Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    30. Studeni 2015. 17:15

Nelosa ideja, meni ugl kava pomogne, samo kaj je ne želim piti više od jedne dnevno. Iako, realno od cappuccina popodne mi ništa ne bi trebali biti ali OK, jedna je dovoljno. Hvala ti :)

pupoljak
    30. Studeni 2015. 18:48

Larimara drzim palceve naravno,sretno i pozitivno samo...i ja sam sa isla sa  6+6 i prvi put u zivotu vidjela svoju mrvicu od 7mm   a ja simptome bas skoro da i nemam,jedino sto me grudi kad ih vidim  podsjecaju na trudnocu ,tako da nista to ne mora znacit da nesto ne stima
    Aurelija takodjer drzim palceve 

MalaKoza
    30. Studeni 2015. 19:20

Pupoljak, zasad si mi najbliže od svih ovdje, ali još uvijek dovoljno daleko. Ja sam malo juznije od Stuttgarta.  
    Orhideja jel znaš već koliko si trudna?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Aurelija
    30. Studeni 2015. 19:41

Larimara i meni je tako bilo s grudima, dva dana me nisu bolile i odmah panika, al poslije su opet počele. Drugih simptoma nemam baš nikakvih! 
    Da, sutra ću bit 6+6 i iskreno se nadam čut 
    Ajoj, tri spontana, žao mi je, ja preživjela jedan i nije mi bilo lako. Na koliko tjedana su bili tvoji? Sretno sutra i tebi draga!
    Sanjarka moja sućut također
    Žabica vidim da si dočekala plusić, čestitke!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.