Moji na poslu me uvjeravaju da nosim blizance ili sam im lagala za termin poroda. Da se nisam sama uvjerila da je samo jedna beba mislim da bi se i ja zapitala. Trbuh mi raste nenormalno brzo. A smršavila sam 3 kg. Trenutno sam 12+1
I skoro sam potrošila bočicu od 250 ml ulja protiv strija jer ih se bojim. Mislim da će belly button profitirati na meni.
Molim stručno mišljenje
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Deedee a ja sam svela na minimum jer mm me toliko ubjedjuje da je to stetno grozi se cim mu pomenem...al se odsad vracam na staro..,jos uvijek me bolii
MalaKoza,Larimara steta...
Tynchy, pa mi ćemo onda i moć na kavu.
DeeDee,nadam se da će i kod mene u jednom trenutku barem malo ostati u stagnaciji, inače ću rušiti sve pred sobom
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Btw, zna li itko ima li koje rodiliste u Hr ili Zgb mogucnost poroda u vodi?
Gledala sam dokumentarac o tome, i cini se stvarno olaksavajuce.
Ili je to jos daleka buducnost za nase zdravstvo? :)
Dobro večer trudnice. ...I ja idem sutra na pregled...8 tjedana...ali baš me je strah zbog prošle trudnoće koja je završila spontanim....vidim da vas ima još koje sutra idete na pregled...eto želim nam sreću sutra...javim kako je prošlo. ..
Sortiraj odgovore
Najstariji