Nelosa ideja, meni ugl kava pomogne, samo kaj je ne želim piti više od jedne dnevno. Iako, realno od cappuccina popodne mi ništa ne bi trebali biti ali OK, jedna je dovoljno. Hvala ti :)

Larimara drzim palceve naravno,sretno i pozitivno samo...i ja sam sa isla sa 6+6 i prvi put u zivotu vidjela svoju mrvicu od 7mm a ja simptome bas skoro da i nemam,jedino sto me grudi kad ih vidim podsjecaju na trudnocu
,tako da nista to ne mora znacit da nesto ne stima
Aurelija takodjer drzim palceve

Pupoljak, zasad si mi najbliže od svih ovdje, ali još uvijek dovoljno daleko. Ja sam malo juznije od Stuttgarta.
Orhideja jel znaš već koliko si trudna?
Pupoljak, zasad si mi najbliže od svih ovdje, ali još uvijek dovoljno daleko. Ja sam malo juznije od Stuttgarta.
Orhideja jel znaš već koliko si trudna?
Takodjer, bit cu kojih 20-30km juzno od Stuttgarta :)
Nadam se. Ako uspijem stediti osiguranje :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Larimara i meni je tako bilo s grudima, dva dana me nisu bolile i odmah panika, al poslije su opet počele. Drugih simptoma nemam baš nikakvih!
Da, sutra ću bit 6+6 i iskreno se nadam čut
Ajoj, tri spontana, žao mi je, ja preživjela jedan i nije mi bilo lako. Na koliko tjedana su bili tvoji? Sretno sutra i tebi draga!
Sanjarka moja sućut također
Žabica vidim da si dočekala plusić, čestitke!!
Larimara i meni je tako bilo s grudima, dva dana me nisu bolile i odmah panika, al poslije su opet počele. Drugih simptoma nemam baš nikakvih!
Da, sutra ću bit 6+6 i iskreno se nadam čut
Ajoj, tri spontana, žao mi je, ja preživjela jedan i nije mi bilo lako. Na koliko tjedana su bili tvoji? Sretno sutra i tebi draga!
Sanjarka moja sućut također
Žabica vidim da si dočekala plusić, čestitke!!
Sanjarka moja sucut,tek sam sad vidjela da si imala smrtne slucajeve,nije me bilo danima ovdje! Meni je baka umrla prije 8 dana. Nismo nesto jako bile bliske,ali me pogodilo.
Pupoljak hvala na "palcevima" i ja ocekujem jedno snazno sutra. Steta da nisi malo "zapadnije" okolica Münchena
Aurelija nadam se da cemo obadvije sutra vidjeti nasa...laknulo mi je kad kazes da je i tebi ponekad manje "simptoma"
Moj zadnji spontani je bio biokemijska trudnoca,prije 5 godina jedan u 7tjednu,a drugi u 10.
Taj u 10. je bio najgori; jednojajcani. Nisam imala nikakvo krvarenje ili bolove. Mucnine su bile uzasne,po cijele dane i noci. Otisla sam doktoru da mi nesto radi tog prepise,a on meni: "Kad ste vec ovdje,da vas pregledam" Na UZV je ustanovio da su kod obadvije bebe prestale srcane aktivnosti. To je onaj "missed abortus" Pitam ga pa kako onda da mi je i dalje toliko zlo; a on da je to zato jer je jos "svijeze", a tako visokoj beti treba koji dan da se spusti pa onda i nestaju mucnine... Drugo jutro kiretaza.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji