Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nessah
    30. Studeni 2015. 23:09

Vecer cure!
    Ja sam danas bila na drugom pregledu sa 10weeks + 5days. Veliki smo oko 3cm i vec imamo rukice i nogice koje se spontano micu. Bebica je bila okrenuta frontalno tako da sam uspjela vidjeti sve lipo. Glavicu,trup i udove i najbitnije-srce. Treperi kao veliko! Svi nalazi su mi savrseni i savjetovala sam se sa ginićem da li da idem na sve te puste testove kako bi se uvjerila da mi je beba zdrava. On mi je odgovorio da s obzirom da je kod mene sve uredu da nema potrebe uopce i da je to bezvezni rizik jer je shvatio da pobačaj kod mene nije niti u najluđem snu opcija tako da smo skupa odlučili da neću raditi nikakve genetske testove vec sam sve predala našem Ocu koji daje zdravlje i vjerujem da cu imati zdravu i veselu bebicu. 
    Ja zadovoljna i presretna. 
    Sanjarka moja sućut 😢
    Cure sve koje se bore sa osjecajem straha zbog prethodnih gubitaka bebica niste same. Ima nas jos i nikad neću zaboraviti mog anđela ali život ide dalje i nove radosti nas zaokupljaju. Laže tko kaže da nova trudnoća pomogne da se zaboravi. Nikad se gubitak bebe ne zaboravlja bila ona stara 7weeks kao moja ili full term beba. Ožiljak ostaje cijeli život ali nova trudnoća ti zapravo skloni tužne misli i zaokuplja te veselim mislima. Stoga ne mislite o andjelima,oni su na lijepom mjestu bez boli, mislite na vase žive mrvice u Vama koje trebaju vašu pozitivu da imaju snage za život dalje! Želite njihov život i zdravlje i naše bebe će doći na svijet bez komplikacija. 
    Niste same! Puse svim curama! 💋💋💋

Dunyasha
    01. Prosinac 2015. 09:10

Jutro cure!!

Sve koje se brinete oko eventualnih prestanaka simptoma-nemojte. Dobro vam Majadila kaze, svaka je t drugacija i to svakodnevno propitkivanje jel sad sve ok ako me manje bole cice ili danas mi nije muka, to nije dobro, je bespotrebno stvaranje psihozica i zabrinutosti koja ne pomaze ni vama ni bebi. 
    Samo opusteno, vidjet cete da prvih 12 tt toliko zapravo, brzo prode, da bih se i sama manje brinula da mi je to itko uspio objasniti. 😉😉
    MalaKoza, ti bas imas trbuh, onaj pravi trudnicki... Koliko si trudna? Meni iskoci kroz dan, nakon jela i bome sam napuhana jos (mislim da je od duphastona). Ali ujutro se sad tako lijepo osjeti okruglasti trbuscic, skroz mi se kukovi vise ne osjete (do sada su iskakali) da mi je to divno.
    Ja sam sutra na pregledu, da obavim vise nuhalni i da vidim hocu li ici vaditi krv..
    Ty, ti si dobila nalaze? Jesi vadila krc za harmony? Vidim, planiras roditi u Njemackoj? Za europsku zdravstvenu ti nisam sigurna, ali mislim da ne pokriva porod.. No nazovi hzzo i pitaj. Ako ih uspijes dobiti. 😂😂😂

Majadila
    01. Prosinac 2015. 09:50

Kukovi? Misliš, bočne kosti zdjelice?

Majadila
    01. Prosinac 2015. 10:08

Haha, a ja svakodnevno u anatomiji, pa mi se mora točno reći da shvatim :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.