene javljam se sa našeg prekrasnog Jadrana. Potrošila sam 5 GB interneta na mobu pa sad kombiniram sa spajanjem na drugi mob i svašta nešto da vas malo pročitam i da vidim šta se događa u svijetu iako super mi je i bez toga. Nisam uspjela jucer ući u more, dragi je ušao ali i sam je priznao da je hladno, ne znam pričekat cu jos koji dan da si ne navučem neku upalu 😁
Žabica ti i ja brojimo isto a moram ti pokazati svoj trbuh 😂 kak smo sve različite to je fascinantno
Nešto na fejsu vidjela imamo i novih beba pa čestitam mamama, ovaj šesti mjesec se cisti bas lijepo malo preko reda ali u dobrom ritmu.
Uglavnom glavna sam atrakcija tu u selu svi se klade kada cu se poroditi jer moram proći jedno 100 stepenica do kuće 😂😂😂
U svakom slučaju pratim vas i pusa svima 😚
Elle nemoj se smijati, ali nisam znala što da upišem kako bih našla osobu u tom položaju pa sam našla mačku to je položaj u kojem se čeka hitna u slučaju ispadanja pupčane vrpce...
Vjeverica- nema nista od jucer. Kako mi je jucer bio taj neki iscjedak, cep nesto stali su i laznjaci. Jutros kad sam otisla na wc tako me lipo stislo da sam se uvatila za umivaonik ali mozda je dvi sek trajalo i proslo. Imam neki osjecaj da ce me uvatiti pravi kad se budem najmanje nadala.
Sortiraj odgovore
Najstariji