Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Deedee01
    04. Lipanj 2016. 19:34

Sanjarka i Zumbul čestitke!!!!!
    Svi vode bitku s dojenjem, ja već znam da ću i ja, dobro ste nas pripremile

Ja nisam radila oggt, samo glukozu i inzulin na tašte i sve bilo ok, čak i niže sto bi trebalo, ginekologica mi rekla da nema potrebe za oggt, evo slj.tjedan idem Radit bris za streptokok. Inače nisam znala da mi već sada ginekolog može opipat glavicu,to je napravila. Ja sam ostala u šoku kako je to niskoo

Pozdrav novim curama!

mare1989
    04. Lipanj 2016. 19:56

Vecer curke
    Kako ste?

Ja i mm smo od 17h pa do maloprije bili s djecom u setnji i djeca su vozila bicikle.Usput smo otisli na Bmw susret😁,sin je bio presretan.Bili su i kamioni a on je cvijetao od srece😎
    Ja sam crkla u setnji,kao tuljan sam se osjecala

Ugolina
    04. Lipanj 2016. 20:09

Evo konacno i mene doma na wifi..
    Ja sam vam i dalje tak fletna kak curicka   bila na ctg-u ,sve pet i pita me doktorica kad mi termin,ja velim prije tjedan dana..veli ona,koji je plan? Velim ja plana nema,nemam pojma..
     Kaze ona,dodi ti i sutra na ctg i najvjerojatnije ce te ostavit.. Ajme, mislim si ja hvala bogu.. A sad si pak mislim,a ko me bu u nedjelju ostavil,ko da se njima da radit, sto posto ce me sprasit da dodem u pon..
    Inace, ja citav dan ,od sinoc,osjecam ko neko stezanje ,cukanje al stalno sve pripisujem probavi jer kad se,da oprostite,pokenjam mi bude ok neko vrijeme..ko ce ga znat.. Bum ja njima rekla da me cuka i steze pa me mozda fakat i ostave   pa nek me poradaju,ak vec mala nece milom,onda silom,hehe..
    Inace,bila na ctgu u radaoni pa cula i rodenje jedne bebice,joj,sto mi milo bilo cut  ...
    Danas sam po prvi put poslusala svoje i nisam se sama vozila u bolnicu  ipak,42.tjedan..nije mi se dalo svadat..mrzim inace kad netko cifra oko mene..
    Netko je pitao,ja cu rodit u petrovoj..ne treba bit njihov tecaj,iako smo muz i ja isli, bitno da muz ima potvrdu i ono zeleno odijelo jednokratno..
    Ugl,dosla maloprije doma i nagovorila muza, nakon sto sam speglala pun strik vesa,na setnju oko citavog kvarta..kak me cuka u trbuhu tak sam citavo vrijeme mrmljala si u bradu,ako su ovo trudovi kaj je ovo u usporedbi s mjesecima riganja.
    Onda me jos razje..lik koji nam stao na zebru i ocekivao da ja preletim prek ceste,i mase mi kak sam spora, a meni tlaaaak..derala se ko ludakinja PUSI MI KUUUUU..C!!!!! Da vidite kak sam poslije tog letila,zacas smo doma dosli,hahaha...jos govorim muzu,podsjeti me na ovu seljacinu sutra u radaoni,da vis kak bum malu isprdnula van hehe..
    Oprostite na ovako dugom monologu,nisam se mogla zaustavit 

Ugolina
    04. Lipanj 2016. 20:16

Btw,zene koje ste rodile.. Jel moguce da su nekakvi trudovi ako me konstantno kao boli.. Svi mi opisuju trud kao nesto sto primi,drzi neko vrijeme,pa popusti..a mene stalno nekaj drzi,povremeno jace,pa slabije,ali taj neki osjecaj je konstantan, nebi cak rekla niti da je posve kao pred mengu,ali dole u trbuhu i nize u krizima ???!!! Nije cak niti prebolno..ali ne osjetim bas da mi se zgrci trbuh, tu i tam,ali mozda se to i mala rasteze.. Mozda nekakvi laznjaci?

CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 20:19

Hehe Mare kod nas je trenutno najaktualniji bager :-) ima tu jedan parkiran dvi ulice od nas i sad mi odsetali tamo, ali štrumf neće nazad... pa kumi moli, na kraju sam ga nosila doma... jedan sin naprijed u trbuhu, drugi na leđima i pinca lonca... 
    Za hodalice nama na trudnickom tecaju pokazali sliku di lik sa sjekirom razbija hodalicu, a ispod je pisalo "pravilna upotreba hodalice" :-D ja sam svog vrlo rano pocela stavljat na pod na onu podlogu za igru, i to je navodno najbolje za fizicki razvoj, puzat je krenuo sam kad je bio spreman s oko 9mj, a isto tako i s hodanjem, bez forsiranja...krenu sami kad su spremni.
    Treba im dopustit manje padove, i malo lupit glavom, ionako se ne moze uvijek sprijecit...  
    Jel se kome javila Maja? Bas bih voljela čuti njezinu pricu s poroda...

CrazyPuppet
    04. Lipanj 2016. 20:25

Ahhahahahahhaha Ugolina legendooo najjaca si!!!!! Umirem!!!
    Ja mislim da tebe laznjaci malo hvataju, oni su tak boluckaju, al bez ritma i pravila, nekad drze duuuugo, nekad s prekidima... nebih ti savjetovala da te induciraju jer to je muka ziva, sve umjetno a tijelo zbunjeno pa ne surađuje... mislim da ces ti do pon svakako... mene nisu htjeli nista inducirat dok god ne ispucam puna 42.tj. prali me laznjaci 5 dana u komadu a onda je stvar krenula prirodno i ekspresno

Abies
    04. Lipanj 2016. 20:27

Ugolina i ja sam dobila napad svojih sto vozim. 
    Eto ja te vec ostavila u radjaoni ;)

• crnatockica
    04. Lipanj 2016. 20:27

Da Ugo..mogli bi ti to biti lagani trudovi....malo ih stopaj vremenski...vidjet ces...krenu oni lagano...lagano...pa za za par sati jace i jace....prati...
    To bi ti bilo super da odrade tvoji prirodni trudovi..budi na stand by...i bus' palila pilu' po potrebi i pravac u rodiliste na TOBOGAN...juhhhhiiiiiiii

• crnatockica
    04. Lipanj 2016. 20:31

Btw...sto se voznje tice....ah ja reda radi i pristojnosti...i one stare poznate "a kaj budu ljudu rekli!?"....popustila pa nek me mm vozi u to rodiliste sa torbom ko gospodju....inace bi najradje s ruksakom na ledjima i odoh ja sad fino u miru pa se vidimo sutra......

Abies
    04. Lipanj 2016. 20:32

Mene su inducirali. I rucno pokusali otvorit. Samo sam bila imuna na tu kemiju. 
    Ak ti mogu vidjet plod vodu i ako je bistra probaj pricekat. Ak je mlijecna prihvati ind. I da nadji tog tipa za radjaonu. Nova doula! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.