Moji na poslu me uvjeravaju da nosim blizance ili sam im lagala za termin poroda. Da se nisam sama uvjerila da je samo jedna beba mislim da bi se i ja zapitala. Trbuh mi raste nenormalno brzo. A smršavila sam 3 kg. Trenutno sam 12+1
I skoro sam potrošila bočicu od 250 ml ulja protiv strija jer ih se bojim. Mislim da će belly button profitirati na meni.
Molim stručno mišljenje
Moji na poslu me uvjeravaju da nosim blizance ili sam im lagala za termin poroda. Da se nisam sama uvjerila da je samo jedna beba mislim da bi se i ja zapitala. Trbuh mi raste nenormalno brzo. A smršavila sam 3 kg. Trenutno sam 12+1
I skoro sam potrošila bočicu od 250 ml ulja protiv strija jer ih se bojim. Mislim da će belly button profitirati na meni.
Molim stručno mišljenje
Aaaaa stomaka. Ja sam u ovoj trudnoci imala veci stomak u prvom tromjesecju nego u drugom. Bila sam sva natecena i napuhana.
Po mom racunanju sam 4 sedmice i 3 dana. Muz i ja smo se smijali, 3 dana prije ocekivane test je bio bas jaka druga crta. Grudi me uzasno bole a vrtoglava mi se i dolazi mi mucnina i oboje sumnjamo na blizance. Mislum,razmisljamo. Iduci pon idem na razgovor oko tableta a prvi pregled mi za 4.1. Zakazala. 2 dana prije 2. Sinovog rodjendana.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Deedee a ja sam svela na minimum jer mm me toliko ubjedjuje da je to stetno grozi se cim mu pomenem...al se odsad vracam na staro..,jos uvijek me bolii
MalaKoza,Larimara steta...
Pupoljak ja sam prije patila od strahovitih migrena + nizak tlak. Tada me spasilo samo to sto sam se natjerala piti toliko puno vode i kava s limunom mi je bas znala pomoći. Sad kad sam trudna i kad mi tlak još se vise snizi, ne mogu bez kave. Jednostavno mogu zaspat na licu mjesta. Zato sam i ginekologa pitala za kavu. Nadam se da će sutra biti bolje.
Malakoza moja poznanica je isto imala već dosta vidljivi trbuh na početku trudnoće, ali zato nismo kasnije mjesecima primjetili razliku, jer kao da je ostao isti. Rodila je zdravog sina.
Larimara sad je to sve iza tebe, sad se veselimo dalje bebici.

Tynchy, pa mi ćemo onda i moć na kavu.
DeeDee,nadam se da će i kod mene u jednom trenutku barem malo ostati u stagnaciji, inače ću rušiti sve pred sobom
Tynchy, pa mi ćemo onda i moć na kavu.DeeDee,nadam se da će i kod mene u jednom trenutku barem malo ostati u stagnaciji, inače ću rušiti sve pred sobom
Pa da! Moci cemo ako uspijem napokon dobiti informaciju da li Europska zdravstvena iskaznica pokriva porod :) ..
Planiram doci tamo mjesec dana prije i ostati mjesec-dva poslije poroda.
Ako ne uspijem roditi tamo, onda cu u Zagrebu a poslije poroda idemo tati :)
Inace, trbuh ti je presladak :)

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Btw, zna li itko ima li koje rodiliste u Hr ili Zgb mogucnost poroda u vodi?
Gledala sam dokumentarac o tome, i cini se stvarno olaksavajuce.
Ili je to jos daleka buducnost za nase zdravstvo? :)
Pa, Vinodgradska ima kadu, ali u njoj navodno drze pilates lopte. Mislim da se treba osobno tamo uputiti i s glavnom primaljom porazgovarati o toj mogucnosti. Jer da ce ti netko nuditi, nece. Ista prica je sa stolcicem.
Sanjarka, moja sucut. :(
Nove cure, dobrodosle! Svaka trudnoca je prica za sebe i prijasnja iskustva ne moraju znaciti da ce i nova trudnoca zavrsiti istim ishodom. I ja sam imala biokemijsku prije 5 godina, na sto je moj ginekolog, kad sam ga na to podsjetila, odmahnuo rukom i mirno rekao da je to bilo tada, ovo je sada i da ne brinem, nije me stavio na nikakvu terapiju preventivno i sve je ok.
Za dva tjedna konacno pregled i uzv, ne mogu ga docekati vise. Zamolit cu ga da mi ne radi vise ovakve razmake izmedju pregleda :)
Ovih dana ocekujem prve kickove, medjutim jos nista, ili ja to ne prepoznajem. Napunili smo punih 16 tjedana
Malakoza, trbuh je fakat iskocio. Ali za ove tjedne maternica je jos nisko, 2-3 prsta ispod pupka, tako da je vise do napuhnutosti. Svejedno je sladak i ne bi bio toliki da beba odozdola ne potiskuje sve gore, tako da je skroz legitiman!

Tynchy znam da ima porod u vodi kod Podobnika privatno i čula sam da ima bolnica u Splitu.
Silvestrica82 vjerujem da će bit sve ok, sto je bilo bilo je, sada smo pozitivne, odmah nam javi sto su ti rekli!

Dobro večer trudnice. ...I ja idem sutra na pregled...8 tjedana...ali baš me je strah zbog prošle trudnoće koja je završila spontanim....vidim da vas ima još koje sutra idete na pregled...eto želim nam sreću sutra...javim kako je prošlo. ..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji