Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PeppePula
    01. Prosinac 2015. 10:12

Dobro jutro curke...

Sanjarka, moja sucut... iskreno se nadam da ces ti biti dobro zbog bebice... saljem ti zagrljaj

Larimara i Aurelija, ja sam danas 6+6 :) znaci tu smo negdje...takodjer i Bruna koliko se sjecam...meni je pregled za srceko tek 11.12.nikako docekati, takodjer se stalno pitam dali je sve u redu... ali znam da time ne pomazem ni sebi ni bebi pa pokusavam sto manje sa time... pogotovo jer ja nemam neke mucnine, niti mi trbuh raste, niti imam neki posebno veliki apetit...jedino po grudima i povremenim naletima slabosti znam da sam T :)

Malakoza stvarno imas pravi trudnicki trbuh :) ja jedva cekam da se meni pocne nazirati ista...

Kada ste cure primjetile te male loptice iznad ruba gacica o kojima se pricalo??

Tynchy jedna moja rodjakinja je rodila u vodi u Rijeci, prije dobrih 10godina... tako da vjerujem da postoji mogucnost, samo neznam dali je privatno...u svakom slucaju, zelim ti da sredis porod tako da buduci tatica bude blizu...

Orhideja, Pupoljak, Deedee, Silvestrica....dobro nam dosle :)

Peppe

Aurelija
    01. Prosinac 2015. 11:01

Dunyasha super si to napisala što se tiče simptoma! Ispada da bi odmah drugi dan nakon plusa trebale sve redom povraćat, a ja isto znam hrpu frendica koje gotovo i nisu imale simptoma...

Cro262
    01. Prosinac 2015. 11:13

Dunyasha, stvarno jako lijepo napisano. Meni je jedna od smjesnijih stvari koje sam pročitala je averzija prema hrani i mirisi, a kod mene sve suprotno. Hranu sam najnormalnije jela, tako da je to stvarno individualno, a od misira me jedino cigarete i dim smetaju.
    Trenutno sa 13+3 me cice manje bole, ali zato leda rasturaju. Boli me sve od sjedenja, sve hlače me užasno stišću, čak i ove na gumicu...ništa, idući tjedan će biti novi simptomi... 

Le-Lo
    01. Prosinac 2015. 11:55

Pozdrav mamice! 
    Evo ja vam se pridružujuem, čitam vas već par dana pa sam se odlučila registrirati 
    Super ste mi, meni je prva trudnoća, uzbuđeni smo jako! Baš mi je drago što sam s vama jer nisam imala baš trudnica oko sebe pa mi je super što ovdje mogu svašta pročitati! 
    Trudni smo 5+4 po zadnjoj M, idem na pregled 15.12. Već vidim kako ću izbombardirati doktora pitanjima 
    Nadam se ugodnom druženju i puno sreće svima! 

Pepita2109
    01. Prosinac 2015. 12:15

babygirl je trenutno bez interneta kako se selila pa ce se javiti cim rijesi to :)

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tynchy
    01. Prosinac 2015. 12:44

Bok svima..

Hzzo ne pokriva porod vani :( .. Tako da nam ostaje vinogradska :( ..
    Nadam se da ce mi dunyasha biti cimerica pa necu biti all alone :)

Nalazi krvi jos nisu stigli. Sve se pitam da nisu mail pogrijesili, ako do ne sutra ne dodju dizem paniku!

Pozdrav svim novim curama :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.