Aurelija sesirici mogu kod ragrada pomoci. Ili kad beba lose lovi bradavicu. Meni su bile krvave bradavice, muz donio te sesirice a malac gadljiviju facu nije mogao imati. Tako da meni nista od toga. Stisla zube, drhtala od boli al brzo ocvrsnu i prodje.
Sanjarka drzim fige da ste danas doma. Super da se cice pune, bit ce to ok! A za rooming in i spavacicu isto bilo i meni, muka ježeva spuštat se s pocepanom gospodicnom s visokog kreveta, a u rukama jos bebu nosit, pa se onda s bebom namjestit za dojenje... jos sam ja s tom njihovom ogromnom debelom spavacicom trpila cijeli dan jer se skoro srusila kad sam se pokusala presvuci.
Aurelija slazem se a tvojim komentarom, nazalost ima svakakvih roditelja a nikome se danas vise nista ne smiješ reći... koliko god nas zivciraju savjeti koje nam daju ovi ili oni, nekad nije lose ipak poslušat koji... barem bi ja tako...
Abies kako si nam ti? Uzbuđena?
Razlika je 12 dana (stariji je rođen 19.07, termin bio 10.07.) a ovome je termin 31.07. Pa cemo sad vidit kad cemo ga upoznat :-)
Abies sretno sutra.Uzivaj danas sa svojim malisanom koliko god mozes.Vjerujem da ti nije lako,al sve ce brzo proci.😚
Hvala Sanjarka sto si rekla sta treba u torbi za rodiliste.Vidjet cu jos kad Peppe rodi kako je u Puli.
Znala sam da bebe presvlace samo 3puta i to mi je bilo uzasno.
Mene od jutros dole kosti bole,jedva mogu sjediti😞
Sanjarka vjeruj mi da ikako mogu, poslala bi ti ne komad, nego i polovicu torte 😁😋 ti si mi uzor 😆😊😊 budem bacila sliku kad ju pocnem rezat 😋😋😋 kazes chicco ulosci su zakon? Odlicno, pakiranje je spremno 😝
Abies bit ce sve ok, mislim na tebe 💪💪😘
Aurelija sa tri mj nisu jos bebu stavljali na trbuh? Sestricna malu od prvog posjeta pedijatru, znaci koji dan prije mj dana... I sad vec ko mali sokol drzi glavicu visoko... Jesi vec razmisljala kojeg ces pedijatra u KA uzet?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sanjarka super, kad budu tribali detalji ja cu te pitat. Prije toga si moram kupit blok za sve natuknice jer sve zaboravljam!
Nadam se da idete kuci :)
I ja planiram vozit sta duze mogu, a najsmisnije mi je od svega toga sta mi registracija istice na termin..tako da ce valjda to bit taman :P
Cure moje oprostite sto vam upadam ovako ali mene i dalje boli. Nije pomoglo ni odmaranje ni Mg :/ a sad imam i iscjedak kojeg do sad nisam imala
kika probaj nazvat u bolnicu ginekologiju ili ako mozes otidi.Pa ako nije nista ici ces doma,ali ces bar biti mirnija
Kika slazem se sa mare…. Boljeda odes pa makar i bez razloga nego da se patis i razbijas glavu... Ovako samo razmisljas, ako odes znat ces... Bit ce sve ok 💪😘
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Hvala vam cure na savjetima, poslala sam poruku prijateljici ( mama joj radi kao primalja u bolnici ) pa cemo viditi sto ce reci. Brinem se jer mu je jos rano da bi se rodio bar jos dva tjedna da izdrzimo
Sortiraj odgovore
Najstariji