jutroo :D moje mucnine se pojacavaju, nadam se da nece pocet povracanje, di su nestale cure koje su po njemackoj? da vidimo jesmo li blizu ;)
Book mame!
Pozdravljam vas sve! :)
Ja sam u 10 tjednu, sljedeći tjedan sam naručena na ultrazvuk i ginekolog mi je reko da ćemo možda i tad već znat spol :)
Inače, termin mi je 22.6. I prva mi je trudnoća, naravno mojem iščekivanju nema kraja, Boga molim da bude zdravo i da ugledam malu bebicu.
Da podjelom s vam i svoju situaciju: sad su mi jutarnje mučnine puno lakše, prije nekoliko tjedana budila sam se s osjećajem za povraćanje i vrtoglavicom, otpuzala bih do kuhinje i nešto pojela i odmah bi mi bilo bolje, da uopće ne pričam o nervozi kad osjetim glad..
Također dobila sam i utrogestan, zbog smećkastog /rozih iscjedka koji mi se dogodio nekoliko puta ujutro. Ginekolog mi je reko da su mi žilice jako osjetljive i tanke i da znaju puknut pa da moram pit tablete da poboljšamo situaciju.
Jedva čekam sljedeći tjedan i kontrolu pa vam sve javim! :)
Pupoljak, daj tocnu lokaciju
Mozda si ti blize pa mozemo negdje ispijati kavicu
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Deedee, dobrodosla!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ej zenske!
Da se i ja javim. Bazali cijeli vikend, bas sam sad zapravo i dosta umorna.
Majadila i mi smo dns bili na sajmu u west gateu, i mislim da smo se odlucili za kolica. Pogledali smo sto se (tamo) nudilo i jako nam se svidaju ova bebetto http://djecjakolica.eu/proizvod/djecja-kolica-bebetto-holland-3u1/ i to bas ova siva.
Bila je jedna trudnica tamo s mamom plave kose u sivoj haljini, rekla bih da je tu po trudnoci, pa ako je koja od vas djevojke, ja sam ona koja je bila s muzem u smedem prsluku, zajedno proucavali bebeto kolica
Gledala sam i za platnene pelene, Flaffi su samo bile, i zbilja su divne. To cemo uzeti na iduvem sajmu u travnju kad bude. I gledala sam noona krevet, u zivo je jos ljepsi, krasni su jako.
Eto, sad idem lec i odmarat, jer me bole leda, za dns dosta.
Zabica, pa dobro nam dosla!! Ipak stigao plusic prije veljace.
Samo polako, brzo prode ovaj prvi dio, koliko god se sad to cinilo daleko.
I pozdrav saljem i ostalim trudnicama!! Novim i starim! 😙😙😙
Sortiraj odgovore
Najstariji