Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    30. Studeni 2015. 11:48

Cure ja ne radim, imala sam smrtni slucaj u obitelji i to dupli , javim se kad se vratim u rutinu

Dunyasha
    30. Studeni 2015. 12:23

Sanjarka88

Cure ja ne radim, imala sam smrtni slucaj u obitelji i to dupli , javim se kad se vratim u rutinu

Moja sucut, nadam se da si ti dobro. 😘

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

ivf_mommy
    30. Studeni 2015. 12:15

Sanjarka moja sućut..  Drži se draga.

..da nema nade, srce bi prepuklo..

Tynchy
    30. Studeni 2015. 12:48

Moja sućut draga, drži se, čuvaj se....

• orhideja
    30. Studeni 2015. 14:38

Zdravo trudnice...nadam se, da sam se na pravi forum prebacila. Nisam jos nista citala..ne stizem od wc-a 😂

pupoljak
    30. Studeni 2015. 14:46

Sanjarka moja sucut takodjer 

Cro262
    30. Studeni 2015. 15:01

Sanjarka88, moja sućut, nadam se da si koliko toliko ok, drži se! 

Cure, jedno pitanjce, popila sam ujutro jednu tursku kavu, ali me glava rastura i spava mi se. Ako popijem samo cappuccino, to je ok, jelda? Nije previše kofeina za danas? 

Dunyasha
    30. Studeni 2015. 16:03

Cro262

Sanjarka88, moja sućut, nadam se da si koliko toliko ok, drži se! 

Cure, jedno pitanjce, popila sam ujutro jednu tursku kavu, ali me glava rastura i spava mi se. Ako popijem samo cappuccino, to je ok, jelda? Nije previše kofeina za danas? 

Ma nije, ne brini se. Samo popij kavu. Mene kad boli glava, pomogne masaza. Sama si izmasiram oci i sljepoocnice, malo si pritisnem tjeme (kao kad perem kosu) i smiri se.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI