Pod indukcijom mislite na drip ili je to nesto drugo? 😬😬 bas me zanima icel to sve na tecaju objasnjavat ili ce preskocit?
Cure koje ste uzeli epi, da li vas boli kičma? Evo danas sam od dvije cula da imaju problema, sad neznam 😕
Bebacica drzi se , sad ce jos malo tvoja bebica.
Ja sam popodne sivala umjesto da sam prozore prala, ajd to cu drugi tjedan haha ... Bas zbog ovih haljinica me zezaju da ce bit decko :D
Deedee ja idem preko reda,bune se stalno al ignoriram.Jer i ja pustim trudnicu,znam da joj nije lako cekati a nitko je nece pustiti.
Jedino neki dan je bila trudnica bila je bas pred porod,a moj mm zeza e ovdje nemas prednost😁.
Abies ja sam svom mm rekla ja cu otici sama u bolnicu a ti cuvaj djecu,kad rodim dodi po kljuceve😎😊
Tpol ovo je prekrasno😍 ja sam se zaljubila u haljinice.Ja bi i decku oblacila ove haljinice koliko su lijepe.
Tpol super su
Induciranje. Kako koja bolnica. Prvo ricinusovo ulje dobila. Ono zapravo potice probavu pa kao s tim grcevima moze krenut porod. Ja ni piskit nisam trebala.
Onda gel apliciraju na cerviks da omeksa i otvori. Malo me grcilo i to je bilo to. No treba izazvat trudove.
Na to ide drip da nastavi zestoko otvaranje.
Ovisi u kojoj si fazi.
Spinalna je dublja od epi. Uvijek moze doci do zla. Meni nije nikakvih simptoma bilo poslije.
Tpol medene su haljinice, baš si vješta! Bit će curka fensi ko i mama
Ugolina, kolko si ti sad prešla termin? Kod nas je isto tečaj tako cijeli mjesec po 2x tjedno... Ja bila al idem opet, malo utvrditi gradivo... Kod nas je 200kn, s tim da mi sad rekla da ne moram plaćati ako već jednom jesam.
Epiduralna se često olako shvaća, nije to samo tako, znaju ostati i neke posljedice svega toga. Produljuje vrijeme poroda, obično zahtjeva i neke druge intervencije, i porod više ne teče prirodno.
Hvala cure na pohvalama i objasnjenju ! ❤️❤️❤️
Mi smo dobili nako dva papira gdje sve pise o epiduralnoj al opet kazem nabolja su iskustva iz prve ruke, mada je sve to indvidualno pa ti znaj 😬😬
Ovde vam tecaj traje dva dana , petak od 17-21 i subota od 8-13 i cijena je 170 eura. Po meni su ipak pretjerali s cjenom pa me zanima sta ce bit kad vec tolko kosta . Idem tek pocetkom 7mjeseca. Ima u nekim bolnicama besplatno al tu nema sanse da se uguras od guzve 😬😬
Cure citala sam malo o caju od lista maline, da olaksava i ubrzava porod i kasniji oporavak. da li netko pije taj caj? sva iskustva su dobro dosla :)
Sortiraj odgovore
Najstariji