Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    04. Lipanj 2016. 22:58

Au Ugolina tvoja beba nema namjeru van😊,nije ni moja kcer htjela😃,al kad su poceli spominjat inducirani porod kao da ih je cula pa je onda izletila😁😁

Deedee01
    04. Lipanj 2016. 23:24

Ugolina toliko su mi pricali lose o toj Petrovoj da jedva cekam da cujem kako je tebi bilo.

Tpol prekrasne haljinice, sivas ih i za velike cure? 

Mare1989 susrela si konkurenciju. Ja ne razumijem kako zene nemaju obzira, vecinom muski me pustaju.

Deedee01
    04. Lipanj 2016. 23:26

Abies ja sam rekla da ako prenesem da cu obecat malom u trbuhu bilo sto samo da izade, to cu mu ponvljat 3x dnevno, mozda upali

TPol
    05. Lipanj 2016. 04:27

Deedee da da sivam i za velike cure, tj za sebe sam znala onako cisto da imam nesto unikatno za neke prilike, a i za prijateljice se nasla pokoja haljina. 🙂🙂
    Ugolina iz Beca sam. 

Abies i mare uuu sve neke tvrdoglave bebe 😬😬😬

Ugolina
    05. Lipanj 2016. 07:26

Jutro,zene drage.. Drzte mi fige za danas,ko zna kaj bude, iako mi sve smrdi na to da bum poslana doma,a opet,ko zna..
    Sto se tice petrove, deedee,meni ti isto svi govore,ono pa kaj ti je da ides tam..a ja ti svima odgovaram-eto,bas zato kaj svi tak reagirate,a mene bas zanima, hehe... A kaj da ti velim,po mjestu stanovanja spadam tam,a veze bas nemam nigdje,a i mogu ti rec da sam u zadnje vrijeme cula bas puno pozitivnih iskustava od tamo.. S druge strane, petrova je najveci porodajni centar za citavu hrvatsku i svi najtezi moguci slucajevi salju se tamo,od problematicnih trudnoca,starijih rodilja,trudnica s kojekakvim bolestima itd.zbog toga pretpostavljam da se tamo i dogodi najvise nekih neizbjeznih sranja...Misljenja sam da oni nema s kakvim slucajem se nisu susreli..tamo se ipak rada oko 4000 beba godisnje.. Ja ti tak uvijek pozitivno razmisljam.. Sto se tice osoblja,tamo jos nisam naletila na nekog neljubaznog ili bezobraznog, mozda jos budem..
    A negativnih iskustava ima i na sv.duhu i u vinogradskoj i u merkuru i svugdje tak da ti ja to ne slusam uopce..  ali s druge strane,ja niti nisam tip koji ocekuje percem oo dupetu, ono, reci mi kaj moram i odi,a ak me kaj muci ocekujem pomoc.
    Primjerice,ako mi nece htjet tamo zle sestre pomoc oko dojenja il kaj,ja ne sutim nikome,kuzis.. Dobro,inace u zivotu,ko zna kakva bum od hormona..
    Svakako cu vas tu obavijestiti sve o petrovoj iz prve ruke,kog bude kaj zanimalo 

mare1989
    05. Lipanj 2016. 07:46

Jutro cure
    Ugolina sretno😊

Vidjet cemo kako ce sad ova beba biti,ili ce ranije ili ce kasniti😊 do 8mj ima vremena da se odluci
    Moj sin je ovih dana tolika maza,oko mene ide,grli me,ljubi me.Ne bunim se ja😉

• atica
    05. Lipanj 2016. 08:02

Ugolina sretno! I ja idem u Petrovu unatoc svim komentarima, imam identican stav kao i ti. Ne daj Boze da se nesto zakomplicira ionako bi mi bebu slali u Petrovu a onda ja ne bih mogla biti s njom jer nisam tamo rodila. Svakako javi sto vise detalja i nadam se da ce sve biti kako ti zelis!
    Netko je pitao za caj od maline, Pixie cini mi se, ja ga pijem a nakon poroda javim jel djelovao :)

Sunshine1
    05. Lipanj 2016. 08:04

Jutro svima!

Ja prezivjela tjedan dana bolnice i napokon docekala tu nedjelju da znam napokon kuda i kako. E sad treba jos docekat uzv.

Ugolina Abies nista?
    Marigmar cestitam na braku!

url=https://lilypie.com]

Bruna257
    05. Lipanj 2016. 08:05

Jutro curke!

Ugolina sretno danas! Pa nek sve prode bas onak kak si zelis 😊👍

Ja umorna i pospana,vec sam razvukla jednu vesmasinu i jedna upravo gotova... 😝 ne spavam od pola 3, sinoc smiksala torticu neku,danas je samo dovrsim...😋 neki gosti se najavili popodne pa cisto da imam kaj ponudit 😂

Nadam se da ste mi sve dobro,uzivajte u nedjelji! Pusa od Sofie i mene 😘

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.