Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iva1989lea
    28. Studeni 2015. 16:50

prijavljujem svoje prvo povracanje zanima me jel normalno da pri kraju bude malo sukrvice?il je mozda zato sto je prvi put...

zabica25
    28. Studeni 2015. 19:47

Cure, ja vam se pridružujem....
    Meni je test 28. dc pokazao dvije crtice :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    28. Studeni 2015. 21:13

Zabice dobro dosla 😊 napokon i ti na ovom pdf-u nakon zajednickog druzenja na ovom tamo...

Majadila
    28. Studeni 2015. 22:25

Bila u Westagetu, kupila sam pojas za trudnice za auto i jastuk za trudnice (i dojenje). Super sam prosla s cijenama, dobri su im popusti. Ostalo nisam uzimala jer mi ovo treba odmah sad, a za bebu mogu i kasnije. Ionako nisam jos ni popisala so mi sve zapravo treba.

Ako imate vremena i trebate stvari, posjetite jos sutra, do 21 rade.

zabica25
    29. Studeni 2015. 06:26

Hvala ti Iva. Nadam se da mogu računati na vas jer mi je ovo prva T i nisam baš u ništa previše upućena.

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

iva1989lea
    29. Studeni 2015. 10:05

hvala ti...malo me prepalo...pa vjerovatno jer je bilo bolno...i jutros isto al bez krvi...bas sam mislila da me u ovoj mimoislo al ocito ne...iako je u prvoj pocelo u 8 tj..a ovaj put ravno na 10 tj...

PeppePula
    29. Studeni 2015. 10:27

Zabice dobrodošla :) uživaj u tom osjećaju nakon sto konacno ugledas II ... A sutra se odmah naruči za 1. Pregled :) 

Majadila kako je vama u zg super kada imate toliko izbora i popusta... Mi u Puli za svaku sitnicu moramo preko... Imamo baby centar ali po meni izbor je jako los...

Peppe

Majadila
    29. Studeni 2015. 10:46

Ima tih sajmova jos po Hrvatskoj, početkom 11.mjeseca je bio i u Rijeci. Bit će sigurno još koji dok dođeš do svog termina, pa ne brini :)

A puno stvari se moze uzimati online, ovaj pojas http://www.besafe.com.hr/index.php/hr/sadrzaj/besafe-za-trudnice-jedan-pojas-dva-zivota
    ima za kupiti na par mjesta preko web shopa, tu je isto jos danas popust https://www.babycenter.hr/besafe-pojas-za-trudnice-60029.html Baš taj babycentar koji spominješ :)

A za jastuk, nakon što sam ih tamo vidjela u par izvedbi, najvažnije je da s vremenom ne ulegne (ona vatna punjenja), da ne šuška (one sitne stiropor kuglice), da se navlaka skida i da je periva, da oblik nije isključivo banana nego da se može malo više od toga izravnati (važno za spavanje) i da na krajevima ima vezice pa je s njima lakše ga fiksirati oko djeteta kao potporu za sjedenje ili ležanje/spavanje.
    I to je na kraju ovaj:
    http://www.mali.andjeo.com.hr/product/jastuk-za-dojenje-art-69/
    Uzela sam navlaku ekstra. 

Prva noc spavanja, prezadovoljna sam. :))

PeppePula
    29. Studeni 2015. 10:57

Ma znam da ce biti sajmova, a i web spasava ( makar je ljepse vidjeti uzivo prvo)... krivo sam napisala, nemamo taj BabyCentar nego Beba centar

a nasla sam i ove jastuke za trudnice i dojenje: http://www.jastukzadojenje.com/ kaze da je punjenje od silikoniziranih kuglica...

znaci ti si zadovoljna sa jastukom, mozda onda taj njihov narucim kada vec imam recenziju iz prve ruke...

Peppe

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.