Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ugolina
    05. Lipanj 2016. 12:41

Joj,kak me nasmijavate svojim nekim izjavama, registracija na termin, pa pocepana pizda, i slicne.. 

Evo mene iz petrove, otprta dva prsta,spremno sve za porod,ali vele posto je prvi porod lijepo doma i cekat da pocnu prirodni trudovi..mogu vam rec da se to meni bas svidjelo.. Isto bila neka zenskica,klistirali ju ovo ono i rekli da sece, da moze slobodno van na hodnik setati i pricati sa svojima da joj se trudovi ustale, sto je isto jos jedan thumbs up za petrovu.. Osoblje tepaju zenama u bolovima.. Eto svasta  ...hehehe....
     Jedino,doktor me je tak hard core pregledao ko kravu covjece,i gledo plodnu vodu da sad malo krvarim,al znate kaj,uopce mi ne smeta,mozda to kaj pozuri..a osim toga nisam se poseksala vec neko duze vrijeme ,malo akcije mi nebu skodilo ,hahaha 

Aurelija
    05. Lipanj 2016. 12:48

Abies, tnx!
    Bruna, ne znam dal su bebu stavljali na trbuh, dok smo mi tamo bilí 2,5h nisu...
    Kika, ídi na hitnu...

mare1989
    05. Lipanj 2016. 12:48

Ugolina bas me nasmija za akciju sa mm. Sad navali na njega i ne popustaj dok ne pocnu trudovi😁😉

baby♡girl
    05. Lipanj 2016. 12:58

Marigmar cestitke 😁😁😁😆
    Kika na hitnu, pa ako i nije nista, a ja sam sigurna da nije, barem ces biti na miru 😘
    Abies drzi se draga. 
    Aurelija mislim da ne trebas odmah u startu osudjivati za nelezanje na trbuhu. Moja jednostavno nije htjela. Ma ni cut. Kad smo bili na pregledu pedica ju je stavila da vidi dize li glavu, a ona od suza krkodilskih jos i zabila glavu dolje i nema sanse da ju digne. Jednostavno nije voljela biti na trbuhu a ja nisam silila. Tek kad se sama mogla okretati onda je pocela kao biti na trbuhu i to kad je ona htjela. 
    Sto se tice vipera, nisam ni ja za njega, iako je bila u njemu kad sam morala obaviti wc ili tus ili tak neke prirodne potrebe. Inace je lezala na podu u gymu. 
    A za dojenje, e tu podrzavam prestanak ukoliko sve moguce isprobas pa i dalje ne uspijeva.
    Slaba laktacija - caj plus hektolitri vode
    Slab let down - masaza i minimalno izdajanje prije pod tusem
    Ragade - purelan i luftanje cica na zraku
    Hranila sam na zahtjev ali sam za odvajanje hranjenja od uspavljivanja. 
    Duda nam je bila spas kad smo isli van itd jer podojiti bebu u sijecnju vani dok setas je malo onako potesko 😉 cice mi se smrzavale 😂😂😂
    Eto. Toliko od mene. Nisam od neke volje, jucer i danas mi bas neki koma dani i zivcana sam za svaku glupost, pa ne tipkam da ne prenosim negativu. 
    Curke koje imate u planu roditi ovih dana sretnoooooo 😍
    I sto se tice mog iskustva s Vinogradskom, melem za dusu. Sad bi otisla malo tamo zivce odmoriti 😉😉😉
    Kiss 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Bruna257
    05. Lipanj 2016. 13:04

Ugolina hahaha sad si ti mene nasmijala onako posteno, da me sestra upozorila da se ne smijem tako jako jer mi trbuh skace nenormalno i da ce malecka dobit potres mozga 😝😁😝😝😂

Evo ja obavila zadnje bojanje kose prije poroda(2. Sveukupno kako sam trudna).... Malo promijenila boju, neka smeda sa crvenkasto-ljucibastim odsjajem.... I bas sam zadovoljna 😁 do krstenja sam mirna 😁(a do tad cu vec bit sijeda ko koala 😂)

Vec me lagano glad pocela lovit, mm piceka pece sa mladim krumpirom i povrcem, a taaaak fino mirisi... Jedva cekam 😋😋😁😝😂

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Aurelija
    05. Lipanj 2016. 13:07

Baby, ma ne kažem da ja neću primjenjivati nijednu od tih metoda! Dudu i viper sam već dobila  nego općenito dojam koji sam dobila, neinformiranost i linija manjeg otpora! Beba je inače baš super bila, dobra i nije skoro niš plakala...

Bruna257
    05. Lipanj 2016. 13:11

Ja dude kupila a viper nisam i ne planiram... Moja opcija je gym na podu(tepihu/podlozi za igranje).... Kod mene sam uvijek 2doma pa uvijek neko moze but s bebom ako ja moram na wc/obavit nesto po kuci.... Al nikad se nezna,ako ga dobijem ne znaci da necu koristit...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• chacorro
    05. Lipanj 2016. 13:21

bok mame,evo nekidan sam vam se obratila(tocnije u srijedu) jer nisam osjećala maćeg...bila sam u bolnici i ostavili su me na promatranju.u petak sam izasla van.dok sam bila u bolnici...rekli su da je sve uredu da se je mali samo malo umirija ili da postao ljen..imala san ctg 3puta dnevno.pregledali su me ginekološki..rekli da sam zatvorena...i da se necu tako skoro počet otvarat....na ctgu su se čak očitali neki trudovi koje ja nisam ni osjetila.kazu sa malim je sve u redu.mogu ići kući ali se moram vratit svaka 2 dana na ctg.
    dosla sam danas u jutro na dogovoreni ctg.sve je bilo okej,i kad me je med.sestra isla maknut sa ctga malome su otkucaji naglo pali.ona otisla po dokotra,otkucaji se vratili u normalu.ja opet na pregled,niko nista ne govori.kad me je dokotr pregledao ginekološki reko je da sam skroz zatvorena.na ultrazvuku je bilo sve u redu osim sto se malom pupčana vrpca nalazi iza ledja.i pokraj vrata.kako se on pomakne pritisne pupčanu vrpcu i padnu mu otkucaji..ostaje bez zraka :( 
    ako se to ponovi opet na ctgu u 14h inducrat ce mi porod....doktor kaze sobziron da sam jako zatvorenai da mali ima3,7kg  da ce porod vjv bit jako dug i naporan.

chaco

Abies
    05. Lipanj 2016. 13:25

Gym kupujem kad me porode. Super stvar. 
    Kika ja sam mislila da si doma od hitne. Odi, pogledat ce te, ako nesto je dat ce ti nesto za prestanak trudova il sto vec je. Brzo! Jos ces se doma porodit ako cekas 
    Cure ljubim vas. Bas ste mala family :* *10000000 svakoj

Abies
    05. Lipanj 2016. 13:30

Chacorro sretno i hrabro :*

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.